• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Günaydın Gelincikler :KK24: Bugün Ankara çok güneşli :KK59: Bu kış günü iyi birşey değil tabi ama güneşi görünce bi sevindirik oluyorum :KK73:
Bende kendimden biraz haber vereyim. Epilasyon için biryerle anlaştım. Yarın başlayacağız, tüm vücut seansı başına 450 anlaştık. biraz tuzlu geldi ama bilemedim sizce uygun mu? Yaptıranlardan fikir almak isterim. Acısına dayanabiliyormusunuz??
Sizler epilasyon işine ne yaptınız? bitiren, iyi ki yaptırmışım diyen yada keşke yaptırmasaydım diyen var mı?

Evet bu elbiseye eldiven gitmez... ben elbise giymeyeceğim gelinlik giyicem mecburen... aslında elbise istiyordum ama tek düğün olunca nikahta da düğüne gelemeyecekler için gelinlik giymem gerekirmiş...
benim aile terzi komple :) teyzemin yanında bi tane sade çok az kabarık bir gelinlik var onu giyicem.. ama düğün için ayrıca diktiricem :))
Ne güzel sen gelinlik giyiyorsun. Ben tayin sebebiyle erken nikah yapmak durumunda olduğum için elbise giymek zorundayım :)

Günaydın şekerimm nasılsın??
iyiyim canımcım çalışıyorum sen nasılsın?? şu sıralar yaptiğim hiç bişey yok sosyal hayatımda kalmadı :( ev iş iş ev kalan zamandada nikah şekerlerim kına keselerim canım başka hiç bişe yapmak istemiyor. nişanlımı da çook özledim benn :(

iyiyim canımcım çalışıyorum sen nasılsın?? şu sıralar yaptiğim hiç bişey yok sosyal hayatımda kalmadı :KK43: ev iş iş ev kalan zamandada nikah şekerlerim kına keselerim canım başka hiç bişe yapmak istemiyor. nişanlımı da çook özledim benn :KK43:

canım bende isteyim ne olsun işte. oooyyy , canım benim havalar belki etkiliyorduk, ama en büyük nedeni kendinden söylemişssin nişanlını görememek. Atlasa gelse bi süpriz yapsa emin ol bütün kara bulutlar dağılır. eğer gelebilecek durumda minik minik çıtlat :KK36: senin düğünün ne zaman ne kadar erken hallediyorsun nikah şekerlerini öyle. yada ben biraz rahatım hiiiiçç bişi yok daha ortada :KK17: ne balayı yeri, ne gelinlik, ne ayakkabılar, ne kına organizasyonu, ne ev, beyaz eşyalar, ne mobilyalar vuuuhhuuuu :eek::KK17: çeyizde bi çelik grubum var bide nevresim takımları ile yatak örtüsü. Rahatım ben anacım rahat bakalım zurnanın zırt dediğinde ne yapacam bilmiyom :KK43:

canım bende isteyim ne olsun işte. oooyyy , canım benim havalar belki etkiliyorduk, ama en büyük nedeni kendinden söylemişssin nişanlını görememek. Atlasa gelse bi süpriz yapsa emin ol bütün kara bulutlar dağılır. eğer gelebilecek durumda minik minik çıtlat :KK36: senin düğünün ne zaman ne kadar erken hallediyorsun nikah şekerlerini öyle. yada ben biraz rahatım hiiiiçç bişi yok daha ortada :KK17: ne balayı yeri, ne gelinlik, ne ayakkabılar, ne kına organizasyonu, ne ev, beyaz eşyalar, ne mobilyalar vuuuhhuuuu :eek::KK17: çeyizde bi çelik grubum var bide nevresim takımları ile yatak örtüsü. Rahatım ben anacım rahat bakalım zurnanın zırt dediğinde ne yapacam bilmiyom :KK43:
nişanlım yılbaşında burda inşallah kuzucum.ama aklım sürekli onda :( 30 nisan kına 3 mayıs düğün kuzum inşallah.tam 4 ay kaldı canım ama ben çok son ana bırakmak istemiyorum çünkü şehirler ayrı olduğu için son ay benm için git gel çok zor olcak.o yüzden bütün eşyaları aldık nikah şekerlerini kına keselerinide kendi emeğimle yapıorum onlarda bitsin rahatlıycam allahın izniyle :) kuzum senin ne zaman kısmetse?sana bişe soylıyım mı inan 1 ayda evlenen arkadaşım var hiç canın sıkma sen ufak tefek çeyizliklerini al hepsi zamanla olur.biz uzağız falan die tereddüt ettik ama inan herşeyide 1 günde aldık bitirdik çok şükür :KK15:

nişanlım yılbaşında burda inşallah kuzucum.ama aklım sürekli onda :KK43: 30 nisan kına 3 mayıs düğün kuzum inşallah.tam 4 ay kaldı canım ama ben çok son ana bırakmak istemiyorum çünkü şehirler ayrı olduğu için son ay benm için git gel çok zor olcak.o yüzden bütün eşyaları aldık nikah şekerlerini kına keselerinide kendi emeğimle yapıorum onlarda bitsin rahatlıycam allahın izniyle :) kuzum senin ne zaman kısmetse?sana bişe soylıyım mı inan 1 ayda evlenen arkadaşım var hiç canın sıkma sen ufak tefek çeyizliklerini al hepsi zamanla olur.biz uzağız falan die tereddüt ettik ama inan herşeyide 1 günde aldık bitirdik çok şükür :KK15:

haaahh ne güzel yılbaşına ne kaldı şurda, 6 güncük sonra kavuşacaksınız bunun sevincini heyecanını yaşadığına eminim. :KK60: Bende nişanlımla her görüşmemde elim ayağım birbirine dolanır, karnım sürekli ağrır. sivilce çıkarırım :KK57: sizin düğün biraz daha yakınmış. bizim ki 24 mayıs'ta bizde sizin gibi ayrı şehirlerdeyiz. Düğün ve evimiz İstanbul'da olacak. Kınada ana ocağım Ankara'da olacak. hamarat kızmışsın canım. ne güzel kendi nikah şekerlerini yapıyorsun. modelini çok merak ettim. özel olmazsa burdan paylaşırmısın?

merhaba kızlarrr iyi akşamlar herkese :) hazırlıklar tam gaz devam edyor.bende bu hafta bi gelinlikçileri dolaşıcam.ayrıca nikah şekerimi kendim yapıyorum çok zevkli oluyo benm için ama baya zaman gerektiriyor şu sıralar ona yoğunlaşmış durumdayım :KK49: bunlarda bebeklerim :) kına içinde aşağıdaki kırmızı modeli yaptım yorumlarınızı bekliyorum canlar :KK15:

haaahh ne güzel yılbaşına ne kaldı şurda, 6 güncük sonra kavuşacaksınız bunun sevincini heyecanını yaşadığına eminim. :KK60: Bende nişanlımla her görüşmemde elim ayağım birbirine dolanır, karnım sürekli ağrır. sivilce çıkarırım :KK57: sizin düğün biraz daha yakınmış. bizim ki 24 mayıs'ta bizde sizin gibi ayrı şehirlerdeyiz. Düğün ve evimiz İstanbul'da olacak. Kınada ana ocağım Ankara'da olacak. hamarat kızmışsın canım. ne güzel kendi nikah şekerlerini yapıyorsun. modelini çok merak ettim. özel olmazsa burdan paylaşırmısın?
aynen colcicegigulbeseker colcicegigulbeseker canımcım bizde aynı şekide olucak bende nevehirdeyim nişanlım istanbulda :( bak alıntı yapıyorum kına paketlerim bitti sayılır çok az kaldı ama lavanta keselerim daha duruyo herseyini hazırladım yapım aşamasını bekliyolar sadece :) inan o kadar mutlu oluyorum ki her birini yaptıkça.aslında daha zamanım olsa çook daha rahat yaparım ama işten arta kalan zamanlarda olduğu kadar ama inan ben bile kendimden bu kadar iyi bi performans beklemiyordum :KK30:

aynen colcicegigulbeseker colcicegigulbeseker canımcım bizde aynı şekide olucak bende nevehirdeyim nişanlım istanbulda :KK43: bak alıntı yapıyorum kına paketlerim bitti sayılır çok az kaldı ama lavanta keselerim daha duruyo herseyini hazırladım yapım aşamasını bekliyolar sadece :) inan o kadar mutlu oluyorum ki her birini yaptıkça.aslında daha zamanım olsa çook daha rahat yaparım ama işten arta kalan zamanlarda olduğu kadar ama inan ben bile kendimden bu kadar iyi bi performans beklemiyordum :KK30:

Canım, alıntıda fotoğraf eklenmemiş hangi sayfada olduğunu hatırlıyorsan ordan bakabilirim :)) ama eminim ki çok güzeldir. el emeği göz nuru olması yeter kesinlikle. bende kınam için keçeden bindallı modeli kesip, simli yapışkanlarla tülle süsleyip gelen misafirlere hediye etmek istiyorum. bakalım yapabilirsem, yada arkadaşlarımdan yardım alabilirsem yapıcam. Daha vakit var, daha yaparsın canım. 4 ayda çoooktaaan biter. :KK76:
Bu bir önceki sayfada da epilasyonlarla ilgili bir şey yazdım ama kimse cevap vermedi. :KK61:sen yaptırıyormusun canım, yada yaptırdın mı deneyimlerini benimle paylaşırmısın? bugün başlayacam tüm vücut seansı 450 dediler. Biraz tuzlu geldi.

Günaydın gelinler hayırlı cumalar :KK37:

Günaydın Nehirnil111 Tüm gelinlere hayırlı cumalar

Bu bir önceki sayfada da epilasyonlarla ilgili bir şey yazdım ama kimse cevap vermedi. :KK61:sen yaptırıyormusun canım, yada yaptırdın mı deneyimlerini benimle paylaşırmısın? bugün başlayacam tüm vücut seansı 450 dediler. Biraz tuzlu geldi.

Nasılsın canım:KK68:Ben yüzüme senelerce lazer yaptım bitirmedi hastalığımdan da kaynaklı olabilir yüze zaten önermiyorlarmış en kesin çözüm olan iğneli epilasyona başladım 4 ay oluyor memnunum ama vücut için sanırım yapmıyorlar iğneli yani çok ağrılı yorucu olur lazerde alexandrite cihazını öneririm :KK16:

Nasılsın canım:KK68:Ben yüzüme senelerce lazer yaptım bitirmedi hastalığımdan da kaynaklı olabilir yüze zaten önermiyorlarmış en kesin çözüm olan iğneli epilasyona başladım 4 ay oluyor memnunum ama vücut için sanırım yapmıyorlar iğneli yani çok ağrılı yorucu olur lazerde alexandrite cihazını öneririm :KK16:

Ben yüzümde sadece bıyıklarıma düşünüyorum. iğneli epilasyon hakkında pek bir bilgim yok. ben alexandrite cihazıyla başlaycağız. aslında diot aklımdaydı ama yapcak kadın diot size fazla gelir dedi. bilemiyorum belkide kendi ellerinde sadece alex. olduğu için öyle demişte olabilir. tüm vuct için seansı 450 fazla mı?? çok acıtıyor mu? islem bittikten sonra akşamına duşa girebilir miyim??

Canım, alıntıda fotoğraf eklenmemiş hangi sayfada olduğunu hatırlıyorsan ordan bakabilirim :)) ama eminim ki çok güzeldir. el emeği göz nuru olması yeter kesinlikle. bende kınam için keçeden bindallı modeli kesip, simli yapışkanlarla tülle süsleyip gelen misafirlere hediye etmek istiyorum. bakalım yapabilirsem, yada arkadaşlarımdan yardım alabilirsem yapıcam. Daha vakit var, daha yaparsın canım. 4 ayda çoooktaaan biter. :KK76:

günaydın balımm evet ya şimdi farkettim eklenmediğini 267. sayfada canım :)kırmızı sus kına gecesi için keselerimde nikah için yapıyorum :) evet vakit var canım ama arkadaşlardan hayır yok maalesef hepsi çalışıyo ekiyolar beni :( evet keçe güzel fikir çok zor da olmaz yapımı çok mantıklı bence.kuzum benim hiç fırsatım olmadı epilasyon için ama evlenmeden bende başlamak istiyorum.açıkcası banada çok geldi 450 tl :KK35: benim arkadaşım gidiyo tüm vücut seansı 200 küsüre tam net hatırlamıyorum fiyatı ama öyle yaniyinede sen bilirsin tabi :KK68:

Bence gayet uyguna almışsınız canım güle güle kullanın inşallah:nazar::KK68:Perde halı detaylarını oldukça sevdim istediğinden alıp yine aynı fiyatı ödemeniz harika:D

Hayırlı olsun canım bende Bosch ve Siemens arasında kalmıştım tercihimiz Siemens oldu gerçi aynı fabrikalar ikisi de inşallah hepimiz memnun kalırız tercihlerimizden:anneadayı:bir tek Lg çamaşır makinemiz var kurutmalı olarak bir de fırını almadık henüz seninde dediğin gibi o da ev belli olduğunda bizimde burada yeni evlerde fırın ankastreli olarak takılmış oluyor inşallah öyle olur da onunda yükünden kurtuluruz:KK53:

Canım bence güzel bir teklifse ki evlilikte herşey önemli bunu sende biliyorsundur zaten karşılıklı teklifi kabul ederken evleneceğini ve gerekli izinleri kullanması gerektiğiyle ilgili bir konuşma yaparsa bence sorun çıkarmayacaklardır kurumsal bir firma sonuçta:KK49:

Biz bile erteledik o kadar istiyorduk hemen ama borç harç zor gerçekten evden de vazgeçtik gibi hayat ne zor :KK53:

Canım çok yakışmışsınız Rabbim tamamına erdirsin hep mutlu olun inşallah:nazar::KK60:

Ne çok yazılacak varmış ya 2 gündür uğramayınca böyle oluyor:KK57::KK70:

Çookkk Çoookkk Teşekkür ederim Allah hayırlısıyla oturmayıda nasip etsin inşAllahhh bütün gelinlereeee

Ben yüzümde sadece bıyıklarıma düşünüyorum. iğneli epilasyon hakkında pek bir bilgim yok. ben alexandrite cihazıyla başlaycağız. aslında diot aklımdaydı ama yapcak kadın diot size fazla gelir dedi. bilemiyorum belkide kendi ellerinde sadece alex. olduğu için öyle demişte olabilir. tüm vuct için seansı 450 fazla mı?? çok acıtıyor mu? islem bittikten sonra akşamına duşa girebilir miyim??
Tüyler sert ise alex öneriliyor diot en son işlemimde yapılmıştı sanırım daha sarı ince tüyler için acısı zaten çok fena ikisininde öyle ama diot beter korkutmayayımda :KK70:Benim bıyıklarım bak lazerle bitti şuanda iğneli epilasyonda bıyıklara pek girmiyoruz bile ama çenede boyunda yanakta varsa kesinlikle iğneli lazer tamamen yüze yayıyor :KK17:Zaten iğneli epilasyonda bıyığın acısına dayanmak mümkün değil:KK53:
Çookkk Çoookkk Teşekkür ederim Allah hayırlısıyla oturmayıda nasip etsin inşAllahhh bütün gelinlereeee
Amin inşallah canım:nazar::KK68:
Günaydın kızlar :KK16::KK16:
Günaydın boncuk nasılsın:KK16:

Back