- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.981
Yok yok sakin ol. Benim durumum farklı o yüzden her şeyi hallediyoruz. Nişanlım başka ilde olduğu için birdaha gelemyecek düğüne kadar o yüzden geldiği zaman her şeyi halletmeye çalışıyoruz. Dikim için bile bolca vakit var. Zaten hazır alacaksan kolay. Şubatta gelecek benim gelinliğim etek uçları ayakkabıma göre ayarlanacak o kadar. Üzerime tam oturdu çok şükür hayallerimin gelinliğini buldum. Kar beyaz istiyordum aslında ama inci beyazı bir gelinlik çok hoşuma gitti onu aldım. Neye niyet neye kısmet :)sizleri izleyince kendimi çok geri kalmış hissediyorum. beni korkuya sevk ediyorsunuz.
hayırlı olsun
Benimkide öyle malesef. uzak yerlerdeyiz. bu hafta sonu geldi balayı ayarladık. ne güzel istediğin gibi olmasıYok yok sakin ol. Benim durumum farklı o yüzden her şeyi hallediyoruz. Nişanlım başka ilde olduğu için birdaha gelemyecek düğüne kadar o yüzden geldiği zaman her şeyi halletmeye çalışıyoruz. Dikim için bile bolca vakit var. Zaten hazır alacaksan kolay. Şubatta gelecek benim gelinliğim etek uçları ayakkabıma göre ayarlanacak o kadar. Üzerime tam oturdu çok şükür hayallerimin gelinliğini buldum. Kar beyaz istiyordum aslında ama inci beyazı bir gelinlik çok hoşuma gitti onu aldım. Neye niyet neye kısmet :)
Teşekkür ederim senin de gönlüne göre olur inşallah :)Benimkide öyle malesef. uzak yerlerdeyiz. bu hafta sonu geldi balayı ayarladık. ne güzel istediğin gibi olmasıbende bembeyaz istiyorum. artık onada bakacağız bir dahaki geldiğinde
Aramıza hoş geldin :) Yurt dışı mevzusunu ben de düşünmüştüm ama balayında yorulmayalım diye sonradan vazgeçtik. Yunanistan ve Balkan Ülkeleri vize konusunda sorun çıkartmıyorlar diye biliyorum.Merhaba Kızlar,
Ben de mayısta evleniyorum nikah 9mayısta istanbulda, düğün 16 mayısta mersinde olacak. Gelinliğimi aldım, düğün salonu hazır, dış çekim fotoğrafçım hazır, davetiye & nikah şekeri&kuaför bakıyorum bu aralar. Ama en önemlisi balayına hala karar veremedik yurtdışı istiyoruz ama vize işlemleriyle çok uğraştırmayacak bir yer olmalı bu nedenle yunanistana sıcak bakıyoruz tavsiyesi olan var mı??
Aramıza hoş geldin :) Yurt dışı mevzusunu ben de düşünmüştüm ama balayında yorulmayalım diye sonradan vazgeçtik. Yunanistan ve Balkan Ülkeleri vize konusunda sorun çıkartmıyorlar diye biliyorum.
Benim düğünüm İstanbul'da olacak. Düğün mekanı, kına mekanı ve organizasyonu, balayı, gelinlik, yatak odası takımı, yemek odası takımı halledildi. Geri kalanlar duruyor :)teşekkürler, senin düğünün nerde olacak hazırlıklar ne durumda ? :)
e süper bişey kalmamış ki neyse ki ben ev ve eşya işleriyle uğraşmıcam zaten birlikte yaşıyoruz aldık herşeyiBenim düğünüm İstanbul'da olacak. Düğün mekanı, kına mekanı ve organizasyonu, balayı, gelinlik, yatak odası takımı, yemek odası takımı halledildi. Geri kalanlar duruyor :)
Günaydın kızlar,
Artık benimde bir balayı rezervasyonum var
ama başka kafa karşıklıklarım var. kızlar benim düğünüm ve kınam uzak şehirlerde. Bu sebeple ben kınamda da gelinlik giyeceğim. cuma günü kına pazar düğün. sorunum şu kınamda gelinliğim kirlenir mi yırtılır mı. yad akuru temizleme aynı gün temizleyip geri verir mi.
bir şey olurmu gelinliğinime merak içindeyim
Canım ben gelinliğimi aldım dünSeninki de hayırlı olsun. Balayına da karar verirsiniz çok dert etme :)
Hayırlı olsun gelinliğiniz. umarım gönlünüze göre dikerler ben kararsızım acaba diktirsemmi yoksa hazır mı alsam. balayı 2. erken rezervasyon 5 ocakta bitiyor bilginiz olsun. bide ben gelinlikte tam beyazdan yanayım
otel öyle dediyse sabit fiyat veriyor olabilirler mesela benim beğendiğim otelin fiyatıda 1. erken rezervasyonda da aynıydı artmadı. otel olarak crystal tat beach resort golf & spa belek tercih ettik. hem uygun hemde güzeldi. bizim beklentilerimizi karşılayacağını düşünüyorum.aaaa öyle mi bilmiyordumbeğendiğimiz bir otele mail atmıştık cvp geldi mayısa kadar bu fiyatlar geçerli dedi ama bize? ayy o zaman hızlandırmak lazım tam beyaz istemiyorum kuzum ben yaa. ekru biraz daha krem gibi nehirnilin dediği gibi. o yüzden sanırım kırık beyaz olacak :) valla vakit var ölçülerine göre dikilsin bence
bence kötü düşünmeyin başka bankalara bakın. evlilik için mi çekmeye çalışıyorsunuz. bide acaba olumsuzluğun sebebi nedir ki.kızlar benim canım çok sıkkın aslındasabah bankadan beklediğim kredi cevabı olumsuz geldi. başka bankalara yönelicem ama ya onlarda olumsuz gelirse napıcaz ki biz?
Eklemedim :) Mankenin resimlerini ekleyeyim :) Bu modele benziyor sitesinde 2014 kreasyonunda bu var ama benimkiteşekkürler kuzum seninki de hayırlı olsun. merak ediyorum nasıl bişeymiş bakalım? :) ekledin mi resim?
Yakın zamanda ben de kredi için başvuracağım... Neden olumsuz çıkmış ki acabakızlar benim canım çok sıkkın aslındasabah bankadan beklediğim kredi cevabı olumsuz geldi. başka bankalara yönelicem ama ya onlarda olumsuz gelirse napıcaz ki biz?
Eklemedim :) Mankenin resimlerini ekleyeyim :) Bu modele benziyor sitesinde 2014 kreasyonunda bu var ama benimki
2015 kreasyonundan henüz siteye koymamışlar :) Aşağı yukarı aynı ama burada gözüken gri gibi taşlar yok beyaz taşlar var ara ara :)
2kEki Görüntüle 1354884 Eki Görüntüle 1354885 Eki Görüntüle 1354886
Bu da duvağım ama çiçekler yok ben taç takacağım. Tepeden olacak duvağım da :)
Eki Görüntüle 1354890
Yakın zamanda ben de kredi için başvuracağım... Neden olumsuz çıkmış ki acaba
Canımmm hayırlı olsun aysiradan aldın sanırım :)Eklemedim :) Mankenin resimlerini ekleyeyim :) Bu modele benziyor sitesinde 2014 kreasyonunda bu var ama benimki
2015 kreasyonundan henüz siteye koymamışlar :) Aşağı yukarı aynı ama burada gözüken gri gibi taşlar yok beyaz taşlar var ara ara :)
2kEki Görüntüle 1354884 Eki Görüntüle 1354885 Eki Görüntüle 1354886
Bu da duvağım ama çiçekler yok ben taç takacağım. Tepeden olacak duvağım da :)
Eki Görüntüle 1354890
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?