- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.941
İyiyim nehiir, sen nasılsın? Diğer topicde can yok, buraya daldımTüyler sert ise alex öneriliyor diot en son işlemimde yapılmıştı sanırım daha sarı ince tüyler için acısı zaten çok fena ikisininde öyle ama diot beter korkutmayayımdaBenim bıyıklarım bak lazerle bitti şuanda iğneli epilasyonda bıyıklara pek girmiyoruz bile ama çenede boyunda yanakta varsa kesinlikle iğneli lazer tamamen yüze yayıyor Zaten iğneli epilasyonda bıyığın acısına dayanmak mümkün değil
Amin inşallah canım
Günaydın boncuk nasılsın
Bende iyiyim kuzumİyiyim nehiir, sen nasılsın? Diğer topicde can yok, buraya daldım
Yaniiiii. Paylaşım , muhabbet olmadıkça insanın giresi gelmiyorBende iyiyim kuzumEvet ya bende itileye itileye götürmeye çalışıyorum diğer topiği nerede hareket orada bereket diyerekten bende etrafa saldırıyorum
Aynen canım insan sıkılıyor biliyorsun gevezeyim ben duramamYaniiiii. Paylaşım , muhabbet olmadıkça insanın giresi gelmiyorzaman da geçmiyor haliyle.
sessiz ortamlar seni bozarAynen canım insan sıkılıyor biliyorsun gevezeyim ben duramam
Evet beni bozar ses gerek sessessiz ortamlar seni bozar
ay bende gittiğim yeri kurutuyorum galiba kimse yok burda
Mayıs gelinlerini temsilen oraya da gelirimEvet beni bozar ses gerek ses
Ara ara oluyor kuzum ben bir de Haziran gelinlerindeyim orası hareketli beklerim oraya da
Gel kuzum her yer bize güzelMayıs gelinlerini temsilen oraya da gelirim
Mayıs gelinlerini temsilen oraya da gelirim
Gel kuzum her yer bize güzel
Tüyler sert ise alex öneriliyor diot en son işlemimde yapılmıştı sanırım daha sarı ince tüyler için acısı zaten çok fena ikisininde öyle ama diot beter korkutmayayımdaBenim bıyıklarım bak lazerle bitti şuanda iğneli epilasyonda bıyıklara pek girmiyoruz bile ama çenede boyunda yanakta varsa kesinlikle iğneli lazer tamamen yüze yayıyor Zaten iğneli epilasyonda bıyığın acısına dayanmak mümkün değil
Amin inşallah canım
Günaydın boncuk nasılsın
kızlar süpersiniz yaaa, bu topik sizsiz olmaz. unutmayın burayı :))
Gider miyiz hiç bir yere KK ya kök salacağım dahaAlex. yapacağız canım düğünden önce en azından azalma olsun istiyorum. Ömrümü yedi bu tüyler kıllarAslında ilk seansımız bugün olacaktı ama yapacak kız ilk günden ekti beni bakalım haftaya izin günümde yapacağız. İnşallah faydasını görürüm
Ben keşke yaptırmasaydım o kadarda para dökmeseydim yanıma kalan tek şey tüylerin biraz seyrekleşmesi. iyi araştırmak lazımGünaydın GelinciklerBugün Ankara çok güneşli Bu kış günü iyi birşey değil tabi ama güneşi görünce bi sevindirik oluyorum
Bende kendimden biraz haber vereyim. Epilasyon için biryerle anlaştım. Yarın başlayacağız, tüm vücut seansı başına 450 anlaştık. biraz tuzlu geldi ama bilemedim sizce uygun mu? Yaptıranlardan fikir almak isterim. Acısına dayanabiliyormusunuz??
Sizler epilasyon işine ne yaptınız? bitiren, iyi ki yaptırmışım diyen yada keşke yaptırmasaydım diyen var mı?
Gider miyiz hiç bir yere KK ya kök salacağım daha
Bende bıktım tüylerdenDikkat et canım yapan kişi uzman mı eğitimli mi öğren kuaförlerden falan kaç poliklinik tarzı yerler hastaneler daha sağlıklı
Ben keşke yaptırmasaydım o kadarda para dökmeseydim yanıma kalan tek şey tüylerin biraz seyrekleşmesi. iyi araştırmak lazım
1. sakın yüzünüze yaptırmayın artıyor azalmıyor. ben artanlar var dediğimde onların hormonal sıkıntısı vardır sizde olmaz dediler arttı (hormonal sıkıntım yok).
2. bitene kadar yapıyoruz diyenlere inanmayın asla bitmiyor. benim gibi azimli bir kız bile yarıda kestim bıktım. ki uygun olduğum söylenmişti. sizi bıktırana kadar çağırıp yapıyolar aaaaa yeter diyorsunuz. dökülür gibi olup 1.5 ay sonra tekrar bir şey yapılmamış gibi çıkıyor.
3. emla krem kullanın uyuşur diyolar. kullanmayın özellikle bikini bölgesinde kalıcı his kaybı yapıyor.
4. gerçekten acıyor. ben bağırdığımı hatırlarım ama geçiyor hemen sürekli bir ağrı değil o anlık acıyor.
umarım benden daha olumlu bir sonuç alırsınız.
Model yok mu canım hayırlı olsun aşkla giy inşallahSelam mayıs gülleri :)uzun aradan sonra geldimNasılsınız ? Gelinligim dikime başlıyor 2650 ye anlaştık çok sevindirikim Şafak 147
İnşallah etkisini görürsün canım ben 7 sene gittim sanırım her ay yüzüme ama hiçbir işe yaramadı sadece inceltti ve yaydı ben polikliniğe gittim tanıdık bir yere gittim tvlere falan çıkan kaliteli bir yerdi yani ama yüzde işe yaramıyormuş ne kadar pko hastasıda olsam bunu bana söyleselerdi senelerce hem acı çekip hem para harcamazdım en az 3-4 binim gitmiştirilahii güldürdün beni vallayaptıracağım yer iş yerinde 4 arkadaşımında yaptırdığı yer. poliklinikte yaptırıcam canım. Biraz tuzlu geldi ama 5 ay gideceğim sadece. Çünkü evlenicem ve İstanbula yerleşiyorum. eğer devam edersem orda devam edeceğim artık. Dediğin doğru zaten az araştırdım da kuaförlerin alex veya diot. makinalar yerine lazer görünümlü ama hiçbir etkisi olmayan makinalar kullanıyorlarmış. yani öyle duyum aldım. İnşallah etkisini görürüm
Model yok mu canım hayırlı olsun aşkla giy inşallah
İnşallah etkisini görürsün canım ben 7 sene gittim sanırım her ay yüzüme ama hiçbir işe yaramadı sadece inceltti ve yaydı ben polikliniğe gittim tanıdık bir yere gittim tvlere falan çıkan kaliteli bir yerdi yani ama yüzde işe yaramıyormuş ne kadar pko hastasıda olsam bunu bana söyleselerdi senelerce hem acı çekip hem para harcamazdım en az 3-4 binim gitmiştir
kızceler günaydın. bugün kardeşimin nişanı var :) benden pek bi haber yok. hala balayı ve gelinlikçi arayışındayım. bugün ve yarın iki yerle daha görüşüp ondan sonra karar vericem artık. balayı işi canımı çok sıkıyor ve stres yaptı iyice yüzümde bir sürü sivilce çıktı
Günaydın canım hayırlı olsun nişan Rabbim tamamına erdirsinkızceler günaydın. bugün kardeşimin nişanı var :) benden pek bi haber yok. hala balayı ve gelinlikçi arayışındayım. bugün ve yarın iki yerle daha görüşüp ondan sonra karar vericem artık. balayı işi canımı çok sıkıyor ve stres yaptı iyice yüzümde bir sürü sivilce çıktı
Kalındı tüylerim yaydı ama inceltti sadece canım pko yumurtalık kistlerinden oluşan tüylenme yapan adet düzensizliği yapan bir hastalık ilaç kullanarak hasta oluyorsun falan epilasyon sonuçları normal insanlara göre daha uzun sürüyor maalesefGünaydın şekerler :)) Canım benim yaa, ince olduğundan herhalde görmediği gibi yayıyo sanırım. Bu arada pko hastasıyım demişsin. O ne oluyo canım. epilasyon yaptırmana nasıl bir etkisi var ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?