- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.701
Ekledim canım.benim tarih 24 Mayıs okeanosscum
Ekledim canım.
İlk sayfada o şekilde zaten. Bak bakim seni yazmış mıyız :)Bence bunları tarih sırasına dizmek lazım :) Kimler aynı gün evlenecek görelim :)))
İlk sayfada o şekilde zaten. Bak bakim seni yazmış mıyız :)
Bende yokum bende yokum 14.06.2015İlk sayfada o şekilde zaten. Bak bakim seni yazmış mıyız :)
Merhabaa hos geldin :) 23 Mayis gelinleri cok fazla olduk ne mubarek gunmus :) Hosgeldin gundasim anlat bakalim nerdensin kimsin ne is yapiyosun yas kac? Amma cok soru sordumokeanoss00 merhaba :) bende 23.05.2015te evleniyorum kısmetse :)
Ben 25 yasindayim Istanbul'da yasiyorum ve devlet memuruyum. Ben de baska ile gelin gidecektim son anda direkten dondum. Bu seferde nisanlimla 1 yil ayri kalacagiz evlendigimiz halde. Disimizi sikacagiz napalim :)Hoşbuldukkk :) bursada oturuyorum kısmetse Balıkesire evlenicem ve oraya yerleşicem23 yaşındayım. özel sektörde ofis elemanıyım yeterli mi gündaş sen nerdensin anan kim baban kim nerde oturuyon kaç yaşındasın hiho
merhaba bayanlar. bende mayıs gelini olacağım kısmetse :) nişanlım istanbulda özel bir okulda öğretmen, ben izmirde yaşıyorum. şu sıralar en büyük problemimiz nerde yaşamamız gerektiği :s ben izmir de yaşamama rağmen istanbul istiyo gibiyim,o tamamen bana bırakmış durumda.iş durumu olarak ikimizde birbirimizin yanına gitmeye müsait sayılırız aslında. siz olsanız ne yapardınız, lütfen yardımmm
Sen ne işiyle meşgulsun canım bende işimi bırakıp gidicem sevdiğime :)
Esim asker canim. Tayin durumlari yuzunden ayri kalacagiz evetOlsun Allah hayırlısını nasib etsin inşAllah. kumar gibi evlilik inşAllah herşey acısıyla tatlısıyla güzel olur hakkımızda. Eşinde mi memur? Onun için mi ayrı kalacaksınızHayırlısı olsun hakkımızda.
Herkes sevdikleri için fedakarlık yapıyor. Bende gidicem İstanbul'lara yaban ellere... Ahh bayanlar ahhh ne çekilecek derdimiz varmıışşş ....
Esim asker canim. Tayin durumlari yuzunden ayri kalacagiz evet
ben özel bi firmada proje mühendisi olarak çalışıyorum, istanbula gidersem de şimdiki işimde çalışmaya devam edebilecek gibiyim. ama izmirde mi kalsak diye de sürekli bir soru aklımızda :sSen ne işiyle meşgulsun canım bende işimi bırakıp gidicem sevdiğime :)
ben özel bi firmada proje mühendisi olarak çalışıyorum, istanbula gidersem de şimdiki işimde çalışmaya devam edebilecek gibiyim. ama izmirde mi kalsak diye de sürekli bir soru aklımızda :s
Insallah canim amin :)Ahh yakın ciğerimiAllah sabır versin yawww çok zor ama gönlünü ferah tut güzel günlerini düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?