- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.721
evet erkeğin kendini sığıntı hissedeceğini hiç düşünmemiştim, onun için daha zor olabilir. istanbula gitmek için bir sebep dahaBuna en iyi senin karar verebilmen lazım birçok faktör vardır kafanda. Aileler önemli geçim önemli rahat edebileceğiniz yer önemli. sen bi kağıt al eline artıları eksileri yaz. sonra hangisi daha ağır basıyorsa onu seç. Ama genel olarak söylüyorum. bu sizin için geçerli olmayabilir. Erkek senin bulunduğun yere gelirse kendini sığıntı gibi hissedebilir. Kadın için aynısı geçerli olmuyo. Banada Bursada otur gül gibi işini bırakma dediler ama eşimin yanı bundan sonra benim yanım. Ben balıkesire sende İstanbul yada İzmire :) zor karar ama iletişimi sık tutun derim :)
evet erkeğin kendini sığıntı hissedeceğini hiç düşünmemiştim, onun için daha zor olabilir. istanbula gitmek için bir sebep dahateşekkür ederim farklı bakış için youlike :)
Insallah canim amin :)
çoğu kişinin fikri o yönde zaten mantıklı olarak gözüken izmir. ama nişanlımın kariyer planı, istanbulun imkanları vs oraya sürüklüyor beni de tüm imkansızlıklarına rağmen. bakalım, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun modundayız :sbir ilde bir insan kendini nasıl sığıntı hisseder insan anlayamadım açıkçası. ben yerinizde olsam ailemde izmirdeyse açıkçası orada kalırdım. istanbul pahali bir şehir bazı tanıdıklarım var maaşları sadece çocuk bakımı ve ev kiralarına gidiyor. eğer eşinizi istanbulda bağlayan bir şey yoksa izmirde kalmanız mantıklı olur benim fikrimce
bir ilde bir insan kendini nasıl sığıntı hisseder insan anlayamadım açıkçası. ben yerinizde olsam ailemde izmirdeyse açıkçası orada kalırdım. istanbul pahali bir şehir bazı tanıdıklarım var maaşları sadece çocuk bakımı ve ev kiralarına gidiyor. eğer eşinizi istanbulda bağlayan bir şey yoksa izmirde kalmanız mantıklı olur benim fikrimce
Merhaba kızlar... Kısmetse 2015 Mayıs ayında evleneceğim, şuan nişanlıyım. İstedimki çeyizdir, gelinliktir, düğün telaşıdır burada heyecanlarımızı paylaşalım, birbirimize destek olalım
Var mı benim gibi olanlar? Hadi bakalım şimdiden hoş geldiniz
Şafak Panomuzu yapmadan olmaz dedik, atladığım var ise söyleyin ekleyelim güzel gelinler :)
03/05 Canımmm
buarada iyi akşamlar canlarr
Merhaba hos geldiniz. Ben Istanbul'da yasiyorum. Istanbul'da kiralar cok pahalidir duzgun bir muhitte oturacaksan en az 1250 lirayi gozden cikarman gerekir. Kent ceperlerinde de 700-800 den asagi bulamazsin. Trafigi berbattir eger isin bir yakada evin diger yakada ise isine gidebilmen 2 saat surer aksam da oyle sen hesap et gerisini. Istanbul'da yapacak cok sey bulursun canin sikilmaz gezecek yer cok avm tonla! Sevmiyor musun dersen ben cok seviyorum bunlara ragmen cunku dogdugumdan beri buradayim. Alismayan icin zor hele Izmir'in sakinligine alismis biri icin daha zor. Insan olarak da cok karisik her milletten insan var. Iyi dusunun kararinizi oyle verin derim nacizane fikrim. Bir ogretmenin Izmir'de de kariyeri olabilir bence. Devlette de degilmis ozel okuldaymis sizi tutan bir sey yok.Merhaba bayanlar. bende mayıs gelini olacağım kısmetse :) nişanlım istanbulda özel bir okulda öğretmen, ben izmirde yaşıyorum. şu sıralar en büyük problemimiz nerde yaşamamız gerektiği :s ben izmir de yaşamama rağmen istanbul istiyo gibiyim,o tamamen bana bırakmış durumda.iş durumu olarak ikimizde birbirimizin yanına gitmeye müsait sayılırız aslında. siz olsanız ne yapardınız, lütfen yardımmm
2 Mayıs :)Ben de 9 haziran
Ekledim :)2 Mayıs :)
bende and çarşısında diktiriyorum canım :)
Bunu 'end çarşısı' diye okuyan bi ben miyim ki
Kızlar bu arada And çarşısında kimlere diktiriyorsunuz. memnunmusunuz, kimleri tavsiye edersiniz Bence ocak ayında gelinlik bakmaya başlıyacağım da bide duydum ki İzmir caddesinde elegant diye bir yer varmış orayı beğenen varmı??
canim melegim gelinlik de diktiriyorum ben.cok arastirdim burasi cok profesyonel geldi burda karar kildimaaa hangisi kuzum? benim dün gittiğim yer Dilşad gelinlik Zübeyde hanım. seninki hangisi?? bana fiyat verdi ama başka gelinlikçilere de sorayım diyorum.
canim melegim gelinlik de diktiriyorum ben.cok arastirdim burasi cok profesyonel geldi burda karar kildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?