Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

evet erkeğin kendini sığıntı hissedeceğini hiç düşünmemiştim, onun için daha zor olabilir. istanbula gitmek için bir sebep daha teşekkür ederim farklı bakış için youlike :)

evet erkeğin kendini sığıntı hissedeceğini hiç düşünmemiştim, onun için daha zor olabilir. istanbula gitmek için bir sebep daha teşekkür ederim farklı bakış için youlike :)

Kendimden çıktım yola :) Erkek kendini ne kadar rahat hissederse o kadar iyi :) geçim içinde önemli

bir ilde bir insan kendini nasıl sığıntı hisseder insan anlayamadım açıkçası. ben yerinizde olsam ailemde izmirdeyse açıkçası orada kalırdım. istanbul pahali bir şehir bazı tanıdıklarım var maaşları sadece çocuk bakımı ve ev kiralarına gidiyor. eğer eşinizi istanbulda bağlayan bir şey yoksa izmirde kalmanız mantıklı olur benim fikrimce

çoğu kişinin fikri o yönde zaten mantıklı olarak gözüken izmir. ama nişanlımın kariyer planı, istanbulun imkanları vs oraya sürüklüyor beni de tüm imkansızlıklarına rağmen. bakalım, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun modundayız :s

Tabiki büyük bir şehir İstanbul. sığıntı gibi hissetmenin il ile bir alakası yok. Çinde bile insan böyle hissedebilir. tabikş kendi verecekleri karar fakat iki kişi çalışıp kazanırlar. izmirde düzgün bir evde oturmak isteyecekler haliyle istanbuldada kira 800 izmirdede muhite göre 2 yerdede fiyatlar hemen hemen aynı. karar melawene kalmış. ben işimi bırakıp gidicem bulunduğum şehirden. kendimden yola çıkarak söyledim. Hayırlısı olsun haklarında.

Merhaba hos geldiniz. Ben Istanbul'da yasiyorum. Istanbul'da kiralar cok pahalidir duzgun bir muhitte oturacaksan en az 1250 lirayi gozden cikarman gerekir. Kent ceperlerinde de 700-800 den asagi bulamazsin. Trafigi berbattir eger isin bir yakada evin diger yakada ise isine gidebilmen 2 saat surer aksam da oyle sen hesap et gerisini. Istanbul'da yapacak cok sey bulursun canin sikilmaz gezecek yer cok avm tonla! Sevmiyor musun dersen ben cok seviyorum bunlara ragmen cunku dogdugumdan beri buradayim. Alismayan icin zor hele Izmir'in sakinligine alismis biri icin daha zor. Insan olarak da cok karisik her milletten insan var. Iyi dusunun kararinizi oyle verin derim nacizane fikrim. Bir ogretmenin Izmir'de de kariyeri olabilir bence. Devlette de degilmis ozel okuldaymis sizi tutan bir sey yok.

benim gittiğim Dilşad gelinlikti. fiyat verdi ama daha anlaşmadım. cumrtesi gel üzerinde deneyelim dedi o kadar. başkalarına da sorucam. ayy o dediğin yeri bilmiyorum. benim 3 arkadaşım Anda çarşısında diktirdi memnun kaldılar. iki tanesi bu dilşad gelinlikçiye diktirdi işte onlar dedi diye gittim. gelinlikler güzel. hatta şunu beğendim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…