• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Hoşbuldukkk :) bursada oturuyorum kısmetse Balıkesire evlenicem ve oraya yerleşicem :110: 23 yaşındayım. özel sektörde ofis elemanıyım :p yeterli mi :KK52: gündaş sen nerdensin anan kim baban kim nerde oturuyon kaç yaşındasın :p hiho :KK19:

Hoşbuldukkk :) bursada oturuyorum kısmetse Balıkesire evlenicem ve oraya yerleşicem :110: 23 yaşındayım. özel sektörde ofis elemanıyım :p yeterli mi :KK52: gündaş sen nerdensin anan kim baban kim nerde oturuyon kaç yaşındasın :p hiho :KK19:
Ben 25 yasindayim Istanbul'da yasiyorum ve devlet memuruyum. Ben de baska ile gelin gidecektim son anda direkten dondum. Bu seferde nisanlimla 1 yil ayri kalacagiz evlendigimiz halde. Disimizi sikacagiz napalim :)

merhaba bayanlar. bende mayıs gelini olacağım kısmetse :) nişanlım istanbulda özel bir okulda öğretmen, ben izmirde yaşıyorum. şu sıralar en büyük problemimiz nerde yaşamamız gerektiği :s ben izmir de yaşamama rağmen istanbul istiyo gibiyim,o tamamen bana bırakmış durumda.iş durumu olarak ikimizde birbirimizin yanına gitmeye müsait sayılırız aslında. siz olsanız ne yapardınız, lütfen yardımmm :(

Olsun Allah hayırlısını nasib etsin inşAllah. kumar gibi evlilik inşAllah herşey acısıyla tatlısıyla güzel olur hakkımızda. Eşinde mi memur? Onun için mi ayrı kalacaksınız :cry: Hayırlısı olsun hakkımızda.

merhaba bayanlar. bende mayıs gelini olacağım kısmetse :) nişanlım istanbulda özel bir okulda öğretmen, ben izmirde yaşıyorum. şu sıralar en büyük problemimiz nerde yaşamamız gerektiği :s ben izmir de yaşamama rağmen istanbul istiyo gibiyim,o tamamen bana bırakmış durumda.iş durumu olarak ikimizde birbirimizin yanına gitmeye müsait sayılırız aslında. siz olsanız ne yapardınız, lütfen yardımmm :KK43:

Sen ne işiyle meşgulsun canım bende işimi bırakıp gidicem sevdiğime :)

Olsun Allah hayırlısını nasib etsin inşAllah. kumar gibi evlilik inşAllah herşey acısıyla tatlısıyla güzel olur hakkımızda. Eşinde mi memur? Onun için mi ayrı kalacaksınız :cry: Hayırlısı olsun hakkımızda.
Esim asker canim. Tayin durumlari yuzunden ayri kalacagiz evet :(

Sen ne işiyle meşgulsun canım bende işimi bırakıp gidicem sevdiğime :)
ben özel bi firmada proje mühendisi olarak çalışıyorum, istanbula gidersem de şimdiki işimde çalışmaya devam edebilecek gibiyim. ama izmirde mi kalsak diye de sürekli bir soru aklımızda :s

ben özel bi firmada proje mühendisi olarak çalışıyorum, istanbula gidersem de şimdiki işimde çalışmaya devam edebilecek gibiyim. ama izmirde mi kalsak diye de sürekli bir soru aklımızda :s

Buna en iyi senin karar verebilmen lazım birçok faktör vardır kafanda. Aileler önemli geçim önemli rahat edebileceğiniz yer önemli. sen bi kağıt al eline artıları eksileri yaz. sonra hangisi daha ağır basıyorsa onu seç. Ama genel olarak söylüyorum. bu sizin için geçerli olmayabilir. Erkek senin bulunduğun yere gelirse kendini sığıntı gibi hissedebilir. Kadın için aynısı geçerli olmuyo. Banada Bursada otur gül gibi işini bırakma dediler ama eşimin yanı bundan sonra benim yanım. Ben balıkesire sende İstanbul yada İzmire :) zor karar ama iletişimi sık tutun derim :)

Back