• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

sakıncası yoksa modeli nasıl ve fiyata ne kadar dediler canım?
canim benim ortada tam bir model yok :) alt kismi baska yerde begendim ust kismi baska yerde.ama tasli falan alt mendil etek seklinde biraz gosterisli birsry cikacak ortaya iscolik fazla.kina kiyafetim.var ici abiye disi kaftan.gelin damat kadehleri var taci ve buketi benim istedigime gore tasarlayacaklar hepsi 4000 cnm.tek gelinligi hatirlamiyorum ama isyersen eve gecince bakar gelinligin fiyatini yazarim

Kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrr selaaammmmm. Bugün gelinlik için ilk randevumu aldım. Çok heyecanlıyım :KK22::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Canım hayırlı olsun inşallah gönlünce olur :KK68:
merhaba bayanlar. bende mayıs gelini olacağım kısmetse :) nişanlım istanbulda özel bir okulda öğretmen, ben izmirde yaşıyorum. şu sıralar en büyük problemimiz nerde yaşamamız gerektiği :s ben izmir de yaşamama rağmen istanbul istiyo gibiyim,o tamamen bana bırakmış durumda.iş durumu olarak ikimizde birbirimizin yanına gitmeye müsait sayılırız aslında. siz olsanız ne yapardınız, lütfen yardımmm :KK43:
Canım özelde öğretmen sanırım İstanbula bağlayan bir durum yok gibi ailen neredeyse annene özellikle yakın olmanda fayda var derim :KK68:Ben İstanbulda yaşıyorum herşeyine rağmen okenosumun söylediği gibi buradan vazgeçemem mesela ama sizin durumlar daha farklı :KK23:
Yaa kizlar 23 nisan meger kandilmis bugun ogrendim yaa keske daha once arastirsaydim of uzuldum cok

Canım üzülme kandil günü de insanlar düğüne giderler olmuş bir kere düğün mekanından tarihlere bakıp hiç uyarmadılar mı hangi güne denk geliyor bayram mı resmi tatil mi gibisinden :KK51:

canim benim ortada tam bir model yok :) alt kismi baska yerde begendim ust kismi baska yerde.ama tasli falan alt mendil etek seklinde biraz gosterisli birsry cikacak ortaya iscolik fazla.kina kiyafetim.var ici abiye disi kaftan.gelin damat kadehleri var taci ve buketi benim istedigime gore tasarlayacaklar hepsi 4000 cnm.tek gelinligi hatirlamiyorum ama isyersen eve gecince bakar gelinligin fiyatini yazarim

çok iyi olur canım :) kına kıyafetini sormak aklıma gelmedi benim de :) hazır sen hatırlatmışken sorayım ben de. :)

benim gittiğim Dilşad gelinlikti. fiyat verdi ama daha anlaşmadım. cumrtesi gel üzerinde deneyelim dedi o kadar. başkalarına da sorucam. ayy o dediğin yeri bilmiyorum. benim 3 arkadaşım Anda çarşısında diktirdi memnun kaldılar. iki tanesi bu dilşad gelinlikçiye diktirdi işte onlar dedi diye gittim. gelinlikler güzel. hatta şunu beğendim ben. Eki Görüntüle 1339566

Çok şık bi modelmiş :) ben bunun uzun veya yarım kollu modellerini beğeniyorum. Üzerinde nasıl duracağı, sevip sevmeyeceğin önemli. Aaayyy çok heyecanlı bi durum.:KK17:beğensende beğenmesende kendini gelinlikle gördüğünde o an ki duygu çok farklı birşeydir herhalde. :KK28: Bu arada gelinlikçiler, gelinliklerini fotoğraflamamıza izin veriyor mu?

Çok şık bi modelmiş :) ben bunun uzun veya yarım kollu modellerini beğeniyorum. Üzerinde nasıl duracağı, sevip sevmeyeceğin önemli. Aaayyy çok heyecanlı bi durum.:KK17:beğensende beğenmesende kendini gelinlikle gördüğünde o an ki duygu çok farklı birşeydir herhalde. :KK28: Bu arada gelinlikçiler, gelinliklerini fotoğraflamamıza izin veriyor mu?

evett yaa çok heyecanlı :) ben nişanlıma göstericem diye çektim zaten vitrininde duruyor herkes görüyor sıkıntı yok :D bu modelin kesiminden istiyorum. ancak önündeki güpürleri kaldırttırıcam. bide benim kolumda yara izi var onu kapaması için ufak kol detayı yapacak. önü de kalpli yaka olacak. daaaaa fiyatında anlaşmadık henüz :D

evett yaa çok heyecanlı :) ben nişanlıma göstericem diye çektim zaten vitrininde duruyor herkes görüyor sıkıntı yok :D bu modelin kesiminden istiyorum. ancak önündeki güpürleri kaldırttırıcam. bide benim kolumda yara izi var onu kapaması için ufak kol detayı yapacak. önü de kalpli yaka olacak. daaaaa fiyatında anlaşmadık henüz :D

haydi hayırlı olsun canım, yukarda belirtmişsin fiyatını, gerçekten uygunmuş. kalp kesim daha şeker duruyor katılıyorum. güpür azaldığında fiyatı da azalır diye dşünüyorum. Umarım bütçene göre yaptırırsın.

selam kızlar :) gelinlikler dikilmeye başlamış oh oh ne kadan güzel :KK68: ben de bu aralar gidicem startı vericem artık bi süre bunla oyalanabilirim :KK48: sonra ev tutma eşyalar gelsin koşturmalar heycanlar :KK76:

bende dün ilk denememi yaptım gelinlik için :KK49: bakın bakalım beğenicek misiniz? ilk denediğim model

Eklentiler

• IMG_0758.JPG
    IMG_0758.JPG
    113,7 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_0759.JPG
    IMG_0759.JPG
    108,2 KB · Görüntüleme: 82
Günaydın kızlar :) Ben de 3 ay kala diktirmeye başlayacağım inşallah yani Şubat ortasına doğru. Hem o zamana kadar zayıflamaya devam :) Aslında çok şişman değilim ama yine de zayıf olmak istiyorum. 168 boyum, 58 kiloyum. 55 ler ve altı hayalim :)

günaydın canlarrr :)

bende dün ilk denememi yaptım gelinlik için :KK49: bakın bakalım beğenicek misiniz? ilk denediğim model
Günaydın canım çok yakışmış gelinlik zaten başlı başına harika bir şey güzel modeli de :KK68:
Günaydın kızlar :) Ben de 3 ay kala diktirmeye başlayacağım inşallah yani Şubat ortasına doğru. Hem o zamana kadar zayıflamaya devam :) Aslında çok şişman değilim ama yine de zayıf olmak istiyorum. 168 boyum, 58 kiloyum. 55 ler ve altı hayalim :)
Aynı düşünüyoruz canım zayıflamaktan değil aslında çünkü zaten düğünün son 2-3 ayı zayıflamaya başlarız iyice gelinlikte büyük ihtimal oynamalar olacaktır ama ne bileyim son aylar halledilir diyorum şuanda o kadar yapılacak öncelik var ki gelinlik bindallı yeni yıla kalsın dedim :KK73:

Günaydın canım çok yakışmış gelinlik zaten başlı başına harika bir şey güzel modeli de :KK68:

Aynı düşünüyoruz canım zayıflamaktan değil aslında çünkü zaten düğünün son 2-3 ayı zayıflamaya başlarız iyice gelinlikte büyük ihtimal oynamalar olacaktır ama ne bileyim son aylar halledilir diyorum şuanda o kadar yapılacak öncelik var ki gelinlik bindallı yeni yıla kalsın dedim :KK73:

Evet özellikle son ay koşturmaktan kilo veriliyormuş. Ama gelinlikçi gelinliğin arkasını son provada kapatıyor artık. Teslim almadan kısa süre önce. O yüzden sıkıntı olmaz sanırım :KK76:

Evet özellikle son ay koşturmaktan kilo veriliyormuş. Ama gelinlikçi gelinliğin arkasını son provada kapatıyor artık. Teslim almadan kısa süre önce. O yüzden sıkıntı olmaz sanırım :KK76:
Evet canım olmaz olmaz zaten iplikli olursa sık sıkabildiğin kadar genelde de öyle tercih ediliyor :KK53:Alt kısım zaten zayıflasa da kilo alsa da balık model olmadığı sürece pek görünmüyor:pGögüsler küçülürse sıkıntı zayıflayınca ona da destekli sütyenler bustiyerler artık destek çıkacak:KK73:

Evet canım olmaz olmaz zaten iplikli olursa sık sıkabildiğin kadar genelde de öyle tercih ediliyor :KK53:Alt kısım zaten zayıflasa da kilo alsa da balık model olmadığı sürece pek görünmüyor:pGögüsler küçülürse sıkıntı zayıflayınca ona da destekli sütyenler bustiyerler artık destek çıkacak:KK73:

Ben de dar kesim belki de balık tarz bir gelinlik istediğim için her yerimin zayıf olması lazım :KK33:

Dediğin gibi gögüs konusunu da artık desteklicez :KK3:

Kızlar merhaba..
Kısmetse bende 2015 gelini olacağım :) , düğün tarihimiz henüz belli değil, çünkü mayısta ablamın düğünü var.. sezon sonu olucak, ama tam tarih ocak ta netleştiricez inş :)

Back