- 7 Ağustos 2014
- 237
- 204
- 53
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.601
İnşallah rahat edersin giy bakalım güzelliği tartışılmaz tabi büstiyer altınada jartiyer takım giyersen on numara :) :)valla canim gelinlikciden istediler markayida verdiler ilk provaya onla gitcem cumartesi o yuzden bugun aldim ama cok guzel gorunuyor :)
jartiyer varda giyermiyim bilmiyorum :)İnşallah rahat edersin giy bakalım güzelliği tartışılmaz tabi büstiyer altınada jartiyer takım giyersen on numara :) :)
cok zor canim isleri yolua koymadan karar veremiyorum insallah bi mucize olur :)Araligin 1inde baslamis. Benim de yeni haberim oldu biteceginden. Biz de bugun karar verdik. Senin de pazartesiye kadar vaktin var secersin tatlim :)
Ee canım yaptın bi iş tam olsun giy giy :)jartiyer varda giyermiyim bilmiyorum :)
Siz de voyage'a gelin tatlim yemeklerde bulusuruz :)))okeanoss00 'cum aynı gün evlenip aynı yere balayına gitmemiz olasılıklar dahilinde daha karar vermedik ama bizde o taraflara bakıyoruz :) :)
Ayy hiç fena olmaz bakarsın tanışmak nasip olur kısmet canım :)Siz de voyage'a gelin tatlim yemeklerde bulusuruz :)))
Orada olursak tanisiriz canim benim cok da guzel olur 25 mayis-30 mayisi aliyoruz biz haberin olsun :)Ayy hiç fena olmaz bakarsın tanışmak nasip olur kısmet canım :)
O zaman şöyle bişe varki bizim ikinci düğün 30 mayıs biz anca 1 haziranda gidicez balayına :)Orada olursak tanisiriz canim benim cok da guzel olur 25 mayis-30 mayisi aliyoruz biz haberin olsun :)
Hava almadigi icin olmustur muhtemelen. Annemin de donem donem oyle oluyor. Ben de olmadi. Sana tavsiyem eve geldiginde cikarman en azindan uyurken cikarabilirsin ben oyle yapiyorum :) Buldunuz mu peki kaybolan yuzugu ?Ya kızlar bu arada bişey sorucam alyansım parmağımı alerji yaptı kızardı kabardı aynısı nişanlımda da oldu iş gereği sürekli eldiven giyip el yıkıyoruz bide ben hiç çıkarmam yüzüğü acaba deterjandan falanmı oldu diyorum ama anlamadım bi arkadaşımda da aynısı olmuştusizde oldumu böyle bişey? Bı arada dün nişanlımın yüzüğü kayboldu offf
Bende hiç çıkarmıyorum işte artık öyle yapıcam bari yatarken çıkariym de rahatlasın. Yok bulamadık canım uçtu gittiHava almadigi icin olmustur muhtemelen. Annemin de donem donem oyle oluyor. Ben de olmadi. Sana tavsiyem eve geldiginde cikarman en azindan uyurken cikarabilirsin ben oyle yapiyorum :) Buldunuz mu peki kaybolan yuzugu ?
Hay Allah ya kotu olmus napacaksiniz yenisini alacaksiniz mecbur. Kizmissindir nisanlina muhtemelen :)Bende hiç çıkarmıyorum işte artık öyle yapıcam bari yatarken çıkariym de rahatlasın. Yok bulamadık canım uçtu gitti
Aynısından ona bidaha alıcaz mecbur napalımHay Allah ya kotu olmus napacaksiniz yenisini alacaksiniz mecbur. Kizmissindir nisanlina muhtemelen :)
Canim ne is yapiyorsunuz merak ettim.Aynısından ona bidaha alıcaz mecbur napalımyok yaa kızamadım nöbette oldu gereksiz bi hasta yüzünden çocuk zaten çok yorgun bide milletle uğraşırken nasıl olduğunu anlamamış neyse canı sağolsun feda olsun ona yüzükler :)
Hayırlı olsun ben de seçtim :)Bende seçtim balayı otelimi çok heyecanlı
Günaydın :)gününüz aydın olsun canlarrr :)
seçtim ama hala içimde tereddütler sanırım imzayı atana kadar çıkmayacakHayırlı olsun ben de seçtim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?