- 28 Kasım 2014
- 578
- 641
- 158
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.381
herrrzamannnnçookkkkk tesekkür ederim hepsini tek tek inceleyeceğim aklıma takılna olursa yine danısırım sana :)
Hemen bakmalıErken rezervasyonlar başladı kızlar
yazdiklarinizi okuyunca o kadar icim kipir kipir oluyor ki anlatamam.. 5 ay once evlendim ben de, ama bi daha o gunu yasamak isterdim! tadini cikarin her aninin, o kadar kisa bi gun ki o.. sabahtan kosusturma basliyor.. ama gunun en onemli kisisi sizsiniz buna emin olabilirsiniz, herkes etrafinizda dort donuyor.. sizi memnun edebilmek, sakinlestirmek, eglendirmek, guzellestirmek icin herkes her bir yandan ugrasiyor. su istiyorum diyosunuz, aninda getiriyolar, sunu uzatir misiniz diyosunuz hoop hemen elinizin altinda. bir ilgi bir alaka :) o gun hep dusunuyorsunuz, suan insanlar kuaforde, makyaj yaptiriyor veya hazirlaniyor.. ne icin? en guzel en ozel gununuzde sizin yaninizda olabilmek icin.. kisacasi hepsi sizin icin! umarim hersey gonlunuzce olur, guzel gelin adaylari.. evlilik cok guzel birsey.. biz dugun videomuzu heralde 4 kez izledik, o kadar hosumuza gidiyor ki :) buarada gelinligimin fotografini "bu da benim gelinligim" konu basligi altinda foruma acmistim, oradan bakabilir fikir edinebilirsiniz. hepinize mutluluklar diliyorum :)
Hos geldin :)31 mayıs ama sımdıden tırlattım
Nasil gidiyor? Hazirliklar ne alemde?hoşbuldukselam gelin adaylarına
Ben de yogunum yuksek lisans tezo yaziyorumo yizden bu saatte ayaktayim :)suanda tam olarak ev+ ceyız ıvır zıvırları + ev syaları için bakınma duvar rengi ayrıca+ gelinlik secimi dikilcek yer neyseki buldum sanki+ banka+ iş ve okul + fena stres kosusturma bu aralar hafif zamanlarım oysa subatta artcak :/
Hepimiz oyleyiz is ve okul birarada cok zor oluyor ve zaman daraliyor. Ben su haldeyken hazirlik namina bir sey yapamiyorum gecebilirsem sayet ocak sonunda rahatlayacagim :)allah bizim gibilere yrdım etsinbide ben fenaaa gerildim ya bendemi gariplik var herkesmi benim gibi
Kac yasindasin nerede yasiyosun taniyalim seni :)off evett yaa stres olunuyo işte ben birde inşallah alayımız halleder mecburen "SuperGirL" olma zamanı
Universite bitti mi?yas 23 istanbulda yaşıyorum burcum aslan
Bence de ihmal etme :) ben bu dugun meselesi yuzunden tezime cok odaklanamadim calisiyorum bir de. Keske babami dinleseymisim okul bitince isteme nisan olsaymis. Simdi her sey yarim yamalak gidiyorson sınıftayım düğün derken sınavlarımda aksayabilcek gibi ama ugrascam mecburum yani aksamasın sıkıldım artık böyle oldum
Günaydın canım nasılsın?günaydın kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?