Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Erken rezervasyonlar başladı kızlar
Hemen bakmalı

Rabbim bir ömür boyu musmutlu etsin sizleri inşallah Çok teşekkür ederiz anlattığınız yönlendirdiğiniz için inşallah bizlerinde sizin ki gibi güzel geçer günümüz

Argosa ben de bakmistim kizla4 fiyat içilmiş evet :) amanruya da aynı bodrumda tam balayı konsepti ama uçmuş bunlar yaa :) balayı işini biz düğün sonrasına bıraktık yine döndüm ben balkan turu veya prag turuna almanya kara orman falan da ilgimi çekmeye başladı bakalım ne olacak :/
Gelinligi ben de ocakta başlamayı düşünüyorum ama 5 kilocuk daha var vermeyi beklenen

suanda tam olarak ev+ ceyız ıvır zıvırları + ev syaları için bakınma duvar rengi ayrıca+ gelinlik secimi dikilcek yer neyseki buldum sanki+ banka+ iş ve okul + fena stres kosusturma bu aralar hafif zamanlarım oysa subatta artcak :/

Ben de yogunum yuksek lisans tezo yaziyorumo yizden bu saatte ayaktayim :)

allah bizim gibilere yrdım etsin bide ben fenaaa gerildim ya bendemi gariplik var herkesmi benim gibi

allah bizim gibilere yrdım etsin bide ben fenaaa gerildim ya bendemi gariplik var herkesmi benim gibi
Hepimiz oyleyiz is ve okul birarada cok zor oluyor ve zaman daraliyor. Ben su haldeyken hazirlik namina bir sey yapamiyorum gecebilirsem sayet ocak sonunda rahatlayacagim :)

off evett yaa stres olunuyo işte ben birde inşallah alayımız halleder mecburen "SuperGirL" olma zamanı

son sınıftayım düğün derken sınavlarımda aksayabilcek gibi ama ugrascam mecburum yani aksamasın sıkıldım artık böyle oldum

son sınıftayım düğün derken sınavlarımda aksayabilcek gibi ama ugrascam mecburum yani aksamasın sıkıldım artık böyle oldum
Bence de ihmal etme :) ben bu dugun meselesi yuzunden tezime cok odaklanamadim calisiyorum bir de. Keske babami dinleseymisim okul bitince isteme nisan olsaymis. Simdi her sey yarim yamalak gidiyor

kısmet işte canım ya neyseki mayısa bikaç ay var aradada olsa toparlamak önemli kosusturuyoruz ama allah aksılıkleri engeller inşallah hatim indirdim son zamanlarda hep dua ede ede halim değişti komik oldum iyice d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…