- 13 Kasım 2012
- 176
- 48
- 53
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.261
İyiyim kuzucum sen nasılsınGünaydın canım nasılsın?
Canım çok geçmiş olsunCanlarım günaydın. Haftasonu Kayseri'ye gititm. Kayınpederim Cuma günü ameliyat olmuştu. Damarı açamamışlar. Bugün de ameliyata girecek. Biz de nişanlımla hem moral olsun hem sürpriz yapalım diye günübirlik gidip geldik. Şuan yorgunluktan ölsem de gittiğimize değdi. Herkes nişanlımın tek geleceğini beklerken beni de görünce çok mutlu oldular. Canım babam ellerimi tutu yanından ayırmadı beni. Kayınpederimi çok seviyorum :) Rabbim iyi haberlerini versin bugün inşallah.
Diğer yandan düğünümüzün olacağı salonu gördüm. Kızlar bayıldım bi harika burası. Tepede bir yer ve Kayseri ayaklarımızın altında kalıyor. O kadar güzel ki içi de.. Çok geniş, kolon yok, masalar harika dizayn edilmiş. Gelin damat girişinin olduğu merdivenler daha yüksekte kalıyor ve içeri girmesi bile rüya gibi olacak :) Şimdiden heyecanlıyım :)
Sizler naptınız bakalım? Bayadır ıssız buralar sanki :)
Günaydın canım Simens düşünüyoruz biz belki bir kaçı Bosch olabilir zaten ikisi de aynı fabrikanın ürünleri bence beyaz eşya da Simens-Boschgünaydın bişey soracağım kızlar yardımcı olur musunuz? eşya bakıyorum ama beyaz eşya düşünen ve fikri oolan var mı nereye baksam ne yapsam hangi firma daha iyi kullanış falan ? siz neler düşünüyorsunuz?
Günaydın kızalar konuyu yeni gördüm bizim henüz günümüz alınmadı ama mayısta istanbulda nikahım ve kınam olucak düğünde haziranın ilk haftasında nişanlımın memleketinde olucak inşallah hepimizin istedikleri sorunsuz bir şekilde olur
Hoşbuldum canım hazırlıklar nasıl gidiyor benim şu an kafayı taktığım şey istanbuldaki nikahımda saç ve makyaj bir türlü temayı belirleyemiyorum düğünde saçlarım açık olucak ama istanbuldakinde topuz diyor annemler ama ben armut gibi olmak istemiyorum senin gelin saçın makyajın belli mi canım
İyiyim kuzucum sen nasılsın
Canım çok geçmiş olsunRabbim şifalar versin bir an önce Gitmen çok iyi olmuş bak nasıl mutlu olmuşlar iyi anlaşmak sevmek çok öenmli düğün mekanını da görmüş oldun çok heyecanlı işler gerçekten o girişi düşününce hep heyecanlanıyor insan
Günaydın canım Simens düşünüyoruz biz belki bir kaçı Bosch olabilir zaten ikisi de aynı fabrikanın ürünleri bence beyaz eşya da Simens-Bosch
Hoşgeldin aramıza canım hayırlısı olsun herşeyin Haziranın ikinci haftası bizde nasipse
Hoşbuldum canım hazırlıklar nasıl gidiyor benim şu an kafayı taktığım şey istanbuldaki nikahımda saç ve makyaj bir türlü temayı belirleyemiyorum düğünde saçlarım açık olucak ama istanbuldakinde topuz diyor annemler ama ben armut gibi olmak istemiyorum senin gelin saçın makyajın belli mi canım
teşekkür ederimn canım ama yeni aldım haberi şekeri çıktığı için ertelenmiş ameliyat. iyi olacak inşallah.
Günaydın canım. Çok geçmiş olsun. Ziyarete senin de gitmen çok iyi olmuş gönülleri olmuştur.Canlarım günaydın. Haftasonu Kayseri'ye gititm. Kayınpederim Cuma günü ameliyat olmuştu. Damarı açamamışlar. Bugün de ameliyata girecek. Biz de nişanlımla hem moral olsun hem sürpriz yapalım diye günübirlik gidip geldik. Şuan yorgunluktan ölsem de gittiğimize değdi. Herkes nişanlımın tek geleceğini beklerken beni de görünce çok mutlu oldular. Canım babam ellerimi tutu yanından ayırmadı beni. Kayınpederimi çok seviyorum :) Rabbim iyi haberlerini versin bugün inşallah.
Diğer yandan düğünümüzün olacağı salonu gördüm. Kızlar bayıldım bi harika burası. Tepede bir yer ve Kayseri ayaklarımızın altında kalıyor. O kadar güzel ki içi de.. Çok geniş, kolon yok, masalar harika dizayn edilmiş. Gelin damat girişinin olduğu merdivenler daha yüksekte kalıyor ve içeri girmesi bile rüya gibi olacak :) Şimdiden heyecanlıyım :)
Sizler naptınız bakalım? Bayadır ıssız buralar sanki :)
Ben Siemens almayı düşünüyorum hatta seçtim bile ama ne zaman alacağımız belli değil :)günaydın bişey soracağım kızlar yardımcı olur musunuz? eşya bakıyorum ama beyaz eşya düşünen ve fikri oolan var mı nereye baksam ne yapsam hangi firma daha iyi kullanış falan ? siz neler düşünüyorsunuz?
Hoş geldin aramıza :) Mayıs gelinleri olarak git gide çoğalıyoruz :)Günaydın kızlar konuyu yeni gördüm bizim henüz günümüz alınmadı ama mayısta istanbulda nikahım ve kınam olucak düğünde haziranın ilk haftasında nişanlımın memleketinde olucak inşallah hepimizin istedikleri sorunsuz bir şekilde olur
İyiyim kuzucum sen nasılsın
Canım çok geçmiş olsunRabbim şifalar versin bir an önce Gitmen çok iyi olmuş bak nasıl mutlu olmuşlar iyi anlaşmak sevmek çok öenmli düğün mekanını da görmüş oldun çok heyecanlı işler gerçekten o girişi düşününce hep heyecanlanıyor insan
Günaydın canım Simens düşünüyoruz biz belki bir kaçı Bosch olabilir zaten ikisi de aynı fabrikanın ürünleri bence beyaz eşya da Simens-Bosch
Hoşgeldin aramıza canım hayırlısı olsun herşeyin Haziranın ikinci haftası bizde nasipse
hoşgeldin aramıza :) hayırlı olsun
Günaydın kızlar :)
Günaydınlar efenim
Ben de aynı durumdayım tezimle uğraşıyorum o yüzden giremiyorum pek daha önümüzde zaman var bol bol konuşacağız o zaman dert etmeyelim :)günaydın kızlar :) fazla giremiyorum girsem bakıp çıkıyorum. şu sıralar kafam nişanlımın kalacağı evi bulmakta takılı. inşallah bikaç gün içinde halledicez. ama kendi evimizi ararken acaba nasıl sıkıntılar yaşayacaz merak içindeyim.
sizler napıyosunuz?
Ev bulmak çok zor satın almakta kiraya çıkmakta sıkıntı benimde hep baktığım site var her gün girip bakıyorum bir şeyler kaçırmayalım diye hayat zor evlenmek daha zor :)günaydın kızlar :) fazla giremiyorum girsem bakıp çıkıyorum. şu sıralar kafam nişanlımın kalacağı evi bulmakta takılı. inşallah bikaç gün içinde halledicez. ama kendi evimizi ararken acaba nasıl sıkıntılar yaşayacaz merak içindeyim.
sizler napıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?