Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Günaydın kızlar konuyu yeni gördüm bizim henüz günümüz alınmadı ama mayısta istanbulda nikahım ve kınam olucak düğünde haziranın ilk haftasında nişanlımın memleketinde olucak inşallah hepimizin istedikleri sorunsuz bir şekilde olur

Günaydın canım nasılsın?
İyiyim kuzucum sen nasılsın
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin bir an önceGitmen çok iyi olmuş bak nasıl mutlu olmuşlar iyi anlaşmak sevmek çok öenmli düğün mekanını da görmüş oldun çok heyecanlı işler gerçekten o girişi düşününce hep heyecanlanıyor insan
Günaydın canım Simens düşünüyoruz biz belki bir kaçı Bosch olabilir zaten ikisi de aynı fabrikanın ürünleri bence beyaz eşya da Simens-Bosch

Hoşgeldin aramıza canım hayırlısı olsun herşeyin Haziranın ikinci haftası bizde nasipse

Hoşbuldum canım hazırlıklar nasıl gidiyor benim şu an kafayı taktığım şey istanbuldaki nikahımda saç ve makyaj bir türlü temayı belirleyemiyorum düğünde saçlarım açık olucak ama istanbuldakinde topuz diyor annemler ama ben armut gibi olmak istemiyorum senin gelin saçın makyajın belli mi canım

hoşgeldin aramıza :) hayırlı olsun

teşekkür ederimn canım ama yeni aldım haberi şekeri çıktığı için ertelenmiş ameliyat. iyi olacak inşallah.

Canım ben sıkıntıdan heyecandan çok terler yüzüm boyun bölgem terlediğinde saçımın altı kabarır bozulur hemen o yüzden düğünde dağınık topuz düşünüyorum doğal bir makyajla tamamlayacağım iyi bir yer bulursam kötü topuz yapmazlar

Günaydın canım. Çok geçmiş olsun. Ziyarete senin de gitmen çok iyi olmuş gönülleri olmuştur.

Ben Siemens almayı düşünüyorum hatta seçtim bile ama ne zaman alacağımız belli değil :)

Hoş geldin aramıza :) Mayıs gelinleri olarak git gide çoğalıyoruz :)

hoşgeldin aramıza :) hayırlı olsun

Hoşbuldum şekerim neler yapıyorsun bakim ben dağınık topuzlarada baktım şu model kafama yattı ama nikahtan sonra kınaya geçicez ya bindallı giyicem bu modelle devam edebilirmiyim ki aslında hep vintange bir model istiyorum ama bi türlü istediğimi bulamadım

Eklentiler

• DaginikTopuzModelleri_Poster.jpg
    17 KB · Görüntüleme: 80
Ben de aynı durumdayım tezimle uğraşıyorum o yüzden giremiyorum pek daha önümüzde zaman var bol bol konuşacağız o zaman dert etmeyelim :)

Ev bulmak çok zor satın almakta kiraya çıkmakta sıkıntı benimde hep baktığım site var her gün girip bakıyorum bir şeyler kaçırmayalım diye hayat zor evlenmek daha zor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…