- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #2.221
Baktim canim cok hos sagolasin :) Yatakli da olsaydi tadindan yenmezdi :)iyiyim canım sen nasılsın ? sana mesaj atmıştım bi tane oda tasarımı gibi bişey buldum bak istersen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktim canim cok hos sagolasin :) Yatakli da olsaydi tadindan yenmezdi :)iyiyim canım sen nasılsın ? sana mesaj atmıştım bi tane oda tasarımı gibi bişey buldum bak istersen :)
en azından fikir canım bu tarzda yataklı köşe koltukla yapabilirsinBaktim canim cok hos sagolasin :) Yatakli da olsaydi tadindan yenmezdi :)
Yok canim bitmedi hocadan haber bekliyorum. 2 bucuk haftalik bir surem var ama devam etmek icin onay verip vermediklerini ogrenemedim hocaya msj atiyorum cvp vermiyo. Cok sinirim bozuk.
Sana yazdıktan 2 saat sonra telefon açtım. Açmadığı gibi geri de dönmedibekle bakalım biraz daha. cvp verir illaki canım
Günaydın kızlar :)
günaydın herkese :)
Sana yazdıktan 2 saat sonra telefon açtım. Açmadığı gibi geri de dönmedi
Nasılsınız kuzucuklar
Herkes bugün bir boğucu havada sanırım kuzum havadan bence havadan yarın düzeliriz belkimfena değil kuzucum sen nslsın??
Ayneno zaman hep beraber küfür edelim hakediyorrr
Herkes bugün bir boğucu havada sanırım kuzum havadan bence havadan yarın düzeliriz belkim
Oraları çok bilmiyorum canım ama neden olmasın 2 günlük hatta 1 günlük hafta sonu kaçamağı bile iyi geliyor insana canım iyi düşünmüşsüninşallaahhhh :) nişanlımın kafası dağılsın diye bir yerlere kaçalım istiyorum ben de. en yakın konya ya da eskişehir olabilir. ayyy kafası iyice dolu konsantre olamıyor bişeye, şu zamanların tadını bile çıkaramıyor :/
Hoş geldiniz. Daha çok var ya panik yapmayın bence :)Merhabaaaaa, ben de 17 Mayıs 2015'e tarih almış bulunuyorum. Az mı kaldı ne? Hazırlıklar nasıl yetişecek bilmiyorum. Sizler neler yapıyorsunuz, neler yapacaksınız?
Hos geldiniz :) Dugun mekanini tuttunuz mu? Eger tuttuysaniz ve kina mekanini da ayarlarsaniz gerisi zaten 6 aya yetisir :) Kastamonulu musunuz?merhaba ben yeni üye oldum ve konuşmalarınızı okudum mayıs 28 de benimde düğünüm var ve neler yapmam gerektiğini bilmiyorum. ankarada ve kastamonuda düğünüm olacak nasıl olacak ne yapmam gerek hiçbir fikrim yok.:
Benim durumlari biliyorsunuz ders calisiyorum iki bucuk hafta daha bu boyle surecek ondan sonra insallah hep buralardayim :)çok sessiz sakin geçti bugün buralar, havalardan mı acaba kızlar
herkes dikkat etsin kendine