Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kızlar gelinlik bakmaya başladınız mıı?
Ben yıllardır dantelli gelinlik hayranıyım, ama son zamanlarda o kadar çok dantelli gelinlik giyen gelin gördüm ki çevremde, ya çok kabarık yaz az kabarık, ya serpme danteller eteklerde ya da etek ucunu komple saran dantel..ne kadar gelinliğime özensem bile model, tarz hep aynı gelmeye başladı.
Bu gelinliğin etek kısmını çok beğendim, rengi ve uçuş uçuş tüllerden oluşmasını özellikle.
Ama dantel sevdamdan da vazgeçemiyorum bir türlü..
Eskiden beğenmek ne kolaymış, şimdi içlerinden birini seçmek zorunda olunca, bir kere gelin olacağını düşününce de çok kararsız kalıyormuş insan..

Bayıldım desem canım bende senin gibi dantel hastasıyım ama sabit straplez alt etekleri ya da üstü dantel çok model gördük özellikle prenses modellerden bana fenalık geldi Uçuş uçuş bence çok güzel sadeciyim ben hoşuma gitti vallahi

Gerçekten mi? Mesela bunu da aslında dantelle hafiften süsleyebilirim diye düşündüm. Silik, belli belirsiz tülün üzerine minik dantel deseni yarım kol, havuz yaka diye aklımdan geçiyor. Ama herkes düz aşağı kadar inen eteklerden tercih ettiğinden kararsızım valla, el buketlerimi de böyle düşünüyorum..

Tarzlarımız seçimlerimiz benziyor canım sende benim gibi sade dantel ve yarım kol uzun kol v yaka, havuz yaka tarzı bir şey istiyorsun daha önceden de hatırlıyorum ve soft renkler çiçeklerde bence harika olur zevklisin kendi zevkim diye söylemiyorumbenim zevkime göre hangisinde karar verirsen ver güzel bir gelin olacaksın biliyorum kötü bir tercih yapamazsın farkındayım

Değişik bir gelinlik neden olmasin :) ben de dantel seviyorum yarim kollu ya da kalin askili bir model düşünüyorum. Eteklerini tül istiyorum ve uclarinda dantel olabilir de olmayabilir de cok kabarik da olmayacak :) ocak ayinda bakmaya baslayacagim ben hazir gelinlik dusundugum icin.

Bende ocakta başlayacağım benim ki özel dikim olacak modeline bir karar versem herşey kolay da, bana çok romantik geldi bahar aylarını simgeliyor sanki gelinlik bütün olarak böyle buna uygun saç bir de çok renkli ama açık tonlar da gelin buketiyle romantik ve nostaljik bir gelin olabilirmisim gibi geldi üst kısmını da o tarz degil de dantel detaylı dusunucem kalın motif değil de kendinden dantelli tuller düşündüm bir de rengi gelinligimin modeli ne olursa olsun boyle bir renk olmalı.

Seni çok merak etmiştim. Anlat bakalım neler oldu? Haftaiçi mi olacak düğün?
evet canim hafta ici olacak cunku hafta sonlari full dolu halloldu olay cok uzamadan sen nasil istiyorsan oyle olsun dediler basta soyleyeceklerini sonda soylediler yani.Rabbim hepimizin yqrdimcisi olsun zor bir surec.sen nasilsin ara sira bakiyordum sanirim sinavlarin vardi nasil gecti

Düğün tarihi eskiden neydi ve neden değiştirdiniz anlamadım canım. Hallolmasına sevindim :) Çalışmaya devam 15 gün sonra dananın kuyruğu kopacak ya tamam ya devam :)

Kizlarr ben geldim halkınız ? Ben kına mekanını ayarladım artk mobilden katiliorm aranıza ama uygulamasını bulamadım bu şekilde de çok zor oluyo yardım ediinnnnn yok mu çaresi ((

selam kızlar. ilyada aranızın düzelmesine sevindim. elmol selam canım mekan çok güzel görünüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…