Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızlar merhaba burda bisürü 23 mayıs gelini vardı ve diğerleri gelinlik olayına girdiniz mi ben yavaş yavaş bakmayı düşünüyorum ama istanbul anadolu yakası nereye bakıcağımı bilemiyorum fikirlerinizi merak ediyorum :)

Onlardan biri benim. Ocak ayinda bakmaya baslicam kismetse henuz erken diye dusunuyorum.

günaydınlarrr kızlarrr nasıl bir telaşla girdim buraya sormyaın aklıma birşey gelide de belki ikirlerinizle yardımınız dokunur :) kızlar kına gecesinde kına tahtları oluyo ya sadece kına tahtı kiralayan (istanbul avrupa yakasında ) yerler biliyor musunuz? kınam zaten düğün salonunda olacak öle ekstra organizsayon şirketi ile anlaşamadım ama bari istediğim kına tahtı olsun onunla güzel resimer cekilirim hem kına oldugu belli olur aklıma düştü bikaç yerede sordum lakin sordugum yerler kiralamadıklarını sölediler inşallah bulabilirm

Canlarım günaydın. Haftasonu Kayseri'ye gititm. Kayınpederim Cuma günü ameliyat olmuştu. Damarı açamamışlar. Bugün de ameliyata girecek. Biz de nişanlımla hem moral olsun hem sürpriz yapalım diye günübirlik gidip geldik. Şuan yorgunluktan ölsem de gittiğimize değdi. Herkes nişanlımın tek geleceğini beklerken beni de görünce çok mutlu oldular. Canım babam ellerimi tutu yanından ayırmadı beni. Kayınpederimi çok seviyorum :) Rabbim iyi haberlerini versin bugün inşallah.
Diğer yandan düğünümüzün olacağı salonu gördüm. Kızlar bayıldım bi harika burası. Tepede bir yer ve Kayseri ayaklarımızın altında kalıyor. O kadar güzel ki içi de.. Çok geniş, kolon yok, masalar harika dizayn edilmiş. Gelin damat girişinin olduğu merdivenler daha yüksekte kalıyor ve içeri girmesi bile rüya gibi olacak :) Şimdiden heyecanlıyım :)

Sizler naptınız bakalım? Bayadır ıssız buralar sanki :)

Çok geçmiş olsun monarkkcımm iyi yapmışsın gitmekle

ayy ben hergün geçiyorum düğün salonumun önünden otobüs güzergahımda olması sebebiyle
hala heyecanlanıyorum ben bile :)

haftasonu kimse bilgisayarın başına geçmek istemiyor anlaşılan, haftaiçi daha hareketliyiz
iş yoğunluğum biraz azalsa çeyizimi dökücem topiğe

günaydın bişey soracağım kızlar yardımcı olur musunuz? eşya bakıyorum ama beyaz eşya düşünen ve fikri oolan var mı nereye baksam ne yapsam hangi firma daha iyi kullanış falan ? siz neler düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…