Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

benm nişanlım karadeniz tarafına gidelim dedi o yüzden kesinleşmeden heveslenmek istemiyorum ben ya ama gerçekten fotoları harikaymış otelin:)

benm nişanlım karadeniz tarafına gidelim dedi o yüzden kesinleşmeden heveslenmek istemiyorum ben ya ama gerçekten fotoları harikaymış otelin:)
o tip gezileri turlarla her zaman yapabilirsin canım balayının bi büyüsü olmalı bence daha özel olmalı tabi bu benim düşüncem

o tip gezileri turlarla her zaman yapabilirsin canım balayının bi büyüsü olmalı bence daha özel olmalı tabi bu benim düşüncem

dimii ya kesinliklee benim aklına girmem lazımm bi an önce:) hoş o kadar çok ikna etcem konu varki napsam bilemedim:)

72 m2 bir ev nasıl döşenir hadi bakalım fikir istiyorum güzel gelinlerim.
Kuzum bence kendini kasma çünkü bizim evimiz 80 m2 balkon dahil ve kutu gibi sempatik bir ev annemde bende fazla fazla sığıyoruz gayette salon takımımız var normal bir ev düzeninde :) açılır koltuk ve 6 kişilikten 8e çıkan açılır masalar her evde zaten olacak diye düşünüyorum ve yere bir yorganla yer yatağı tamamdır :) onun haricinde duvarlar mümkün olduğu kadar açık renk ve bol ayna lazım ki derin göstersin.. Eminim güzel olacak :)

bzm dugun mevsımınde bodrum soguk olmaz mı ki ya??bn antalya olarak düsünüyorum kı rahat rahat güneşlenıyım denıze gıreyım dıe

en kucuk ev bnm galıba bız gecen sene aldık evımızı ve sanrıım 68 m fln oyuzden herseyi ozel yaptırıcaz hazır bişey alma şansımız yok maalesef öok buyuk esya alıp yada cok fazla parcayla evi bogmak istemıyourz bzde salona köşe kücük bır tv unıtesı altı uzun çekmece duvarada bıkac parca raf istıyoruz bırde masa sandalye yeterlı az eşya çok işlev bnce makul olan..kiraya da cıkılsa bnce cok esya almamak lazım zaten onlar tasınırken mahvolucak yapılan masrafa yazık bnce mumkun oldugunca uygun fıyatlı seyler dusunuyorum..birde yaptrıacak arkadaslar varsa kış donemınde çok daha uyguna yapıyo mobılyacılar...

Benim evimde hemen hemen seninki gibi hazir mobilya bulunmaz mi illa ozel mi yaptirmak gerek?

bzm dugun mevsımınde bodrum soguk olmaz mı ki ya??bn antalya olarak düsünüyorum kı rahat rahat güneşlenıyım denıze gıreyım dıe
mayıs sonuna doğruysa mevsim açılır orda bizim zaten temmuz sonu tatil planımız var sıkıntı sadece sıcak olabilir onu da suyla hallederiz

Benim evimde hemen hemen seninki gibi hazir mobilya bulunmaz mi illa ozel mi yaptirmak gerek?
hazır mobilyalarda da artık çoğu yer ölçülerine göre yapıyo canım köşe koltuklar özellikle istediğin boyutlarda sipariş verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…