- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi okeanoss00
- #2.141
canımcımmm nerelerden bakmamı tavsiye edersiniz site olarak? neredekal.com diye bir siteye bakıyorum şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzumm teşekkür ederim bu da güzel bir fikir oldu benim için :) ben araştırmalarıma devam edeyim bakalım :)
Çok tatlıymış bunlar yagünaydın kızlarrrr
düğünden önce biz
düğünde biz
balayı sabahı biz
balayı dönüşü biz
işten fırsat bulduğum nasıl da belli
bizim düğünden çok sonra olacak nişanlımın sınavı nedeniyle canım ayarlamadık malesefdaha ayarlamadınız galiba siz de?
bizim düğünden çok sonra olacak nişanlımın sınavı nedeniyle canım ayarlamadık malesef
datçada perili bay resort var canım orayı da çok beğenirim ben tavsiyem olsun benden deben de bakıyorum şimdi en azından fikrim olsun diye ama kararsızlığım yine peşimi bırakmıyor
datçada perili bay resort var canım orayı da çok beğenirim ben tavsiyem olsun benden de
hangi tarihler arası bakıyosun canım ben de biraz bakınayım geç meç temmuz sonu gidicez nasılsa :)kuzu ben bi konu açayım yaa :) bakalım daha ne öneriler gelecek :)
hangi tarihler arası bakıyosun canım ben de biraz bakınayım geç meç temmuz sonu gidicez nasılsa :)
https://www.facebook.com/pages/The-Photograpy-of-Zeynep-Avcı/132356056891348?ref=hlmerhaba ben varım nasipse bende 2015 mayıs gelini olacam :)
kızlar aramızda kapalı bayanlar varsa ya da baş başa olsun herşey bize özel diyen tavsiyem argos in cappadocia otel kış için de güzel bi otel olabilir balayına
Eki Görüntüle 1307119 Eki Görüntüle 1307120 Eki Görüntüle 1307121 Eki Görüntüle 1307122 Eki Görüntüle 1307123
İnşallah hayırlısı olsun :)bugün yarın bizim günümüzde belli olcak inşallah mayıs gibi bakıyoruz ama inş konu başlığı altında tuttururumm tarihi bende mayıs gelini olarak :)
Estagfurullah ne demek buralarda oldukça yazarım :)teşekürlerr :) cvp yazdığın içinde ayrıca çok sağol mutlu oldum :)
Hayır ev kendimizin değil nişanlımın işi nedeniyle lojmanlarda oturmak durumundayız ve oldukça küçük bir ev resimlerden gördüğüm kadarıyla nasıl mobilya almalı masa filan nasıl sığacak bu konularda fikir istiyorum :) Ve işin kötü tarafı ikimizin de aileleri bizden uzakta olacağı için yatılı kalmaya gelecekler bu nedenle mobilyaların yataklı olması gerek. Ev 2+1...M2 işinden pek anlamam ama düşündüğüm kadarıyla çok ufak değil çokta geniş bi ev değil sanırım. eğer ev kendininse herşeyi dilediğin gibi döşe derim:) ben kirada oturcam için çoğu istediğim eşyadan vazgeçiyorum ayrıca ne konuda fikir istiyosun eşya falanmı ona göre yorum yapıyım:)