• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

canımcımmm nerelerden bakmamı tavsiye edersiniz site olarak? neredekal.com diye bir siteye bakıyorum şuan

günaydın kızlarrrr:KK54:

düğünden önce biz:KK59:
R67b7Y.jpg

düğünde biz :KK73::KK71:
B9pRpL.jpg

balayı sabahı biz :KK57:
LoVYV0.jpg

balayı dönüşü biz :KK59:

AYR0RB.jpg

işten fırsat bulduğum nasıl da belli :KK48:
Çok tatlıymış bunlar ya :rolleyes:

M2 işinden pek anlamam ama düşündüğüm kadarıyla çok ufak değil çokta geniş bi ev değil sanırım. eğer ev kendininse herşeyi dilediğin gibi döşe derim:) ben kirada oturcam için çoğu istediğim eşyadan vazgeçiyorum:KK43: ayrıca ne konuda fikir istiyosun eşya falanmı ona göre yorum yapıyım:)

M2 işinden pek anlamam ama düşündüğüm kadarıyla çok ufak değil çokta geniş bi ev değil sanırım. eğer ev kendininse herşeyi dilediğin gibi döşe derim:) ben kirada oturcam için çoğu istediğim eşyadan vazgeçiyorum:KK43: ayrıca ne konuda fikir istiyosun eşya falanmı ona göre yorum yapıyım:)
Hayır ev kendimizin değil nişanlımın işi nedeniyle lojmanlarda oturmak durumundayız ve oldukça küçük bir ev resimlerden gördüğüm kadarıyla nasıl mobilya almalı masa filan nasıl sığacak bu konularda fikir istiyorum :) Ve işin kötü tarafı ikimizin de aileleri bizden uzakta olacağı için yatılı kalmaya gelecekler bu nedenle mobilyaların yataklı olması gerek. Ev 2+1...

Son düzenleme:
Back