• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Hayır ev kendimizin değil nişanlımın işi nedeniyle lojmanlarda oturmak durumundayız ve oldukça küçük bir ev resimlerden gördüğüm kadarıyla nasıl mobilya almalı masa filan nasıl sığacak bu konularda fikir istiyorum :) Ve işin kötü tarafı ikimizin de aileleri bizden uzakta olacağı için yatalı kalmaya gelecekler bu nedenle mobilyaların yataklı olması gerek. Ev 2+1...
oww oturma odası, yatak odası + salon olur muhtemelen oturma odana açılmalı köşem koyabilirsin 2 kanepe koltuk yerine bde tv ünitesi çok daralmaz en azından. salondada arkadaşım eylülde evlendi oda kirada oturduğu için sadece oturma grubu ve yemek masası aldı diğer gümüşlük aynalık vb şeyleri daha sonra alcak. sen yorgan döşek bol tut canım daha olmadı herkesi yere yatırcan kalabalık gelirlerse:)

oww oturma odası, yatak odası + salon olur muhtemelen oturma odana açılmalı köşem koyabilirsin 2 kanepe koltuk yerine bde tv ünitesi çok daralmaz en azından. salondada arkadaşım eylülde evlendi oda kirada oturduğu için sadece oturma grubu ve yemek masası aldı diğer gümüşlük aynalık vb şeyleri daha sonra alcak. sen yorgan döşek bol tut canım daha olmadı herkesi yere yatırcan kalabalık gelirlerse:)
Tv ünitesi yerine konsol almayı düşünüyorum çünkü misafir yemek takımlarımı bardaklarımı koymam lazım. Üzerine de tvyi koyarım :) Gümüşlük zaten sevmiyorum.

Tv ünitesi yerine konsol almayı düşünüyorum çünkü misafir yemek takımlarımı bardaklarımı koymam lazım. Üzerine de tvyi koyarım :) Gümüşlük zaten sevmiyorum.

o daha mantıklı benim sizden öğrencem çok şey var sadece yatak odası konusunda fikir sahibiyimm bitek onu düşündüm diğer hiç bi eşyamı düşünmedim:(

Hayır ev kendimizin değil nişanlımın işi nedeniyle lojmanlarda oturmak durumundayız ve oldukça küçük bir ev resimlerden gördüğüm kadarıyla nasıl mobilya almalı masa filan nasıl sığacak bu konularda fikir istiyorum :) Ve işin kötü tarafı ikimizin de aileleri bizden uzakta olacağı için yatılı kalmaya gelecekler bu nedenle mobilyaların yataklı olması gerek. Ev 2+1...
canım bence küçük ve koltuk takımının kol kısmı ya çok ince ya da köşede kolları olmayan elips gelen takımlardan bakabilirsin yemek masası ve tv ünitesi oturma odana yeterli olur yemek masasını açılabilir küçük alırsın diğer odana da yine yataklı köşe koltuk ve de aynalı konsolunu koyarsın takımlarını da koyacak yerin olmuş olur ;)

mesela bu şekilde bi takım hem pufu da kullanışlı arkadaşımın koltuk takımı renklerini farklı aldı tabi böyle çok cıvıl ama sade renklerle çok daha modern duruyo ;)
boyut-koltuk-takimi-01-01.jpg

buna benzer ama yatak olabilen bi takım da olabilir daha kalabalık olurum diyosan tabi yoksa diğer odandaki köşe yeterli gelicektir :)

mesela bu şekilde bi takım hem pufu da kullanışlı arkadaşımın koltuk takımı renklerini farklı aldı tabi böyle çok cıvıl ama sade renklerle çok daha modern duruyo :KK66:
Eki Görüntüle 1307241
Canım salon çok küçük en fazla 15 m2 dir diye tahmin ediyorum bunu koyarsam masa ve konsol koyamam köşe takımı olur sanırım. Ama ben oda küçük diye gri tonundan vazgeçmek istemiyorum nasıl geniş gösterebilirim duvarlar ne renk olmalı bunları düşünüyorum. Küçük ama modern bir ev olmalı benim tarzımı yansıtmalı...

Canım salon çok küçük en fazla 15 m2 dir diye tahmin ediyorum bunu koyarsam masa ve konsol koyamam köşe takımı olur sanırım. Ama ben oda küçük diye gri tonundan vazgeçmek istemiyorum nasıl geniş gösterebilirim duvarlar ne renk olmalı bunları düşünüyorum. Küçük ama modern bir ev olmalı benim tarzımı yansıtmalı...
canım bence duvara monte küçük raflı bi tv ünitesiyle kendine yaşam alanı konsolu diğer odaya koymanı tavsiye ederim evin en büyük odası oturma odası olacaktır bence yatak odası küçük olacaktır diye düşünüyorum birde gri düşünüyosan duvarlar lavanta esintisi yada mine beyazı mı ne griyi yansıtan yakışan bi renk olabilir açık olduğu için rahatlatır kapıların koyu renkse onları da beyaza boyarsınız ferah durur

bence gri yada siyah beyaz köşe takımı harika olur:) ama elmolun gösterdiği takımda harikaymışş bide hep altı açık almak istiyorum yatak odası salon falan daha kullanışlı olur diye sizce nası olur ?

bence gri yada siyah beyaz köşe takımı harika olur:) ama elmolun gösterdiği takımda harikaymışş bide hep altı açık almak istiyorum yatak odası salon falan daha kullanışlı olur diye sizce nası olur ?
temizlik için çok iyi oluyo canım

dimii sırf o yüzden ya hepsi açık yada yere 0 olcak çalışcam için bana kolay olması lazım akşam falan temizlikte zorlanmamam lazım:(

dimii sırf o yüzden ya hepsi açık yada yere 0 olcak çalışcam için bana kolay olması lazım akşam falan temizlikte zorlanmamam lazım:KK43:
kesinlikle canım annem de yeni aldı özellikle yüksek rahat ettik

canım bence duvara monte küçük raflı bi tv ünitesiyle kendine yaşam alanı konsolu diğer odaya koymanı tavsiye ederim evin en büyük odası oturma odası olacaktır bence yatak odası küçük olacaktır diye düşünüyorum birde gri düşünüyosan duvarlar lavanta esintisi yada mine beyazı mı ne griyi yansıtan yakışan bi renk olabilir açık olduğu için rahatlatır kapıların koyu renkse onları da beyaza boyarsınız ferah durur
Ben sana aksam ozelden resimleri atayim ne demek istedigimi anlayacaksin. Simdi okula gidiyorum konusuruz yine canim

Ben sana aksam ozelden resimleri atayim ne demek istedigimi anlayacaksin. Simdi okula gidiyorum konusuruz yine canim
tamam şekerim olmadı bi mimara danışırız ayıp ettin :) bu arada kızlar bi balayı yeri daha buldum mikemmel ötesi geldi eğer doğruysa havuzlu teraslı odaları var amanrüya bodrumda bi butik otel :KK37:

sen bulduklarınıı paylaş bizimlee bana çokk yardımcıı olcak sonra sana çok dua ederimm valla:) ben daha hiç bişeye başlamadım varya tarih belli olsun öyle başlarım heralde:)

sen bulduklarınıı paylaş bizimlee bana çokk yardımcıı olcak sonra sana çok dua ederimm valla:) ben daha hiç bişeye başlamadım varya tarih belli olsun öyle başlarım heralde:)
yarım saatten fazladır bu oteli araştırıyorum yorumları okuyorum tüm sitelerde harika ba yıl dım kesinlikle ben de fikir değiştirmiş bulunmaktayım nişanlıma göstermek için sabırsızlanıyorum kızlar mutlaka bakın derim :KK68::KK68::KK68:

özel havuzlu bahçen de var sonsuz havuz dediği büyük havuzu da var plaja da 50 mt mesafedeymiş yorumlar harika
Quarto.jpg
imagegen.jpg
P55 Ruya-Terrace-Cottage-Pool.jpg
amanruya-5.jpg

Back