• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Ne oldu canım canını sıkan ne o_Oİyiyim çok şükür bende:KK19:
grip olmamaya çalışıyorum tatlımmm, onun dışında iyilik güzellik :KK1:
sen nasılsın?

monarkkcım cnm noldu ki nişanlına, anlattın da ben mi kaçırdım acaba arada o_O

biliyorsunuz nişanlım burda yani Ankara'da yalnız yaşıyordu. ailesikoımple Kayseri'de. askerlik çıkınca evini, eşyaların hepsini falan dağıttı. askerden gelince de malum iş bakmaya başladı. bu süreçtede burda ev arkadaşı ile beraber yaşayan üniversite arkadaşının yanında kalmaya başladı. çocukla konuşmuşlardı bu sürecin uzayabileceği hakkında. çozuk zaten sağolsun bişey demiyor istediğin kadar kal dedi. ama çocuğun ev arkadaşı gönülsüz bu duruma. şimdi 3 ay olacak nişanlım askerden geleli üç aydır orda kalıyor. ve ev arkadaşı olan çocuk iyice huysuzluk çıkarmış gitsin diye. nişanlım da kalma taraftarı değil ama ev bulamadık malaesef. düğüne kadar geçici kalabileceği ev arkadaşı arayan yerlere baktı ama kafasına uymadı iş yerine ters düştü falan. şimdi bir hafta içine çözüm bulmamız gerek. bizde kal diyorum yanaşmıyor. hem iş yerine de bizim evimiz çok ters. yani nolacak bilmiyorum. dün bide balayına baktım baya ona da link atmıştım baksın diye. akşam da konusu açıldı konuştuk. bana 'henüz kalacak yer bulamamışken balayına bakmak da ayrı bir cesaret işi' dedi. ama bunu beni kırmak için söylemedi biliyorum çünkü benim hevesimi kırmak istemiyor kesinlikle. sonra ben üzüldüm neden böyle düşüncesizlik yaptım diye :( ama balayı işinin de konuşulması gerek.. napıyım şimdi bilmiyorum :(

biliyorsunuz nişanlım burda yani Ankara'da yalnız yaşıyordu. ailesikoımple Kayseri'de. askerlik çıkınca evini, eşyaların hepsini falan dağıttı. askerden gelince de malum iş bakmaya başladı. bu süreçtede burda ev arkadaşı ile beraber yaşayan üniversite arkadaşının yanında kalmaya başladı. çocukla konuşmuşlardı bu sürecin uzayabileceği hakkında. çozuk zaten sağolsun bişey demiyor istediğin kadar kal dedi. ama çocuğun ev arkadaşı gönülsüz bu duruma. şimdi 3 ay olacak nişanlım askerden geleli üç aydır orda kalıyor. ve ev arkadaşı olan çocuk iyice huysuzluk çıkarmış gitsin diye. nişanlım da kalma taraftarı değil ama ev bulamadık malaesef. düğüne kadar geçici kalabileceği ev arkadaşı arayan yerlere baktı ama kafasına uymadı iş yerine ters düştü falan. şimdi bir hafta içine çözüm bulmamız gerek. bizde kal diyorum yanaşmıyor. hem iş yerine de bizim evimiz çok ters. yani nolacak bilmiyorum. dün bide balayına baktım baya ona da link atmıştım baksın diye. akşam da konusu açıldı konuştuk. bana 'henüz kalacak yer bulamamışken balayına bakmak da ayrı bir cesaret işi' dedi. ama bunu beni kırmak için söylemedi biliyorum çünkü benim hevesimi kırmak istemiyor kesinlikle. sonra ben üzüldüm neden böyle düşüncesizlik yaptım diye :KK43: ama balayı işinin de konuşulması gerek.. napıyım şimdi bilmiyorum :KK43:

Canım inşallah çözersiniz bir an önce nişanlında gerilmiş sonuçta kırmak amaçlı değil sende biliyorsun balayı olayı aralıkta da halledilir bence inşallah 1 haftaya istediğiniz evi bulursunuz :KK51:ters olsada sizde gelip kalabilir bence bir kaç ay idaretenlik sonuçta:KK64:O arkadaşa da yazık yani ne sanki evde dursa biraz daha:KK62:

biliyorsunuz nişanlım burda yani Ankara'da yalnız yaşıyordu. ailesikoımple Kayseri'de. askerlik çıkınca evini, eşyaların hepsini falan dağıttı. askerden gelince de malum iş bakmaya başladı. bu süreçtede burda ev arkadaşı ile beraber yaşayan üniversite arkadaşının yanında kalmaya başladı. çocukla konuşmuşlardı bu sürecin uzayabileceği hakkında. çozuk zaten sağolsun bişey demiyor istediğin kadar kal dedi. ama çocuğun ev arkadaşı gönülsüz bu duruma. şimdi 3 ay olacak nişanlım askerden geleli üç aydır orda kalıyor. ve ev arkadaşı olan çocuk iyice huysuzluk çıkarmış gitsin diye. nişanlım da kalma taraftarı değil ama ev bulamadık malaesef. düğüne kadar geçici kalabileceği ev arkadaşı arayan yerlere baktı ama kafasına uymadı iş yerine ters düştü falan. şimdi bir hafta içine çözüm bulmamız gerek. bizde kal diyorum yanaşmıyor. hem iş yerine de bizim evimiz çok ters. yani nolacak bilmiyorum. dün bide balayına baktım baya ona da link atmıştım baksın diye. akşam da konusu açıldı konuştuk. bana 'henüz kalacak yer bulamamışken balayına bakmak da ayrı bir cesaret işi' dedi. ama bunu beni kırmak için söylemedi biliyorum çünkü benim hevesimi kırmak istemiyor kesinlikle. sonra ben üzüldüm neden böyle düşüncesizlik yaptım diye :KK43: ama balayı işinin de konuşulması gerek.. napıyım şimdi bilmiyorum :KK43:

ahhh canım benim yaaa, sıkma sen canını..

tam düğün öncesi nişanlının morali baya bozulmuş anlaşılan
ama sen onu ayakta tutmaya çalış, onun kalacak yerinin olmaması geçici bir durum ama evlendikten sonra kalacak bir yeriniz olacak, bu süreçte dik duran sen ol ki senin üzerine yıkılırsa birlikte çökmeyin..

ayrıca balayı linkini ona moral vermek için attığını belirt, bir an olsun bile o güzel günleri düşünmenin onun rahatlatmasını istediğini söyle..benimkinden biliyorum para mevzuları çok düşündürüyor onları yani biz bir şekilde hallederiz yaparız elbirliğiyle diyoruz ama erkekler daha hassas bu konuda sanırım..:KK43:

ev arkadaşı olan çocuk niye istemiyor ki, kiraya falan katılmıyor mu nişanlın? yani istememe sebebini anlayamadım?o_O

Ben arada iş yerinde demliyorum müdür getirdi sağolsun kattle da hallediyorum vallahi:KK53:

kattleda mıııı nasıl oluyor o iş, bizde de var hemen taktik ver yapalım :KK69:

ahhh canım benim yaaa, sıkma sen canını..

tam düğün öncesi nişanlının morali baya bozulmuş anlaşılan
ama sen onu ayakta tutmaya çalış, onun kalacak yerinin olmaması geçici bir durum ama evlendikten sonra kalacak bir yeriniz olacak, bu süreçte dik duran sen ol ki senin üzerine yıkılırsa birlikte çökmeyin..

ayrıca balayı linkini ona moral vermek için attığını belirt, bir an olsun bile o güzel günleri düşünmenin onun rahatlatmasını istediğini söyle..benimkinden biliyorum para mevzuları çok düşündürüyor onları yani biz bir şekilde hallederiz yaparız elbirliğiyle diyoruz ama erkekler daha hassas bu konuda sanırım..:KK43:

ev arkadaşı olan çocuk niye istemiyor ki, kiraya falan katılmıyor mu nişanlın? yani istememe sebebini anlayamadım?o_O

Canım inşallah çözersiniz bir an önce nişanlında gerilmiş sonuçta kırmak amaçlı değil sende biliyorsun balayı olayı aralıkta da halledilir bence inşallah 1 haftaya istediğiniz evi bulursunuz :KK51:ters olsada sizde gelip kalabilir bence bir kaç ay idaretenlik sonuçta:KK64:O arkadaşa da yazık yani ne sanki evde dursa biraz daha:KK62:

ayyy onun morali bozuk olunca benimde otomatikman moralim bozuluyor. çok hassas bir yapım var :( nişanlımın arkadaşı ile o çocuk evi tuttacakları ilk zaman anlaşmış güya 3. kişi almayalım diye :KK53: Hasbam o yüzden arıza çıkarıyor bide neymiş efendim memleketten annesi falan gelecekmiş :D sanki nişanlım bişey yapacak töne estağfurullah :KK62:

Şuanda üst çaycısında yapıyorum ama kattle da da yaptım suyu kaynattım ıhlamur yapraklarınıda fazla fazla attım üzerine 15-20 dakika da hazır kattle da olduğunda bir kere hafif kaynatıyorum ama çaycı varsa çay demler gibi suyu doldurup yaprakları içine bırakıyorum:KK49:
ayyy onun morali bozuk olunca benimde otomatikman moralim bozuluyor. çok hassas bir yapım var :KK43: nişanlımın arkadaşı ile o çocuk evi tuttacakları ilk zaman anlaşmış güya 3. kişi almayalım diye :KK53: Hasbam o yüzden arıza çıkarıyor bide neymiş efendim memleketten annesi falan gelecekmiş :D sanki nişanlım bişey yapacak töne estağfurullah :KK62:

İnsanı etkiliyor tabi etkilemez mi:KK51:Gerçekten bu insanlar saçmalıyorlar:KK62:

ayyy onun morali bozuk olunca benimde otomatikman moralim bozuluyor. çok hassas bir yapım var :KK43: nişanlımın arkadaşı ile o çocuk evi tuttacakları ilk zaman anlaşmış güya 3. kişi almayalım diye :KK53: Hasbam o yüzden arıza çıkarıyor bide neymiş efendim memleketten annesi falan gelecekmiş :D sanki nişanlım bişey yapacak töne estağfurullah :KK62:

o çocuk saçmalamış, net, nolur sanki ölür mü birazcık idare etse :KK50:

boşver canım dediğim gibi sen moral ver sevdiceğine, seninle oyalansın dağıtsın kafasını :KK60:

Şuanda üst çaycısında yapıyorum ama kattle da da yaptım suyu kaynattım ıhlamur yapraklarınıda fazla fazla attım üzerine 15-20 dakika da hazır kattle da olduğunda bir kere hafif kaynatıyorum ama çaycı varsa çay demler gibi suyu doldurup yaprakları içine bırakıyorum:KK49:

İnsanı etkiliyor tabi etkilemez mi:KK51:Gerçekten bu insanlar saçmalıyorlar:KK62:

ay bizim çaycımız yok, alelade bir kattle bizimki :KK70:
içine mi atıcaz kattle'ın o_O

sonra bizim nescafeler buram buram ıhlamur kokmasın :KK48:

canım çalışanların oda kiraladığı apartlar oluyo onlara bakın derim kirada olacağı masraf kadar da olmaz idarelik zaten şurda bikaç aylık kendi evinizi tutunca oraya geçer hiç ev arkadaşıyla baş ağrıtmasın bikaç aylık ev arkadaşı da istemez yine sorun çıkarır canım üzülme hallolur ;)

canım çalışanların oda kiraladığı apartlar oluyo onlara bakın derim kirada olacağı masraf kadar da olmaz idarelik zaten şurda bikaç aylık kendi evinizi tutunca oraya geçer hiç ev arkadaşıyla baş ağrıtmasın bikaç aylık ev arkadaşı da istemez yine sorun çıkarır canım üzülme hallolur :KK66:

inşallah canım. bakıcaz artık başımızın çaresine :/

Canim hic caninizi sikmayin insallah tez zamanda kalacak yer bulursunuz. Sen de nisanlina moral ver gececek insallah hepsi. Ben ancak gelebildim nasilsiniz bakalim?
iyiyim canım sen nasılsın ? sana mesaj atmıştım bi tane oda tasarımı gibi bişey buldum bak istersen :)

sağol canım teşekkür ederim. çok şükür onun dışında iyiyiz. bitti mi sınavların falan?
Yok canim bitmedi hocadan haber bekliyorum. 2 bucuk haftalik bir surem var ama devam etmek icin onay verip vermediklerini ogrenemedim hocaya msj atiyorum cvp vermiyo. Cok sinirim bozuk.

Back