• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Günaydın kızlar, çok sevindim benim gibi korkan birilerinin olmasına :( artık ciddi ciddi yok ben yapamayacağım bende bir sorun var heralde diyordum yalnız değilmişim

Günaydın kuzucuklar bu kız yeni cicilerle geldi bugün topiğime ekledim bakmak isterseniz :oops:Bende de çok büyük korkular olmasa da aynı durumlar mevcut özellikle evlilik sorumluluğunun yanında ailemden ayrılmak çok üzüyor belki yakın oturacağım bilemiyorum ama bir kere o evden çıkacağım ve şuan ki gibi olmayacak bunu biliyorum:KK61: okeanoss00 okeanoss00 kuzum sıkıntılı geçmesine üzüldüm ama dur bakalım daha sonuçlar belli değil inşallah düşündüğünün tam tersi çıkar :KK36:

Günaydın kuzucuklar bu kız yeni cicilerle geldi bugün topiğime ekledim bakmak isterseniz :oops:Bende de çok büyük korkular olmasa da aynı durumlar mevcut özellikle evlilik sorumluluğunun yanında ailemden ayrılmak çok üzüyor belki yakın oturacağım bilemiyorum ama bir kere o evden çıkacağım ve şuan ki gibi olmayacak bunu biliyorum:KK61: okeanoss00 okeanoss00 kuzum sıkıntılı geçmesine üzüldüm ama dur bakalım daha sonuçlar belli değil inşallah düşündüğünün tam tersi çıkar :KK36:
Sağol canım benim bakalım hocadan haber bekliyorum. Tüm genç kızlarımız aynı telaşa düşüyor sanırım napalım sonuçta alışacağız...

Sağol canım benim bakalım hocadan haber bekliyorum. Tüm genç kızlarımız aynı telaşa düşüyor sanırım napalım sonuçta alışacağız...

İnşallah hayırlı haberler gelecek kuzum benim içim rahat gerçekten o zaman bir şey çıkmıyor normalde sende de tutar inşallah:KK19:Evet zor ama alışacağız tabi ki annelerimiz nasıl alıştıysa:KK14:

biz Kaş&Fethiye ayarladık, butik otel :KK22:
maalesef bu yaşıma kadar otel tatili yapmadığım için önerim yok :KK43:

umarım gönlüne göre bir yer bulursun monarkkcımm :KK19:

işten çıkınca eve geliyorum ohh yemeğim hazır akşam nerdeyse sütümü bile getirecekler, bu keyfi bir daha nerde bulucaz evlenince :KK14:
peki ya sabah erkenden uyanıp kahvaltı hazırlamak:KK47:

evlenmeden göremicez/anlayamıcaz galiba :KK14:

canımıniçiiii, düğündaşımmm :KK68: ben de hiç otel tatili yapmadım bilmiyorum o yüzden :D marmaris tarafı ilgimi çekiyor biraz ama şöyle de bişey var ne ben ne de nişanlım yüzme bilmiyoruz:rolleyes: nasıl bir yer araştırmalıyım bilmiyorum :)
hangi ara ayarladın kız :KK37: bide ne kadar tuttu? son soru bunların ücretlerini ortak mı karşılıyorsunuz nişanlınla?

günaydın kızlarrrr:KK54:

düğünden önce biz:KK59:
R67b7Y.jpg

düğünde biz :KK73::KK71:
B9pRpL.jpg

balayı sabahı biz :KK57:
LoVYV0.jpg

balayı dönüşü biz :KK59:

AYR0RB.jpg

işten fırsat bulduğum nasıl da belli :KK48:

Kızlar, güzel gelincikler aklımda kırk tane tilki dolanıyor. Size sormak istedim, sizde de korku var mı? Yani sorumluluktan yada emin olmamaktan bahsetmiyorum seve seve gün sayan ama içinden az buçuk korkan var mı acaba? Acaba annemden ayrılıyor olduğum için mi? :KK43:

biz nişanlımla çok konuşuyoruz bunu. yemek ve ütü konusunda biraz yedirgin :D çünkü işten çık hemn sofra hazır yemeğini ye ohh mis :)) diğer işler dersen zaten bi pazarım var onda da gezmelerdeyim. çok zorlanıcam biliyorum ama napalım herkes alışıyor. ben daha annemden babamdan ayrılıcam moduna girmedim. son aylarda daha çok olur bende. bide çok sulugözlü duygusal biriyim kızlar salya sümük ağlarım bee :KK33:

pehhh efkarlandım bee :KK14:

canımıniçiiii, düğündaşımmm :KK68: ben de hiç otel tatili yapmadım bilmiyorum o yüzden :D marmaris tarafı ilgimi çekiyor biraz ama şöyle de bişey var ne ben ne de nişanlım yüzme bilmiyoruz:rolleyes: nasıl bir yer araştırmalıyım bilmiyorum :)
hangi ara ayarladın kız :KK37: bide ne kadar tuttu? son soru bunların ücretlerini ortak mı karşılıyorsunuz nişanlınla?

biz ayarlayalı baya oldu canım ya, sona kalmasın, içimize sine sine rahat rahat araştıralım istedik :KK51:

iki farklı yerde iki butik otel toplam 1.800 civarı sanırım, 10 günlük :KK51:
biz herşeyimizi ortak yapıyoruz, alyanslarımızdan istemede getirdikleri çiçeğe kadar, öyle anlaştık çünkü :KK60:

araştırma yaparken nasıl bir tatil yapmak istediğini düşün
mesela biz herşey dahil araştırmadık, otele çakılı kalmak istemiyoruz, bol bol turlara fln katılıp çevreyi keşfedicez:KK48:

benim nişanlım da yüzme bilmiyor o yüzden balayı odalarımızı jakuzili tuttuk:KK22:
mesela bir tanesinin resmini koyayım

ozDYGR.jpg

kendi kriterlerini belirleyince daha kolay bulabiliyorsun:KK51:

ayrıca evlenen arkadaşlarım nedense denize girmiyorlar balayına gittiklerinde, mikrop kapma riski fln oluyormuş sanırım, o yüzden illa balayında deniz kenarına gidince yüzmek gerekmiyor :KK66:

biz ayarlayalı baya oldu canım ya, sona kalmasın, içimize sine sine rahat rahat araştıralım istedik :KK51:

iki farklı yerde iki butik otel toplam 1.800 civarı sanırım, 10 günlük :KK51:
biz herşeyimizi ortak yapıyoruz, alyanslarımızdan istemede getirdikleri çiçeğe kadar, öyle anlaştık çünkü :KK60:

araştırma yaparken nasıl bir tatil yapmak istediğini düşün
mesela biz herşey dahil araştırmadık, otele çakılı kalmak istemiyoruz, bol bol turlara fln katılıp çevreyi keşfedicez:KK48:

benim nişanlım da yüzme bilmiyor o yüzden balayı odalarımızı jakuzili tuttuk:KK22:
mesela bir tanesinin resmini koyayım

ozDYGR.jpg

kendi kriterlerini belirleyince daha kolay bulabiliyorsun:KK51:

ayrıca evlenen arkadaşlarım nedense denize girmiyorlar balayına gittiklerinde, mikrop kapma riski fln oluyormuş sanırım, o yüzden illa balayında deniz kenarına gidince yüzmek gerekmiyor :KK66:

kuzumm teşekkür ederim bu da güzel bir fikir oldu benim için :) ben araştırmalarıma devam edeyim bakalım :)

Back