• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Evet ama herkes Nisan ayın da Antalya tarafları pek sıcak olmaz, gitseniz bile yaz aylarında tekrar gitmek isteyeceksiniz demişler nişanlıma, truzim şirketinde çalışıyor kendisi..

Anladım canım doğru o konuda da haklısın şimdi hafta sonları tatilin ve iş saatlerin rahatsa böylelikle idare etmeye çalışacaksın o zaman tatlım :KK36:

Kızlar, güzel gelincikler aklımda kırk tane tilki dolanıyor. Size sormak istedim, sizde de korku var mı? Yani sorumluluktan yada emin olmamaktan bahsetmiyorum seve seve gün sayan ama içinden az buçuk korkan var mı acaba? Acaba annemden ayrılıyor olduğum için mi? :(

Kızlar, güzel gelincikler aklımda kırk tane tilki dolanıyor. Size sormak istedim, sizde de korku var mı? Yani sorumluluktan yada emin olmamaktan bahsetmiyorum seve seve gün sayan ama içinden az buçuk korkan var mı acaba? Acaba annemden ayrılıyor olduğum için mi? :KK43:
olmamııı bazı günler çok yakın yaaa :mad: diyorum bazı günler off kaç ay var yaa :KK14: diyorum değişken bi durumda işte duygular

olmamııı bazı günler çok yakın yaaa :mad: diyorum bazı günler off kaç ay var yaa :KK14: diyorum değişken bi durumda işte duygular
Evet dimi bir gün geliyo evlilikten bahsedilmesin istiyorum bir gün geliyo saat sayıyorum anlamıyorum 'neden'? Nişanlıma ölüp bitiyorum bu onunla alakalı bir durum değil farkındayım sorumluluktanda asla kaçmadım bu zamana kadar hep elim taşın altındadır :( Değişmekten mi acaba elmol yaa :( Geçime, eve dalıp unutmaktan yada unutulmaktan mı bugünkü gibi olamamaktan mı :(

Evet dimi bir gün geliyo evlilikten bahsedilmesin istiyorum bir gün geliyo saat sayıyorum anlamıyorum 'neden'? Nişanlıma ölüp bitiyorum bu onunla alakalı bir durum değil farkındayım sorumluluktanda asla kaçmadım bu zamana kadar hep elim taşın altındadır :KK43: Değişmekten mi acaba elmol yaa :KK43: Geçime, eve dalıp unutmaktan yada unutulmaktan mı bugünkü gibi olamamaktan mı :KK43:
farklı bi hayat bütün sorumluluk sana ait olacak ailene artık misafir olacaksın evin içinde her ana her derde aynı anda ortak olamıcaksın şuan olduğu gibi bunlar hem üzüyo hem kırıyo :(

kızlaarrr balayı için yurtiçi tatil yerleri, otelleri önerin hadi lütfen :)

biz Kaş&Fethiye ayarladık, butik otel :KK22:
maalesef bu yaşıma kadar otel tatili yapmadığım için önerim yok :KK43:

umarım gönlüne göre bir yer bulursun monarkkcımm :KK19:

Kızlar, güzel gelincikler aklımda kırk tane tilki dolanıyor. Size sormak istedim, sizde de korku var mı? Yani sorumluluktan yada emin olmamaktan bahsetmiyorum seve seve gün sayan ama içinden az buçuk korkan var mı acaba? Acaba annemden ayrılıyor olduğum için mi? :KK43:

işten çıkınca eve geliyorum ohh yemeğim hazır akşam nerdeyse sütümü bile getirecekler, bu keyfi bir daha nerde bulucaz evlenince :KK14:
peki ya sabah erkenden uyanıp kahvaltı hazırlamak:KK47:

evlenmeden göremicez/anlayamıcaz galiba :KK14:

biz Kaş&Fethiye ayarladık, butik otel :KK22:
maalesef bu yaşıma kadar otel tatili yapmadığım için önerim yok :KK43:

umarım gönlüne göre bir yer bulursun monarkkcımm :KK19:

işten çıkınca eve geliyorum ohh yemeğim hazır akşam nerdeyse sütümü bile getirecekler, bu keyfi bir daha nerde bulucaz evlenince :KK14:
peki ya sabah erkenden uyanıp kahvaltı hazırlamak:KK47:

evlenmeden göremicez/anlayamıcaz galiba :KK14:
ahh bak şimdi annemi özledim sabahı zor edicem kız kahvaltılar mis gibi hazır ohhh nerde bulucaz bu rahatı bi daha sık sık anne ziyareti şart En Büyük KK :KK61:

Ben de cok üzülüyorum kizlar. Anneme cok duskunum ondan ayrilacak olmak cok zoruma gidiyor :KK43: Taa kmlerce uzaga gitmek... Ayrica ben sorumluluktan da korkuyorum annem bu yasima kadar bana is yaptirmadi aman sen oku kizim diyerek. Yediğim önümde yemedigim ardimda aksam gelirim yemegim hazir kahve yapar iceriz. O kadar isin altindan nasil kalkacagim yapmayi da bilmiyorum zaten uzağa da gidiyorum of of evlenmicem ben :KK43:

Ben de cok üzülüyorum kizlar. Anneme cok duskunum ondan ayrilacak olmak cok zoruma gidiyor :KK43: Taa kmlerce uzaga gitmek... Ayrica ben sorumluluktan da korkuyorum annem bu yasima kadar bana is yaptirmadi aman sen oku kizim diyerek. Yediğim önümde yemedigim ardimda aksam gelirim yemegim hazir kahve yapar iceriz. O kadar isin altindan nasil kalkacagim yapmayi da bilmiyorum zaten uzağa da gidiyorum of of evlenmicem ben :KK43:
sen de mi evlenmicem ben günündesin canım hoşgeldin :)

Back