- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.121
Evet canim bugun her seye isyan modundayim. Sunumum vardi pek iyi gecmedi ona da canim sikkin eve geldigimden beri uyuyorum moral bozuklugundan yeni uyandim :)sen de mi evlenmicem ben günündesin canım hoşgeldin :)
vardır öyle günler bilirim canım üzülme daha iyisini de yapabilirsinEvet canim bugun her seye isyan modundayim. Sunumum vardi pek iyi gecmedi ona da canim sikkin eve geldigimden beri uyuyorum moral bozuklugundan yeni uyandim :)
Sagol canim insallahvardır öyle günler bilirim canım üzülme daha iyisini de yapabilirsin
Hoşbulduk evet görünce cok sevindim :)Hos geldim burda bir suru 23 Mayis gelini var biri de benim :)
hosbuldukk :)hoşgeldiiiiiiiiiiin23 mayıs kardeşiiii
Neden öne cektiniz canim?
Aranızdaki problemleri halledebildiniz mi?Nişanlımın babası istedi, bütün akrabaları Mayısta memlekete gidiyormuş, normalde okul kapanmasını bekler herkes ama demek ki bunları okul bağlamıyor yani..
Sağol canım benim bakalım hocadan haber bekliyorum. Tüm genç kızlarımız aynı telaşa düşüyor sanırım napalım sonuçta alışacağız...Günaydın kuzucuklar bu kız yeni cicilerle geldi bugün topiğime ekledim bakmak istersenizBende de çok büyük korkular olmasa da aynı durumlar mevcut özellikle evlilik sorumluluğunun yanında ailemden ayrılmak çok üzüyor belki yakın oturacağım bilemiyorum ama bir kere o evden çıkacağım ve şuan ki gibi olmayacak bunu biliyorum okeanoss00 kuzum sıkıntılı geçmesine üzüldüm ama dur bakalım daha sonuçlar belli değil inşallah düşündüğünün tam tersi çıkar
Şafak panomuza ekledim seni de :)Hoşbulduk evet görünce cok sevindim :)
Sağol canım benim bakalım hocadan haber bekliyorum. Tüm genç kızlarımız aynı telaşa düşüyor sanırım napalım sonuçta alışacağız...
Teşekkür ederim :)Şafak panomuza ekledim seni de :)
biz Kaş&Fethiye ayarladık, butik otel
maalesef bu yaşıma kadar otel tatili yapmadığım için önerim yok
umarım gönlüne göre bir yer bulursun monarkkcımm
işten çıkınca eve geliyorum ohh yemeğim hazır akşam nerdeyse sütümü bile getirecekler, bu keyfi bir daha nerde bulucaz evlenince
peki ya sabah erkenden uyanıp kahvaltı hazırlamak
evlenmeden göremicez/anlayamıcaz galiba
kotor körfezii tek geçerim canım araştır benim en istediğim yer :)
Kızlar, güzel gelincikler aklımda kırk tane tilki dolanıyor. Size sormak istedim, sizde de korku var mı? Yani sorumluluktan yada emin olmamaktan bahsetmiyorum seve seve gün sayan ama içinden az buçuk korkan var mı acaba? Acaba annemden ayrılıyor olduğum için mi?
günaydın kızlarrrr
düğünden önce biz
düğünde biz
balayı sabahı biz
balayı dönüşü biz
işten fırsat bulduğum nasıl da belli
canımıniçiiii, düğündaşımmmben de hiç otel tatili yapmadım bilmiyorum o yüzden marmaris tarafı ilgimi çekiyor biraz ama şöyle de bişey var ne ben ne de nişanlım yüzme bilmiyoruz nasıl bir yer araştırmalıyım bilmiyorum :)
hangi ara ayarladın kızbide ne kadar tuttu? son soru bunların ücretlerini ortak mı karşılıyorsunuz nişanlınla?
biz ayarlayalı baya oldu canım ya, sona kalmasın, içimize sine sine rahat rahat araştıralım istedik
iki farklı yerde iki butik otel toplam 1.800 civarı sanırım, 10 günlük
biz herşeyimizi ortak yapıyoruz, alyanslarımızdan istemede getirdikleri çiçeğe kadar, öyle anlaştık çünkü
araştırma yaparken nasıl bir tatil yapmak istediğini düşün
mesela biz herşey dahil araştırmadık, otele çakılı kalmak istemiyoruz, bol bol turlara fln katılıp çevreyi keşfedicez
benim nişanlım da yüzme bilmiyor o yüzden balayı odalarımızı jakuzili tuttuk
mesela bir tanesinin resmini koyayım
kendi kriterlerini belirleyince daha kolay bulabiliyorsun
ayrıca evlenen arkadaşlarım nedense denize girmiyorlar balayına gittiklerinde, mikrop kapma riski fln oluyormuş sanırım, o yüzden illa balayında deniz kenarına gidince yüzmek gerekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?