- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
O kadar eminsiniz ki olmadığından gelip size bi danışsalardı tıp kitaplarına hymen yazarken boşuna onca doktor yanlış bilgiye sahip olduNe alaka ? Sormak istediği şey ne sizce bu konuda ?
Sevişip ondan sonra beni kullandığını düşünüyorum diyen bi insanın ne fikirde olduğunu gayet anlayabilecek bi kapasitedeyim. Bunun sonrasını da hepimiz biliyoruz. Konu sahibi sevişmenin sonuçlarını kaldıramıyor muhtemelen hayatını başka biri girdiği anda açacağı konuları az çok tahmin edebiliyoruz öyle değil mi ? Söylemeli miyim ama söylersem ayrılacak,korkuyorum. Nerde nasıl diktirebilirim? vs. Eğer bu kafada olan bi insan değilse kendisinden özür dilerim ama “kullandığını düşünüyorum “ dediği için bu tarz düşündüm. Ve evet üzgünüm ama kızlık zarı yok. Çokta umrumda değil yani kime gına geldi kime gelmedi. Diyorum ki konu sahibine “Kızlık zarı diye bişey yok açın okuyun,araştırın. Sen bunun doğrusunu bildikten sonra karşındaki insana herhangi bişeyin açıklamasını yapmak zorunda değilsin. Önce kendin öğren.”
Çünkü onun derdi ben artık bakire değilim çünkü beraber oldum yani benim zarım artık yok,hayatıma biri girdiği zaman ona bunu açıklamak ve beni kabul etmesini beklemek zorundayım. Eğer bunu yapmazsam zaten bişeyler yaşanınca anlayacak bakire olmadığımı. Ay neyse anlayan anlamıştır.
Aslında konudaki mesajlarınızı inanılmaz beğenmiştim ama duygularımız karşılıklı değilmiş demekki yapacak bişey yok.
Ciddi misin dalga mı geçiyorsun anlamadım aryaYani gercekten tip okumuş bir doktor, yillarin jinekologuna karşimi geliyorsun? Sirf aynada gördügün, ne oldugunu tam bilmediğin bisey için?
Ve bundan dolayi bilimi red ediyorsun öyle mi? Ne diyeceğimi bilemedim, şaşkinim.
Ha o videoda olayin "zar" olmasi konu ediliyor. Degil. Yirtilan bir cisim degil. Duvar degil bisey degil.
zar dıye bırsey tabıkı yok organlarımız tavla oynamıyorŞimdi bu konudan sonra girip tekrar baktım. Hali hazırda bu alanda doktorluk yapan insanlardan ısrarla yok diyende var evet var diyende. Kendi aralarında bu konunun içindeyken bi anlaşmaya varılmadıysa bizim bi anlaşmaya varmamız beklenemez galiba. Siz var dersiniz ben yok derim. İki Farklı tarafı seçmişiz demek ki. Ben daha öncede dediğim gibi kendi doktoruma sorcam bunu mutlaka. O eğer kalkıp bana “tatlım sen salak mısın olabilir mi öyle bişey tabiki var kızlık zarı “ diye bişey söylerse onu referans alırım kendime mesela. Ben yıllarca yok diyen tarafa inanmışım demek ki yanlış biliyomuşum derim. Çünkü ilk ağızdan duymuş olurum bunu. Ama şu an dediğim gibi her iki taraftanda tonla örnek olduğu için ne siz yanlış biliyosunuz ne ben bence. Benim söylemek istediğim şey çooook farklıydı çok Farklı oldu. Dediğim gibi iki fikirde de örnekler var onlar tartışıp ortak bi karara varamamışken(bunun nasıl olduğunu inanın hiç anlamadım.) bizim bunu yapmamız imkansız.
yanı suraya resımde atamıyoruz kıalın sıze hymen dıye resmını atalım
ayyy gene benim konularım bayılıyorum bu konularda yorum yapmaya ....Ben nişanlıydim ve güvendiğim için ilişkiye erken girdik. Daha sonra beni terk etti yeni hatta.
Belki çok soru olacak ama bu da aklıma takılıyor.
Yani beni kullandı gibi hissediyorum. Şuan aklımda yok ama ilerde tekrar evlenmek istersem bekaret her erkek için çok mu önemli ? Kimseye söyleyemiyorum bunu
tamam bu vıdeoda hymenın tıplerı var su bolgede bulunur dıye anlatıyorlar ? yok demıyorlar kı ?Kizlik zari diye birsey yok. Zar diye bisey yok. Bekaret toplumsal/psikolojik olay. Genelikle cinsellik yaşamiş kişilere bakire değil deniliyor.
Ve bu konuda bile herkes hemfikir degil. Illa vajinal seksmi olmali? Sürtenme ne oluyor peki? Mastürbasyon? Oral?.. Bu konularda bu kadar tartismanin olmasi, bekaretin fizyolojik degil, toplumsal bir olay olduğu dahada anlaşiliyor.
Zar üzerine bilgi için
Bu sadece tercih meselesidir.Ben nişanlıydim ve güvendiğim için ilişkiye erken girdik. Daha sonra beni terk etti yeni hatta.
Belki çok soru olacak ama bu da aklıma takılıyor.
Yani beni kullandı gibi hissediyorum. Şuan aklımda yok ama ilerde tekrar evlenmek istersem bekaret her erkek için çok mu önemli ? Kimseye söyleyemiyorum bunu
Onlar da kimmiş. Bir instagram doktorunun söyledikleri dururken. Sen de yanikaldı mı ki nereden bulup da atacağız
bu ülkede kızlık bozma suçu diye bir suç var arkadaşlar hatta bu alanda yazılmış makaleler, kitaplar var
hatta ve hatta ilişkiye girmiş esnekmiş ama hamile kalmış, bu durumda normal doğum sonrasında yırtılma suçu oluşur mu doğum sezeryan olursa yani o yapı hala içeride olursa suç oluşur mu oluşmaz mı diye yıllarca tartışılmış bir konu
Eski Yargıtay üyesi Sami Selçuk un kitabı da var
Ben dedim bu konuya girilirse çıkışı olmaz diye, beni dinlemediniztamam bu vıdeoda hymenın tıplerı var su bolgede bulunur dıye anlatıyorlar ? yok demıyorlar kı ?
sadece catlayan patlayan bırsey degl esnek dıyorlar dogru catlasa patlasa hepımız ölurduk zaten esnek yapı ve ınce olmalı kı adet kanımız akabılsın zaten
ben amelıyat olacagım zaman baska bır kız daha vardı konusmustuk kız 16 yasında regl tam akamayacak kadar kucukmus cerrahı mudahaleyle hymenı genıslettıler benımkını de septalı ve cıft oldugu ıcın komple aldılar :) bunun amelıyatları var yanı,
buradakı doktor dogru soyluyor catlayan patlayan kan fıskıran bırsey degıl toplum neden adına zar demıs bunu acıklamıs sadece anatomık olarak hymen dıye bırsey yok dememıs kı ?
bırde konuya yuklenen vıdeoda doktor sey demıs banu cıftcı hıcte sevmem kendısınıkaldı mı ki nereden bulup da atacağız
bu ülkede kızlık bozma suçu diye bir suç var arkadaşlar hatta bu alanda yazılmış makaleler, kitaplar var
hatta ve hatta ilişkiye girmiş esnekmiş ama hamile kalmış, bu durumda normal doğum sonrasında yırtılma suçu oluşur mu doğum sezeryan olursa yani o yapı hala içeride olursa suç oluşur mu oluşmaz mı diye yıllarca tartışılmış bir konu
Eski Yargıtay üyesi Sami Selçuk un kitabı da var
yıne cok haklısınızBen dedim bu konuya girilirse çıkışı olmaz diye, beni dinlemediniz
Dikkatli okusaydınız bende aynısını söyledim. Kızlık zarı denen bişey yok dedi bende niye ilk ilişkiden geliyorda aradan yıllar geçtikten sonraki ilişkiden gelmiyor demekki var dedim.
Ciddi misin dalga mı geçiyorsun anlamadım arya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?