Evliler daha iyi fikir verir diye düşündüm

Bu kızlık zarı hikayesi nedir allah aşkına ? Hamile olup hala kızlık zarlarıyla olanları biliyoruz . Peki onlar hangi kategoriye giriyorlar ?

Kizlik zari diye birsey yok. Zar diye bisey yok. Bekaret toplumsal/psikolojik olay. Genelikle cinsellik yaşamiş kişilere bakire değil deniliyor.
Ve bu konuda bile herkes hemfikir degil. Illa vajinal seksmi olmali? Sürtenme ne oluyor peki? Mastürbasyon? Oral?.. Bu konularda bu kadar tartismanin olmasi, bekaretin fizyolojik degil, toplumsal bir olay olduğu dahada anlaşiliyor.

Zar üzerine bilgi için

Öyle tabi. Neymiş kızlık zarı varmış ve bakireymiş haspam ama afedersin seksin her türlüsünü yapmış. Boynuzlanan kocamada oh olsun, gördüğü bir kaç damla kan yeter ona

Yoo hanımefendi beni gayet iyi anlamış siz anlamamışsınız. Kimin kimle sevişmek isteyip istemeyecegini niye konuşalım yahu tabiii ki burada söz konusu olan
ve tartışılabilir olan şeyy zihniyet

Teorini kendin cürütmüyonmu? Seviştikten sonra bir iki yil sevişmeyenden niye kan geliyormus? Zar tekrarmi büyüyor?

İlk ilişkimde kan falan gelmedi. Her ilk ilişkide kan gelmez ki.

Yani gercekten tip okumuş bir doktor, yillarin jinekologuna karşimi geliyorsun? Sirf aynada gördügün, ne oldugunu tam bilmediğin bisey için?

Ve bundan dolayi bilimi red ediyorsun öyle mi? Ne diyeceğimi bilemedim, şaşkinim.

Ha o videoda olayin "zar" olmasi konu ediliyor. Degil. Yirtilan bir cisim degil. Duvar degil bisey degil.

Sen bu konuya boyle kafa yorup sorun ettigin icin karşında hep sorunlu insanlar çıkar daha cok kullanan olur

Bana da fenalik geldi bu kizlik zari yokkur hymen vardir muhabbetinden, yapmayin ya.
Adini ne koyarsaniz koyun oyle bir parca var. Herkeste olmamakla birlikte cogunlukta var yani, kimisinde esnektir, kimisinde degildir, kimisinde , fazla dardir veya kapalidir hatta bu yuzden operasyon gecirenler de var.

Orada zar, parca, hymen herneyse varken ilişkiye girmeyle olmadiginda girmenin farki var. Yok simdi sevismeyi bilince kanamiyor demeyin alakasi yok.
Sanki biz kadin degiliz bilmiyoruz bi de arastirin diyorsunuz yahu.

Kimseye söyleme de zaten.. Bence illa ki vardır önemseyen ama çoğunluk da önemseyeceğini sanmıyorum.. Bunu içinize dert edip hayatı kendinize zehir etmeyin lütfen.. Ayrıca eski nişanlınız sizi kullanmadı öyle hissetmeyin bence.. Zorla sizinle ilişki girmemiş anlamadığım kadarıyla.. Onu da kafanıza takmayın.. Yani sonuç olarak hiçbirşeyi kafanıza takmayın

Teorini kendin cürütmüyonmu? Seviştikten sonra bir iki yil sevişmeyenden niye kan geliyormus? Zar tekrarmi büyüyor?
Dikkatli okusaydınız bende aynısını söyledim. Kızlık zarı denen bişey yok dedi bende niye ilk ilişkiden geliyorda aradan yıllar geçtikten sonraki ilişkiden gelmiyor demekki var dedim.

Bakire olmadığım için terk eden adama da söverim. Ama şöyle bişey de var evlenene kadar defalarca farklı kişilerle cinsel ilişki yaşamış biriyle evlenmek isteyene ciddi söverim. Swinger isteyen biri ile aynı gözüküyor gözüme. Bir adamla birlikte olur senelerce olmaz başka biriyle evlenir tamam. Ama sürekli eş değiştiren kişiyle kadın olsun erkek olsun sövülür. Erkeklerin geneli yaşamış. Genel eve giden de oluyor. Eşim de yaşamış. Ben ilki olmak isterdim. Evlendiğimde biliyordum ilk olmadığımı ama kabullendim. Eşim beni hiç sorgulamadı. Kaç sevgilin oldu bile demedi. Ha deseydi ona da söverdim. Ama evlenene kadar cinsellik yaşamamam kendine olan saygımdan. (farklı farklı kişilerle) eşimle nişanlı iken yaşadım pişman da değilim.

Neden güveniyorsunuz böyle erkeklere hemen.. Mesele bekaret değil size yaşattığı Piskolojik çöküş. Sevmeyin körü körüne böylelerini

Kendimi konu sahibinin yerine koydum 20 li yaşlarıma döndüm ve gerçekten bekarete önem vermeyen insanlar var mıymış dedim
Ben inancımdan ötürü evlenmeden önce kimseyle beraber olmadım bekaret önemliydi yani benim için işin içinden dini boyutu çıkarsak yinede kimseyle olamazdım namus cinayetlerinin işlendiği bir coğrafyada büyüdüm çünkü
Üstelik bişey yaşamasan bile adın çıksın yeterliydi..
Coğrafya kaderdir aslında..
Ben bilemedim konu sahibi sen yinede buradaki arkadaşlara kulak ver.

Merhaba canim ben Azerbaycanliyim. Kendi ulkeme gore soyliycem evet çok onemli. Mesela benim etrafimdaki kizlar hiçbirisi dugun oncesi ilişki yaşamadilar. Hatta ablamin bir arkadasi vardi 32 yaşinda almanyaya gitti. Orda biriyle tanişdi. Erkek oylesine sormuş bakireliyi. Merak etmişmi ne kiz evet diyince şok yaşamiş bu yaşa kadar mumkun değil falan. Yani ulkeden ulkeye değişiyor. Tabiki dogru olan her iki tarafin da kensini korumasi. Şimdi cinsel ozgurluk falan diycekler ama bence bedeninizi evli olmadan başkasina gosterecek kadar 'ozgur' olmak hiç doğru değil. Sizin meselenize gelirsek Turkiyede bence artik pek çok insan onemsemiyor. Umarim onemsemeyen biriyle tanişirsiniz

Bakirelik var, yeni doğan kız bebeklerin cinsel organlarında ilk aylarda kaka bulaşması sorunu olduğu için, bebeklerin enfeksiyondan ölmemesi için vardır. Bunu sonradan farklı amaçlarla kullanmamız, çirkin bir durum olması gerçeği değiştirmiyor..

İnsanlar kocakilarına bile güvenmiyor hamile mi bırakacak... Aldatacak mı vs diye. Nişanlı olduğunuza aldanmayın kızlar ve erkekler. Ertesi gün ne olacağı belli değil... Hele ki içinizde böyle şüpheler varsa hiç bulaşmayın böyle işlere.

Ha çevreniz ve kişiliğiniz bu durumları dert etmez eyvallah.. Herkesin kendi bileceği iş ama önce kendiniz kaldıramayacaksanız asla işiniz olmasın bu işlerle :/

Hymen bir zar değil vajina girişinde bulunan bir mukoza parçasıdır.Zar gibi tüm vajinanın girişini kaplamaz.Öyle olsaydı dışarı kan çıkışı olmazdı.Birçok kadında cinsel ilişki sırasında zarar görmez ve kanamaz.Bekareti tanımlayan bir şey değildir.O videodaki doktor zaten bunları söylemişti.

Yeni üye ve fake konu olduğu ne kadar belli. Istiyirsun ki burda hepimizin bekaret tartışalım ama hayatta bundan çok daha önemli şeyler var

Ben de nişanlıyken birlikte oldum eşimle. Ama ayrılmış olsaydık bile bunu kendim isteyerek yaptığım için sıkıntı etmezdim. Sizde kendiniz istemişsiniz her hangi bir zorlama yok. Hayatınıza doğru insan girecektir eminim her erkek bekarete önem vermiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…