- 25 Ekim 2020
- 107
- 225
- 18
- 30
Olabilir. Benim kendisiyle herhangi bi bakışmam olmadı çünkü sevmem,beğenmem,çirkin bulurum kendisini. Zaten şekil olarakta doktorumun bile istersen estetik yapalım şurasını şöyle yaparız dediği bişey benimki normal bilinen şeklinden bi tık Farklı. Onun için cidden beğenmediğim bi organımdır. Ama kendi doktoruma muayene için gittiğimde mutlaka soracağım bu konuyu. Aklıma yazdım.Okumaya izlemeye gerek bile yok. İnsanın kendi vücudunu tanıması yeterli. Bakireyken bakışıyorduk arada kızlık zarı denen oluşumla, ilk ilişkide kanayarak kendini imha etti. Gayet isteyerek, zevk alarak, kasılmadan, acı hissetmeden yaşadığım bişeydi ve kanadı. O yüzden buraya milyonlarca kez atılan ve korkunç derecede itici bulduğum doktorun bir videoda kızlık zarı diye bir şey yok diye konuşması hiç etkilemedi beni. Çünkü var, gözümle gördüm, tanışıklığımız uzun yıllar devam etti kendisiyle. Bazı kadınlarda yoktur, bazı kadınlarda esnektir, bazı kadınlarda girişe izin vermeyecek şekildedir. Hepimizde farklı olması olduğu gerçeğini değiştirmiyor.