- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.208
- 598
Orgazm olamamanızın sebebi eşinizse yerinizde olsam ben boşanırdım, daha doğrusu hiç evlenmezdim. Ama sizin elinizde bunu anlayabilecek pek fazla veri yok maalesef.Ben şimdi orgazm olamıyorum. Boşanayım mı. Tavsiyeniz nedir :)
Eşimi seviyorum hemde çok. Eğer oda zevk almıyorsa ve aldatırsa boşanırım.ama şuan gece başımı boynuna gömüp uyumak orgazm dan daha çok zevk veriyor bana.Orgazm olamamanızın sebebi eşinizse yerinizde olsam ben boşanırdım, daha doğrusu hiç evlenmezdim. Ama sizin elinizde bunu anlayabilecek pek fazla veri yok maalesef.
Yok problem sizdeyse, çözüm bulmak için uğraşmalısınız bana kalırsa. Cinselliği evlilik için bu kadar önemsiz görmenizin sebebi muhtemelen budur.
Bu normal değil ama. İnsan sevdiği adamla sevişmek ister. Tek taraflı zevk de normal bir erkeği tatmin etmez çoğu zaman.Eşimi seviyorum hemde çok. Eğer oda zevk almıyorsa ve aldatırsa boşanırım.ama şuan gece başımı boynuna gömüp uyumak orgazm dan daha çok zevk veriyor bana.
Bakın kadın cinayetlerine bakarsanız pek çoğunun kadını sahip olduğu bir eşya gibi gören erkekler olduğunu görürsünüz. Özgür kadınların da cinayete gittiği vakalar var ama ne yazık ki namus cinayetleri bunun kat kat fazlası. Kısacası özgür büyüyen kızlar kötü erkeklere denk gelip kötü olaylar evet yaşar ama bunun bin katı namus cinayeti ve boşanma aşamasındaki eskç eş cinayeti olarak görürsünüz zaten. Özetle kadının özgürleşmesi cinayete kurban gitme olasılıpı arttırmaz azaltırNeyle alakalı
Orgazmı bilmediğiniz için daha zevkli olduğunu düşünmeniz normal. Ama orgazm sonrası başını göğsüne dayayıp uyumak daha zevkli emin olabilirsinizEşimi seviyorum hemde çok. Eğer oda zevk almıyorsa ve aldatırsa boşanırım.ama şuan gece başımı boynuna gömüp uyumak orgazm dan daha çok zevk veriyor bana.
Ya ben de problem var heralde. İyileşsem de beyimlen artık sevişsek diye düşünüyorumBu normal değil ama. İnsan sevdiği adamla sevişmek ister. Tek taraflı zevk de normal bir erkeği tatmin etmez çoğu zaman.
Sarılıp uyumanın daha çok zevk verdiğini iddia edemezsiniz zira orgazm olmamışsınız hiç. İnsan yaşamadığı bir şeyin kıyasını yapamaz.
Namus cinayetleri demişsiniz. İşte batı da adam namusum demez boşanır ama doğuda güneydoğuda namus benim namusum der öldürür. O yüzden Kızlık zarı sayfalarca tartışılıyorBakın kadın cinayetlerine bakarsanız pek çoğunun kadını sahip olduğu bir eşya gibi gören erkekler olduğunu görürsünüz. Özgür kadınların da cinayete gittiği vakalar var ama ne yazık ki namus cinayetleri bunun kat kat fazlası. Kısacası özgür büyüyen kızlar kötü erkeklere denk gelip kötü olaylar evet yaşar ama bunun bin katı namus cinayeti ve boşanma aşamasındaki eskç eş cinayeti olarak görürsünüz zaten. Özetle kadının özgürleşmesi cinayete kurban gitme olasılıpı arttırmaz azaltır
İnşaAllah yaşarım. Gerçi cinsellik bölümü olmadığı için yazamıyorum bazı şeyler :)Orgazmı bilmediğiniz için daha zevkli olduğunu düşünmeniz normal. Ama orgazm sonrası başını göğsüne dayayıp uyumak daha zevkli emin olabilirsiniz
Yaşamadığınız için önemsiz görüyorsunuz ama aksine ilişkiyi çok canlandıran bir duygudur. Erkeklerin de aldığı zevki arttırır. En azından eşim öyle der
Genciz yahu daha, en verimli çağımızdayız. Omuzunda koynunda uyumak isteyeceğimiz zamanlar da gelecek ama şu an değil.Ya ben de problem var heralde. İyileşsem de beyimlen artık sevişsek diye düşünüyorumomzuma koy öyle daha mutluyum dese dett derim
Bu arada orgazm olmak hamile kalma ihtimalini artırıyor diyor doktorlar. O konunun üstüne düşmenizi öneririm fizyolojik bir sorun yoksa ikinizde de.İnşaAllah yaşarım. Gerçi cinsellik bölümü olmadığı için yazamıyorum bazı şeyler :)
Alıntı yapamıyorum kopyaladım
Sizin cümleniz
Benim cümlem
Mesleği olursa, dik durursa, evlenme odaklı olmazsa, kendini kimseye bağlı olmadan da mutlu etmeyi bilirse korursunuz.= Çocuklarım sevdikleri değer gördükleri kişilere kalbini bedenini açmayı öğretebilirsem ve sadece değer gördükleri kişilerin yanında olurlarsa benden mutlusu olmaz.
Sizin şansınız iyi gitmiş iyi insanlara denk gelmişsiniz. Aleyna çakırın abisinin röportajını açın izleyin. Kardeşim çok özgürdü karışmadık baskı yapmadık keşke takip etseydim. Sahip çıksaydım dedi. Evet dışarısı kurtlar sofrası tabiki sahip çıkacağım evladıma
Teşekkür ederimBu arada orgazm olmak hamile kalma ihtimalini artırıyor diyor doktorlar. O konunun üstüne düşmenizi öneririm fizyolojik bir sorun yoksa ikinizde de.
Bakire olmadığım için terk eden adama da söverim. Ama şöyle bişey de var evlenene kadar defalarca farklı kişilerle cinsel ilişki yaşamış biriyle evlenmek isteyene ciddi söverim. Swinger isteyen biri ile aynı gözüküyor gözüme. Bir adamla birlikte olur senelerce olmaz başka biriyle evlenir tamam. Ama sürekli eş değiştiren kişiyle kadın olsun erkek olsun sövülür. Erkeklerin geneli yaşamış. Genel eve giden de oluyor. Eşim de yaşamış. Ben ilki olmak isterdim. Evlendiğimde biliyordum ilk olmadığımı ama kabullendim. Eşim beni hiç sorgulamadı. Kaç sevgilin oldu bile demedi. Ha deseydi ona da söverdim. Ama evlenene kadar cinsellik yaşamamam kendine olan saygımdan. (farklı farklı kişilerle) eşimle nişanlı iken yaşadım pişman da değilim.
Arkadaşım (35) sevgilisini (30) bu yaşa kadar bakireyse tabu olarak görüyordur bu saatten sonra cinselliği bir kadına öğretmek zıtlaşmakla uğraşamam diyip bakış açılarımız farklı diye terk etmişti.Bakire biriyle evlenmek istemeyecek, "bu yaştan sonra her şeyi ben mi öğreteyim" diyecek bir sürü insan tanıyorum.
Buna kalkıp bir şey diyemez arkadaşın haklı herkesin düşüncesi hayata bakışı farklı herkes aynı olmak zorunda değil yani şimdi bu tarz şeyleri günah tü kaka diyenlere dışarda niye el ele geziyorsun diyesim varArkadaşım (35) sevgilisini (30) bu yaşa kadar bakireyse tabu olarak görüyordur bu saatten sonra cinselliği bir kadına öğretmek zıtlaşmakla uğraşamam diyip bakış açılarımız farklı diye terk etmişti.
Ben uzayda yaşıyorum herhalde diyorum bu tip yorumları gördükçeArkadaşım (35) sevgilisini (30) bu yaşa kadar bakireyse tabu olarak görüyordur bu saatten sonra cinselliği bir kadına öğretmek zıtlaşmakla uğraşamam diyip bakış açılarımız farklı diye terk etmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?