Evliler bakabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayalim güvercin fırlatmalı keyifli kır düğünüydü gerçekte de Ali dayı şarkısı eşliğinde kendimi oynarken buldum. Oturtmadılar.
Gün sonunda elime felç inmiş gibiydi yemin ederim parmaklarımı kapatamıyordum.
Of kıyamam ya çok aşırı yorulmuşsınuzdur umarım şu anda çok mutlusunuzdur ☺️

o kafada değilseniz çok sıkıcı ve tuhaf gerçekten :KK70:
düğünler genelde çevreyi memnun etmek için yapılır ama ben böyle düşünmüyorum. düğün, çiftin en unutulmaz günü olmalı. dolayısı ile çift ne istiyorsa nasıl istiyorsa öyle olmalı. o kadar para dökülüyor göbek atanlar dökmüyor o parayı. düğünü kayda alırsınız muhtemelen ileride evlatlarınız falan izler, sizi gönlünüzce eğlenirken, düğününüzden keyif alırken görmeliler elalem memnun olsun diye sizin mutsuz olmanızı görmek istemezler :)
Muhteşem yorum 😍 kesinlikle sizin kafadayım elalem tam istediği gibi düğün olsa da söyleyecek çok şey buluyor kimseyi memnun etmek mümkün değil açıkçası memnun etme gibi düşüncem de yok 😀 benim ve eş adayının düşüncesi önemli benim gözümde mesela muhtemelen ailem de böyle bi konsept istemeyecek ama onları ikna etmeye çalışacağım ileride dediğiniz gibi somurtup üzgün bi düğün videosu izlemek istemiyorum çünkü ben mutlu rolü yapamıyorum anlaşılıyor yani neden onlar eğlensin göbek atsın diye kendimi üzeyim ki

düğünü istediği gibi yapan (kır düğünü, dilek balonları uçurmalı vs) bi akrabam da düğünün ortasında 5 dk ağladı sonra kalkıp göbek atmaya devam etti. kız tarafı erkek tarafının yöresel müziği daha çok çaldı diye geline surat asmıştı ki hiç öyle olmamıştı boş bi muhabbetti. düğün sonunda onlarla çok foto çekindin bizla az diye tatsızlık çıkmıştı. emin ol masa masa dolaşsan onlarla 3 dk oturdun bizimle 2 dk falan diyecekler.. o yüzden düğün gününden çok bi beklentin olmasın. evet unutulmaz oluyor ama genelde o laf sokmuştu, bu surat asmıştı vs şeklinde unutulmaz..

Ben de klasik dugun salonu icinde oynamali dugun istemiyorum hatta düşüncem sade bir nikah oldu hep :) pandemiyi de artik bahaneler arasina koyabilirim 😃
Düşüncem nikah olur isteyen nikah sonrasi takısını takar gider. Sonra ben aileden en yakin gördüklerim ve birkac arkadasimla (eşim tarafi da ayni sekilde olmak üzere) az kisili bir yemek organizasyonu dusunmustum. Sizinki de kir düğünü seklinde ki kir düğünlerinde genelde kokteyl masalarinda ikramliklar icecekler olur, nikah kiyilir zaten insanlar ayni masada birbirleri ile sohbet ederken vakit gecer. Normalde 8de baslayan dugun 11-12de bitiyorsa siz gündüz yaparsiniz 2 saat surer zaten fazlasi da sıkar 🤣 önemli olan mutlu olmaniz, yanınızda sevdiklerinizin olmasi yoksa saatler her acidan su gibi akip gidiyor.
Aklima birinin nikahı geldi onlar da öyle yapmıştı ama adini cikaramadim Ibrahim Büyükak idi sanırım Oğuzhan Koç'un arkadasi. Onlar da deniz kenari konsepti yapmisti diye hatırlıyorum.
Evet bence de süre olayını kasmayacağım artık uzun uzadıya göbek halay derken ayaklarımın su toplamasını istemiyorum gecenin 1 ine 2 sine kadar

düğünü istediği gibi yapan (kır düğünü, dilek balonları uçurmalı vs) bi akrabam da düğünün ortasında 5 dk ağladı sonra kalkıp göbek atmaya devam etti. kız tarafı erkek tarafının yöresel müziği daha çok çaldı diye geline surat asmıştı ki hiç öyle olmamıştı boş bi muhabbetti. düğün sonunda onlarla çok foto çekindin bizla az diye tatsızlık çıkmıştı. emin ol masa masa dolaşsan onlarla 3 dk oturdun bizimle 2 dk falan diyecekler.. o yüzden düğün gününden çok bi beklentin olmasın. evet unutulmaz oluyor ama genelde o laf sokmuştu, bu surat asmıştı vs şeklinde unutulmaz..
Evet evet bu tarz şeyler çok oluyor çok haklısınız zaten illa moral bozacak şeyler çıkacaktır çok da büyük beklenti ve anlam yüklememek lazım zaten

Muhteşem yorum 😍 kesinlikle sizin kafadayım elalem tam istediği gibi düğün olsa da söyleyecek çok şey buluyor kimseyi memnun etmek mümkün değil açıkçası memnun etme gibi düşüncem de yok 😀 benim ve eş adayının düşüncesi önemli benim gözümde mesela muhtemelen ailem de böyle bi konsept istemeyecek ama onları ikna etmeye çalışacağım ileride dediğiniz gibi somurtup üzgün bi düğün videosu izlemek istemiyorum çünkü ben mutlu rolü yapamıyorum anlaşılıyor yani neden onlar eğlensin göbek atsın diye kendimi üzeyim ki
ne yaparsanız yapın memnun olmayacaklar bari siz memnun olun :)

Anladım demek istediğinizi bizim çevre de oynamak ister diye düşünüyorum hatta kendi babam bile oynamak hayali içinde olabilir ama ben cidden çok kasılıyorum oynamaktan çok rahatsız oluyorum o yüzden bizim mutlu olmamız daha önemli sanırım millet göbeğini atacak yüzler gülecek ama benim yüzüm düşecek bu sefer çünkü

ama bu yorumu şimdi gördüm

bizim ailelerde öyle bir potansiyel yoktu ama kp yine de oğlan babası olarak davul zurna ayarlamış

sonuçta siz oynamak zorunda değilsiniz ki

onlar oynayabilir

bir de mekanı iyi tembihlemek gerekebilir

iki üç kişi sıkıldık sizde oyun havası yok mu diye giderse yahut gelinin veya damadın anne babası giderse koyuverirler müziği

bizim mekan benim müşterimdi sadece gözüne bakarak müziği kapattırabiliyordum

benim ailem şehir dışından gelmişti, karışmadılar, onlar önceden ne konuşuldu biz bilmeyiz, ne dendi ise o havasında idilerdi, kv kp bu tarz oraya müdahale edecek nitelikte değildi bu nedenle oynama modu açılmadı

zaten misafirler de sohbete dalınca kimsede ayy oynasak modu açılmadı

lakin en büyük sorun herkes 2 içecek diye düşünmüş istememiş, oysa sınırsızdı ve zaten kokteyl diye anlaştığımız için ortada olacaktı hepsi ama masaya servis olunca az içilmiş, adamlar kara geçti

Haklısınız hayal işte belki gerçek olmayacak sadece isteğim bu yönde memleketler zaten hiç söylemeyim uygun değil ama düğün denen olayda gelin şamata uyulur akrabalara değil gibi bi inancım var ama tecrübesizim işte çok karışıyorlar galiba

işte düğünü gelin damata bırakmıyorlar

ne biçim düğün o

gittik aç kaldık

gittik bir göbek bile atamadık vs vs konuşan çok olacak bri çevre varsa biraz farklılaşabilir konsept

bir de bir yerin yerlisi iseniz de oraya uymak gerekir

yani ben Bursa da evlendim ama benim ailem de eşimin ailesi de buralı değil

eşimin ailesi Bursa da oturuyor ama akraba vs yok, memur işte

bu nedenle daha kolay idare edebildik

İstanbul da eşimin kuzeninin düğününe lüks bir yerde yemekli düğündü ama bol bol da oynadı oynayanlar, kitle uygundu buna

yine görümcemin kuru pastalı içecekli açık hava düğününün tek amacı insanlar oynasın da "düğün yapıldı" desinler idi

yani gelin damat için değil de o mahalle komşuları için yapıldı düğün

bu nedenle şimdiden çok fazla öyle mi böyle mi demeyin

o zaman gelince en uygun şekilde halledin gitsin

şimdiden mutluluklar

Merhaba güzel kadınlar. Benimki öncelikle büyük bi dert değil, ama deneyimli kadınlardan bilgi sahibi almak istedim. Ben düğün organizasyonunda oynamalı, göbek atmalı bi ortam sevmiyorum. Zarif, sade ama şık törenleri seviyorum. Merak ettiğim şu bunu düğün teması altında nasıl gerçekleştiririm? Sadece nikah değilde zamanı zenginleştirecek ne yapabilirim? Sadece nikah salonunda, nikah ile de evlenmek istemiyorum, ama ihtişamlı çok büyük düğünle de değil umarım anlatabildim. Özellikle göbek atmalı, oynamalı şeyleri hiç sevmiyorum kendim de oynayamam erkek arkadaşım da.Oynamayı sevmediğim ve bilmediğim için de (öğrenmek de istemiyorum) gerilmek, zorla mutlu pozları atmak hiç istemiyorum. Arkası Denizli nikahın kıyıldığı kır konsepti mekanları çok seviyorum , fakat oynama olmuyorsa o boşluk nasıl dolacak ? Nikah kısa bişey yemek ile mi takviye ediliyor acaba yardımcı olabilir misiniz

Not: Düğünü şu sıralar değil pandemi geçince ortalık sakinleşince istiyorum
Ben de oynamayı sevmiyorum. Ailelerin zoruyla oynadık 😄 Aklıma birkaç şey geliyor.

Eşinizle vals dersi alabiliriniz. İkiniz dans edersiniz. Sesi güzel olan bir arkadaşınız varsa o birkaç şarkı söyleyebilir. Alkış falan derken zaman geçer. Bizim arkadaşlarımızın müzik grubu vardı mesela çaldılar.

ama bu yorumu şimdi gördüm

bizim ailelerde öyle bir potansiyel yoktu ama kp yine de oğlan babası olarak davul zurna ayarlamış

sonuçta siz oynamak zorunda değilsiniz ki

onlar oynayabilir

bir de mekanı iyi tembihlemek gerekebilir

iki üç kişi sıkıldık sizde oyun havası yok mu diye giderse yahut gelinin veya damadın anne babası giderse koyuverirler müziği

bizim mekan benim müşterimdi sadece gözüne bakarak müziği kapattırabiliyordum

benim ailem şehir dışından gelmişti, karışmadılar, onlar önceden ne konuşuldu biz bilmeyiz, ne dendi ise o havasında idilerdi, kv kp bu tarz oraya müdahale edecek nitelikte değildi bu nedenle oynama modu açılmadı

zaten misafirler de sohbete dalınca kimsede ayy oynasak modu açılmadı

lakin en büyük sorun herkes 2 içecek diye düşünmüş istememiş, oysa sınırsızdı ve zaten kokteyl diye anlaştığımız için ortada olacaktı hepsi ama masaya servis olunca az içilmiş, adamlar kara geçti
ay bi sey sorucam kp davulu getirince sen ne yaptin :KK70:

benim sevgilimin sulalesinde de biraz var bu, babasi degil ama amcalari falan bu potansiyelde. benim dugunume davul gelse herhalde dugun kalabaligi hic dagilmadan bir de sevgilimin cenazesini kaldiririz shsksjsksjskshsj hic sakin kalamam ya babamla birbirimize teselli veririz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X