Evli ve özel sektörde çalışan bir kadın olmak...

khaleesi41

Rabbi Hebli Mines Salihin <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
403
469
53
Merhaba arkadaşlar,

25 yaşındayım 9 aylık evliyim. Özel bir şirkette bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum. Eşim devlet memuru. Bu devirde tek maaşla geçinmek zor malum hele de büyük bir şehirde yaşıyorsanız. o yüzden çalışmak zorundayım. Ancak iş yerinde hiç mutlu değilim 2 haftadır her akşam mesaiye kalıyoruz zorunlu olarak (üstelik mesai ücreti yok) gece 10da 11de evde oluyorum. Okadar yoruluyorum ki eşime evime hiç vakit ayıramıyorum. Önce 8 5 çalışırken böyle değildi ama bu özel sektörün derdi bitmiyor cidden. Muhakkak bir eksisi oluyor.

Haftaya salı bir devlet kurumunun mülakatına giricem onun için bile izin alamadım henüz daha doğrusu daha söyleyemedim. Dua edin bana ya kpss'yi kazanayım yada bir devlet kurumuna atanayım çok mutsuzum.

Her şey neden bu kadar zor hele de çalışan ve evli bir kadınsan...

Allah yardımcın olsun inşallah daha rahat bir iş bulursun gerçekten o kadar geç saatte çıkman çok zordur eşinde sıkıntı yapar bi süre sonra bol bol dua et Allahım yardımcın olur inşallah

Ay başlıktan taciz olayı sandım kaptım oklavayı koştum vallahi
Eee emek olmadan yemek olmuyo arkadaşım bak ben minnacık bebeğimi bırakıp işe geliyorum her gün ki benim gibi niceleri var, inşallah Rabbim senin de gönlüne göre verir ya da dur olmadı bu. Rabbim hakkında hayırlı olanı verir ve onu da gönlüne sevdirir...

O kadar çalışmaya karşılık değen bi maaş verseler içim yanmayacak. Bu ülkede özel sektör sadece insanları kullanmaya dayalı. Modern ve mutlu köleler olmuş herkes diğer ekip arkadaşlarım bekar bu kadar mesaiyi yadırgamıyolar bile işin eğlencesindeler...

Mesai almıyorsam
1 dk daha fazla durmam ben, alırım çantamı giderim
Sen niye onca saat haybeye çalışıyosun

İnan çıksam bi dert kalsam bi dert. Artık işverenler öyle bir hale gelmiş ki.. burdan cıkıp baska yere gitsem iş görüşmesinde ilk sordukları soru önceki işinden neden ayrıldın...

İnan çıksam bi dert kalsam bi dert. Artık işverenler öyle bir hale gelmiş ki.. burdan cıkıp baska yere gitsem iş görüşmesinde ilk sordukları soru önceki işinden neden ayrıldın...
Hayır
İstifa et demiyorum
Rutin saatin kaç 6 mı çık 18:00 da diyorum 18:01 olmasın sakın
Al çantanı çık iyi akşamlar de
Sabah ta saatini aksatma
Bakalım ne oluyo

Hayır
İstifa et demiyorum
Sabah ta saatini aksatma
Bakalım ne oluyo

Bu akşam mesaideyiz arkadaşlar işte şu iş bitmeden çıkmayalım diyolar. Kimsenin sesi çıkmıyor. Kalamam gibi bir lüksümüz bile yok. Direkt performans notuna yansıyor.

Haftaya mülakata gireceğim ama ne diye izin alıcam henüz bir bahane bulamadım.

Bence bi cesaret çık git
Ben çıkıyorum millet kalıyo ama sabah bakıyorum hiç birine madalya takılmamış fazla çalıştılar diye

birzda biz ses çıkarsak bu durumlara özel sektör bu kadar rahat davranamaz.

Hayır
İstifa et demiyorum
Sabah ta saatini aksatma
Bakalım ne oluyo

olması gereken bu ama şu anki şartlarda çok ütopik kalıyor bu yaklaşım. özellikle kurumsal bi yerde değilseniz.

olması gereken bu ama şu anki şartlarda çok ütopik kalıyor bu yaklaşım. özellikle kurumsal bi yerde değilseniz.
Bizimde kurumsal değil
Ama ben en baş dedim
Sorumluluklarım var yol desen 1,5 saat. 18:00 de çıkarım diye, tamam dediler
Bazen son dk iş getiriyorlar, sabah görüşürüz diyorum

doktora gideceğim filan deseniz... aklıma bu geldi

Bizimde kurumsal değil
Ama ben en baş dedim
Sorumluluklarım var yol desen 1,5 saat. 18:00 de çıkarım diye, tamam dediler
Bazen son dk iş getiriyorlar, sabah görüşürüz diyorum

şanslıymışsın valla.

bizde öyle bişey yok. onu desen yarın gelme derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…