- 28 Ekim 2014
- 403
- 469
- 53
- Konu Sahibi khaleesi41
-
Mesai almıyorsam
1 dk daha fazla durmam ben, alırım çantamı giderim
Sen niye onca saat haybeye çalışıyosun
Hayırİnan çıksam bi dert kalsam bi dert. Artık işverenler öyle bir hale gelmiş ki.. burdan cıkıp baska yere gitsem iş görüşmesinde ilk sordukları soru önceki işinden neden ayrıldın...
Hayır
İstifa et demiyorum
Rutin saatin kaç 6 mı çık 18:00 da diyorum 18:01 olmasın sakın
Al çantanı çık iyi akşamlar de
Sabah ta saatini aksatma
Bakalım ne oluyo
Bence bi cesaret çık gitBu akşam mesaideyiz arkadaşlar işte şu iş bitmeden çıkmayalım diyolar. Kimsenin sesi çıkmıyor. Kalamam gibi bir lüksümüz bile yok. Direkt performans notuna yansıyor.
Haftaya mülakata gireceğim ama ne diye izin alıcam henüz bir bahane bulamadım.
birzda biz ses çıkarsak bu durumlara özel sektör bu kadar rahat davranamaz.O kadar çalışmaya karşılık değen bi maaş verseler içim yanmayacak. Bu ülkede özel sektör sadece insanları kullanmaya dayalı. Modern ve mutlu köleler olmuş herkes diğer ekip arkadaşlarım bekar bu kadar mesaiyi yadırgamıyolar bile işin eğlencesindeler...
Hayır
İstifa et demiyorum
Rutin saatin kaç 6 mı çık 18:00 da diyorum 18:01 olmasın sakın
Al çantanı çık iyi akşamlar de
Sabah ta saatini aksatma
Bakalım ne oluyo
Sen ne iş yapıyorsun? Her yerde o dediğin olmuyor işte. Ben de çok kalmak zorunda kaldım madalya beklemen. İşler bitmeden çıkamazsın ki.Bence bi cesaret çık git
Ben çıkıyorum millet kalıyo ama sabah bakıyorum hiç birine madalya takılmamış fazla çalıştılar diye
Bizimde kurumsal değilolması gereken bu ama şu anki şartlarda çok ütopik kalıyor bu yaklaşım. özellikle kurumsal bi yerde değilseniz.
doktora gideceğim filan deseniz... aklıma bu geldiBu akşam mesaideyiz arkadaşlar işte şu iş bitmeden çıkmayalım diyolar. Kimsenin sesi çıkmıyor. Kalamam gibi bir lüksümüz bile yok. Direkt performans notuna yansıyor.
Haftaya mülakata gireceğim ama ne diye izin alıcam henüz bir bahane bulamadım.
Onun için de rapor getirmem lazım ankaraya gidicem mülakat için. doktora gidip rapor almam imkansızdoktora gideceğim filan deseniz... aklıma bu geldi
Bizimde kurumsal değil
Ama ben en baş dedim
Sorumluluklarım var yol desen 1,5 saat. 18:00 de çıkarım diye, tamam dediler
Bazen son dk iş getiriyorlar, sabah görüşürüz diyorum
Bi üstte anlattımSen ne iş yapıyorsun? Her yerde o dediğin olmuyor işte. Ben de çok kalmak zorunda kaldım madalya beklemen. İşler bitmeden çıkamazsın ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?