• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU İŞ NASIL DEVAM EDİCEK BÖYLE... HAYATTAKİ ROLUM ACILARIN KADINI

İnsanların bazı davranışlarını kafaya takmamayi öğrenmelisin. Ne güzel seni seven bi adam bulmussun huzursuzluk çıkarma bence. Bu yaşadıklarıniz burada kalsın bahsini bile açmayın aranızda.

Hoparlor nisanlina aitse yenge agir hastaymis gercekten. Gorusmezsin olur biter hem boylelikle kurtulmus olursun o dengesizden. Kim cekiyorsa ceksin kahrini birak, abisi annesi yengesi bir tasla 3 kus hepsinden kurtulmussun. Belli sorunlu bunlar kacik bir kadina kul kole olmuslar.
Sana ne benim nisanlima ait olan hoparlorden diyip kafasina atardim kesin ben.

Ailesiyle arası bozuk, akrabalarla bozuk. Hiç şüphe duymuyor musunuz sebebi ne diye? Herkes buna tavırlıysa belliki problem nişanlınızda.

kızlar zaman zaman dertlerimi yazıyorum sizlere. daha önce açtığım konuları değişik bi ruh hali silmişim içeriklerini. neyse 27 yaşından özel sektörde muhasebeciyim. işim gücüm iyi , düzgün düzenli bi ailem var. 4 yıl önce abimi kanser illeti yüzünden kaybettim. tabi büyük acı dolu hikayelerim var abimin hastalık süreçlerinde. abimin ölümünden sonra ruhsal dünyamı toplamaya calışrken yanlış bi arkadaşlık yaptım. art niyetlerini görmediğim bi adam güvenmeye çalıştım. aslında güvenmekte değil sanki ondan başka kimsem yokmuş gibi bi psikoloji içine girdim.hiç istemeden o kişiyle birlikte oldum. hatamı anlayıp ilişkimi bitirdim . ama ilk yaşandığında onunla evlenmem gerektiğini düşünerek ve tabi o pisliğinde psikolojik baskılarıyla aklım sıra iş kursun diye ve birde aileme söyleme tehditleri bitsin diye kredi çektim . 15.000 tl kredi çektim. cinsel ilişkileri devam ettirmek isteyince ben uyandım işe ama çoktan kandırılmıştım. zaten abimin acısıyla yıkılan psikolojim birde bu sorunlarda eklendi. hem borç hem beraketimi kaybetmek hem abimin kaybı.. cok zor süreçler geçirdim. ailem ve yetiştirilme tarzımdan dolayı bu yaşadığım şey benim için herşeyin bitişydi ben öyle kabul ediyordum. 4 yılım borçları ödemekle ve ruhsal acılarımla baş etmekle geçti. neyse karşıma 1 yıl önce biri çıktı. oda özel sektörde işçi olarak çalışan biri. Onu tanıdıkça birbirimize uygun olduğumuzu anlamaya başladım. Oda sıkıntılı günler geçirmiş, 25 yaşındayken babasını kaybetmiş, şu an 33 yaşında ikimizde duygusalız, düşünce yapılarımız benzer. Zaten o çok ısrarcıydı ilişkimizn 3. Ayında aileler tanışsın diye. Neyse tanıştırdık . annesi abisi ve iki teyze ile geldi. Abisi evli 2 cocugu var ve bir evde yaşıyorlar. Babaları hayattaykende böyleymiş yani abi evlenmiş gelin eve alınmış. İlk gelişlerinde neden geldiklerini söylemediler zaten abinin hanımıda gelmedi. Ki nişanlımla anlaşamıyorlarmış biraz bahsetmişti. Neyse 2 ciye geldiler yine sebebi ziyaretimiz şu demediler. Yani böyle sanki zorla geliniyormuş gibi bi halleri var . böyle git gel derken tam 3 ay geçti. Bu süreçte annesi ne benle diyalog kuruyo yengesini zaten bi kez dışarı davet ettim tamm dedi gelmedi falan derken ben ayrılcam senden yeter dedim. Bu naptı bilmiyorum ailesi geldi apartopar istedi heme söz takıldı. ama söz akşamı sanki kız isteyen onlar değilmiş gibi ne annesi ne abisi nede o yenge doğru dürüst ilgilenmedi. Sonra nişan faslı ordada bi ton tantana yenge yine bi geliyor bi gelmiyor. Neyse nişandan sonra nişanlım evindeki fazla hoperlorleri bize getirmiş ( bizimki bozulmuştu nişanlımda biliyordu). Neyse yengesi evdeki eşyayı sen neden götürdün diye kavga çıkarmış illada onları isterim demiş. Nşanlım bana onları götürmem lazım diyince delirdim. Tabi annemde duydu bunu nişanlıma o gün vermedi hoperlörleri biz götürelim şu husumet neymiş anlayalım diye. Gittik yengesine annem verdi. Bu küçücük şey için neden tartışma çıkıyo neden bu aranızdaki anlaşmazlık kızımı yarın öbürgün etkiler mi demeye kalmadan yenge başladı bagrınmaya .. ben yıllardır neler çekiyorum. Çektiklerim yeter o bu evden bi çöp alamaz , bu ev benim kocam bu evin reisi . reisi benim kocamsa bu evden o bişi almaz. Bende en başından beri suskundum dayanamadım orda nişanlımı ezmesini kaldıramadım. Bu güne kadar yaptıklarını yüzüne söyledim. Kadın sinir krizi geçirdi resmen. Gittik hoperlörleri mutfak masasına fırlattı kapı pencere tekmeledi. Nişanlımın annesi sesini çıkaramıyor resmen bende döndüm annesine bu rezillikten sonra ben buraya adımımı atmam dedim. Annemi aldım çıktım. Ama hayatımda hiç böyle duruma düşmemiştim. Çok ötü oldum. Artık kimseyle görüşmüyorum onlardan. Zaten pek görüşmüyordum çünkü soğuk insanlar bi tuhaflar. Neyse nişanlımda ekonomik olarak durumu pek düzgün değil. Yengesi yüzünden iş dışındaki vaktini dışarlarda geçiriyor yatmadan yatmaya eve gidiyo. Bu kavgadan öncede böyleydi. Akrabalarıda var ama pek görüşmüyor. Nişanlım bana karşı çok ilgili ailemde pek seviyor onu. Ama bazen çok cahilce hareketlerde bulunuyor çocukça. Ama beni cok düşünür. Yedi kat yabancı dışardan bakınca bize onun bana nasıl düşkün olduğunu anlıyor. Neyse kızlar böylesine bana düşkün bi insan. ki özel durumumuda biliyor ta enbaşında anlatmıştım oda beni sevdiğini boşluğunda hataya düştüğümü söyledi ve konu o gün konuşulduktan sonra birdaha hiç açılmadı. Sadece ilişkimize baktıgımdaa herşey cok güzel ama aile durumları ekonomik durumlarına bakılınca karmakarışık. Hele bide o yengeyle yaşanılanlar offff… napıcagımı inanın bilemiyorummm…

zaten hayatımda hiçbir şey kolay olmadı ki. şimdi geçmişten bu yana yaşadığım sorunlar bide üstüne sorunlu nişanlılık cok bunaldım. nasıl hareket etmeliyim bilemiyorum. aslında nişanlımı seviyorum. onunla herşey cok güzel ve özel ama etrafımızda olanlar onun sıkıntıları .. offf çok yorgun ve bitkinim bırakmak herşeyi yarıda bırakmak istiyorum ama sevgim engel oluyor. nişanlımında benden başka kimsesi yok. abisi ve yengesiyle zaten sorunlu olan ilişkisini son yaşanılandan sonra tamamen kesti. yengesiyle evde artık hiç konuşmuyor. napıcam bilemiyorum
kusura bakmayın çok uzun oldu. Ama içimi döktüm rahatladım. Sizlerde içinde bulunduğum duruma yorum yapıp beni aydınlatırmıısınız….
Canim yenge kv..kp ele gecirmis tipik buyuk yenge sendromu .dikkatli ol

Hopörler nişanlıya ait mi söylememiş bilmeden yorum yapmayın yenge hakkında neler olduğunu bilmiyorsunuz .Hoporler nişanlıya aitse yenge neden istesin.Abisine aittir belki yengenin de oluyor ozaman..Yüzgöz olmasın konu sahibi.

Milletin malını milletin kafasına çalıyosunuz. Haketmişsiniz. Adamda ilerde kafana kakar bekareti merak etme

Yenge gelir veya gelmez size ne
Anneniz ortada bir sorun varmı diye konuşmak istiyorsa hoparlörü alıp gitmezdi yenge vermek istememiş olabilir nişanlınız ona sormadan almıştır ve geri istemişse sizde geri verirsiniz nişanlınıza bir sitem edebilirsiniz ama al hoparlörü başına çal diye de dünürlerin evine gidilmez daha yeni dünür olmuşsunuz birde...
Sizi istemişler mi yüzük takılmış mı düğün tarihi belli mi bunları zaten anne ile konuşacaksınız yani ortada ne yengelik ne abilik bir durum var
Bence olayı büyüten sizsiniz anneniz yanlış yapmış sizde annenize uyup herşeyi berbat etmişsiniz

Ailesiyle arası bozuk, akrabalarla bozuk. Hiç şüphe duymuyor musunuz sebebi ne diye? Herkes buna tavırlıysa belliki problem nişanlınızda.
Evet ailesiyle arasi bozuk. Yani biz nisanlanmadan onceden beri boyleydi. Yani evde abisi ve abisinin ailesi disliyo onu. Anneside arada kaliyo daha cok abisinin yaninda.. akrabalariylada arasi bozuk degil aslinda sadece soguk akrabalari yada bana oyle geliyo bilemiyorum. Kendi akrabalarim gibi olmasini beklemem yanlis olabilir

Yenge gelir veya gelmez size ne
Anneniz ortada bir sorun varmı diye konuşmak istiyorsa hoparlörü alıp gitmezdi yenge vermek istememiş olabilir nişanlınız ona sormadan almıştır ve geri istemişse sizde geri verirsiniz nişanlınıza bir sitem edebilirsiniz ama al hoparlörü başına çal diye de dünürlerin evine gidilmez daha yeni dünür olmuşsunuz birde...
Sizi istemişler mi yüzük takılmış mı düğün tarihi belli mi bunları zaten anne ile konuşacaksınız yani ortada ne yengelik ne abilik bir durum var
Bence olayı büyüten sizsiniz anneniz yanlış yapmış sizde annenize uyup herşeyi berbat etmişsiniz
Haklisiniz ben zaten iliskimde ailemi uzak tutmaya calisiyorum. Bastan beri annem hic istemiyordu olmasini ama benim kararima saygi duydu. Bu durumu duyunca gitmeyelim dedim ama annrm hep sessizsin boyle durdukca herseyi kabule ettikce tepene cikaricaksin. Gel gidelim verelim hemde neymis bu sorun nisanlimla yenge arasinda anlayalim. Boyle beliriszliklerle evlilige gidilmez belki nisanlindadir kabahat bilemezsin diyince tamm demek zorunda kaldim.

Haklisiniz ben zaten iliskimde ailemi uzak tutmaya calisiyorum. Bastan beri annem hic istemiyordu olmasini ama benim kararima saygi duydu. Bu durumu duyunca gitmeyelim dedim ama annrm hep sessizsin boyle durdukca herseyi kabule ettikce tepene cikaricaksin. Gel gidelim verelim hemde neymis bu sorun nisanlimla yenge arasinda anlayalim. Boyle beliriszliklerle evlilige gidilmez belki nisanlindadir kabahat bilemezsin diyince tamm demek zorunda kaldim.
Kabahat nişanlında olsa onlar söyleyecek mi sanıyorsunuz anneniz bence laf almaya bişeyler öğrenebilirimiyiz derdi ile gitmiş
Olay Aile içi bir mesele belliki yengenin durumu da zor aynı evde yıllarca oturmuş şimdi sen ayrı eve çıkıyorsun belki onu çekemedi yada kendi içlerinde başka bir sorun var o da daha yeni dünür olunan aileye söylenmez
Anneniz yanlış öğütlemiş sizi sessiz kalınca kimse çıkmaz tepenize, siz şuan herşeyi berbat ettiniz sessiz kalmayarak hemde huzurunuzdan oldunuz
Karşı tarafta bir hoparlör için yapmadıkları kalmadı diye de düşünüyor olabilir

Sorun nişanlında olsa ayrılacak mısın.İyı diyorsun adam .Bekaret konusunu takmayan adam bulmak zor onu da biliyorsun değil mi..O halde nerden ne sorun çıkar diye bu irdelemek niye?Annen hiç olgun düşünmüyor.Uyma ona.Küçük şeyler için nişanlının ailesiyle yüzgöz olma...Onu da ailesinden soyutlamaya kalkma bu gazla..Ailesine karşı zor durumda bırakma...Onun görüşmek istememesi zaten radikal bir karar.Daha fazla sen de fiştek verme.Şeytana uyma.Sonra senden de çıkar böyle şeyler.Sen niyetini güzel tut...Olgun ol çok acılar yaşamışsın.Eskisinden bin kat iyi bu adam..

Back