- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 36
neresi orasi sakli kent falan mi? bi durum olsa babasina koskoca kadin taksici'yi aramayi bilmiyor mu? taksiciye hastaneye gidelim diyemez mi? bisey olsa 112 yi arayamaz mi? cocuk falanda degil kocaman 2 cocuk sahibi kadin.Iki cocuguyla kendisi orda cnm kocasi yook elliker3 ayni cvp yazdim hala okumadan asip kesiyonz gorumcem bisey bilmez araba filanda kullanmaz yol bilmz iz bilmez biri kocasida olsa skinti yook zaten gelsin anasiyla yasasin isterse umrumda diil ama belli ki sende gorumcesin hep kendi acindan bakiyosun olaya
Hem.kayinvalidenin evinde yasayacaksin,hemde kendi kizinin gelmemesini isteyeceksin..kayinvaliden gelinlerini kizlarindan fazla el ustunde tutar belki ama,bence hic bir annede kizina,az gel yada gel ama burda kalma demez..zor bir karar.simdiye kadar kaynanla bir sorun yasamamis olman,bundan sonrada yasamayacagin anlamina gelmez..haydi kaynananlik bir problem cikmadi ki,ben pek ihtimal vermiyorum bu duruma,peki gorumcen halen gelip kalmaya devam ederse,ve bu zamanla cekilmez bir hal alirsa o zaman ne olacak..once gel koca kadinin,duzenini degistir yerles evine coluk cocuk,sonra bana uymadi de ayril..pek.hos degil bana sorarsan...iyi dusun.etraflica dusun...ev ev üstüne olmaz.hanımlar evliliğim süresince eşim tarafıyla hiç bi skıntım olmadı çook şükür biz kirada oturuyoruz kayınvaldem kendi evi dolayısıyla eşimin evi oluyo evleri. şimdi ben çalışışan bi anneyim 4 yaşında oğlum var ikinci bebişte yolda hayırlısıyla inşallah eve bağlı biri değilim gezmeyi tozmayı para harcamayı severim hamileliğimi öğrendiğimden beri kayınvaldemin yanına taşınma gibi bi düşüncem var hem birbirimize yardımcı oluruz hemde benim için daha rahat olur gibimegeliyo ........................................................................................................şöyle bi sorun var ki iki çocuklu bi görümcem var onuda çook seviyorum fakat kayınvaldemde sık sık kalmaya geliyo kayınvaldem bi dönem çook ısrarcı oldu orda yaşamamız için kendiside yazları 4 ay filan köye gidiyo ben diyorum ki şimdi konuşsam desemki anne ben sizinle yaşamaya karar verdim ama burasını herkez annemin evi diil bundan sonra abimin evi diye bilicek ve görümcemin burda kalma olayı bundan sonra olmıycak (gerçi oda hiiç istemiyo zaten gelsin onda kalsın) kayınpeder deseniz varlığı belli diil evde sizce mantıklı mı yoksa hiiç macera aramıyım mı ............................................dip not olarak belirtiyim kayınvaldem kızından çook gelinlerini el ustunde tutar kırmamak için çaba sarfeder
kayın valdem evlenirkende evliykende burası sizin eviniz dedi ısrarcı oldu ben tanımadığım bilmediğim için halyle kötü olmaktansa kira daha mantıklı geldi bu şekilde kabul ettim
ve haladaha kendisi her fırsatta kızım burası sizin eviniz gelin çıkın kiradan zaten biz köyde daha fazla kalırız kışın 3-5 ayda biraz sende biraz öburunde idare ederiz diyoda ben diyorum ki olmaz anne daha köy yaşın gelmedii diye ben ona ısrarcıyım
hatta kendi bize 1+1 bi ev alalım yakınınızda yeter modunda bunuda dikkate alırsanız yorumlarınızda sevinirim
herkeze aynı şeyleri yazdığında sürekli düzenlemk zornda kalıyorum kusura bakmayı
görümceninde kaynında kp den aldıkları evleri var bizede verdikleri ev var ama biz evlenirken kp der rahatsızlık geçirdiği için yakınlarında olalım diye kaynanaya yakın yerde kiracıyız arkadaşlar bende istediğim değişiklikleri kiracı olunca yapamamktan sıkıldım e ikinci çocukta geliyoo oda yapcam osu busu istiyorum kendi evim olsun
neresi orasi sakli kent falan mi? bi durum olsa babasina koskoca kadin taksici'yi aramayi bilmiyor mu? taksiciye hastaneye gidelim diyemez mi? bisey olsa 112 yi arayamaz mi? cocuk falanda degil kocaman 2 cocuk sahibi kadin.
Kendimi kurtariyim derken celiskilere dusuyorsun.
Evet gorumceyim yengemle aramiz ablamdan daha iyidir. Sagolsun bi kere bile benimle annemin arasina karismamistir zaten annemde de kalmiyor ama kalsa dahi karismayacagina adim gibi eminim kisilik karakter meselesi cunku.
Annem de asla izin vermez zaten oyle biseye herkes haddini bilecek.
Kendimde gelinim. kayinvalidem sagolsun sever sayar beni asla bir sorun yasamadim onunla ama ne kadar sevsede bilirim gorumcemin yeri onda ayridir sonucta kendi kizi bende asla yok onu sevme beni sev yok onu evine sokma beni sok gibi triplere girmem[/QUOTE
Zaten basta yazdiklarini kocam idrak edebilse hic bi skinti olmiycak ama kayinvaldemde razi diil zaten onlara uzak oturmamiza celiskiye dustugum bi durum yook siz yarim yamalak anlayip bi ucunu aliyosunz bi ucunu birakiyonz mesajin biraaz mantiiik
Allahiiim kafanmi guzell arkadasiiim ne ictiyseen banada getiirKayinvaliden ve Kaynatan bakilmalik hasta oldumu bakalım bu kadar ince düşüncek misiniz? Ama siz onları hem bakıp hem nasıl rahat gezeceksiniz dimi yaa. Evi siz alın onları da o kizcagiza verirsiniz.
Nerde kalacak pardon? Sanki kv nin evinde kaliyorsun, sende ona yakin oturuyorsun kizida yakin oturuyor.. Bir dedigin otekini tutmuyor. Birak bu "ben iyi gelinim" ayaklarini. Kv cocuklarima baksin ben gezeyim kiraya verecegim parayla alisveris yapayim diyorsun. Dekorasyona merakliyim o yuzden onlarin evini dekore edeyim orda yasayim diyorsun.Iste herkez anliyamiyo basina gelmiyen bilemez ben diyorum ki ben 7 senedir yapcagim fedakarligi yaptm artik yeter diyorum ya birazda kizlari yapsin kalmayi versin nolur diyoruum ama hepiniz senin oyle bi hakkin yook modundan cikamadinz hadii kaliyosada ozaman gelsin hep kalsin diyoruum onada ses cikaran yook gelin duzen kurmasin ama gorumce keyfini yasasin bumu yanii
basina gelmiyen bilemez ben diyorum ki ben 7 senedir yapcagim fedakarligi yaptm artik yeter diyorum ya birazda kizlari yapsin kalmayi versin nolur diyoruum ama hepiniz senin oyle bi hakkin yook modundan cikamadinz hadii kaliyosada ozaman gelsin hep kalsin diyoruum onada ses cikaran yook gelin duzen kurmasin ama gorumce keyfini yasasin bumu yaniiHem.kayinvalidenin evinde yasayacaksin,hemde kendi kizinin gelmemesini isteyeceksin..kayinvaliden gelinlerini kizlarindan fazla el ustunde tutar belki ama,bence hic bir annede kizina,az gel yada gel ama burda kalma demez..zor bir karar.simdiye kadar kaynanla bir sorun yasamamis olman,bundan sonrada yasamayacagin anlamina gelmez..haydi kaynananlik bir problem cikmadi ki,ben pek ihtimal vermiyorum bu duruma,peki gorumcen halen gelip kalmaya devam ederse,ve bu zamanla cekilmez bir hal alirsa o zaman ne olacak..once gel koca kadinin,duzenini degistir yerles evine coluk cocuk,sonra bana uymadi de ayril..pek.hos degil bana sorarsan...iyi dusun.etraflica dusun...ev ev üstüne olmaz.
köy yaşın gelmedi demek ne demek? kayınvalide ve kayınpederiniz yaşlanınca köye mi yerleStireceksiniz? iş bitti yapı paydoss
Baak saaf arkadasiimNerde kalacak pardon? Sanki kv nin evinde kaliyorsun, sende ona yakin oturuyorsun kizida yakin oturuyor.. Bir dedigin otekini tutmuyor. Birak bu "ben iyi gelinim" ayaklarini. Kv cocuklarima baksin ben gezeyim kiraya verecegim parayla alisveris yapayim diyorsun. Dekorasyona merakliyim o yuzden onlarin evini dekore edeyim orda yasayim diyorsun.
Valla sizin basiniza lokum gibi kv gelmis kardesini bile istemeyen bir es gelmis hala "basina gelmeyen bilemez diyorsun". Ayrica soruma cevap vermedin o kadar yer yurt bilmeyecek nerde yasiyorsunuz? Bir taksiciyi cagiramaz mi 112 yi arayamaz mi gorumcen? Engelli insanlara bile ilk ögretilen seylerdir bunlar.
Bu arada 6 yillik evliliginiz nasil birden 7 ye cikti hala anlamis degilim.
Sizin istediginiz duzen degil. Rahatlik! kv kullanmak istiyorsunuz o eve bizim evimiz densin istiyorsunuz, gorumcem annesinin evinde kalmasin diyorsunuz. Kusura bakmayin ama bunun adi ara bozuculuk, iyi niyet istismari.
Düzeniniz zaten var. Dağdan gelip bağcıyı kovmak bu olsa gerek. Siz ben kayınvalideme taşınayım, çocuklarda aklım kalmasın. Kızı da ona gelmesin diyorsunuz. İyi de orası annesinin evi, sizin eviniz değil ki, tabi ki gelir kalır. İnsanın bir tek annesi var. U mantıkla taşınıyorsanız hata yapar, kalp kırarsınız. Kayınvalide sizi istiyor, kızını istemiyorsa o da hata yapar. Kayınvalidenin yanına taşınmak özveri işidir, çok yüce bir gönül ister. Siz direk anlaşmaya dökmüşsünüz olayı.Iste herkez anliyamiyo basina gelmiyen bilemez ben diyorum ki ben 7 senedir yapcagim fedakarligi yaptm artik yeter diyorum ya birazda kizlari yapsin kalmayi versin nolur diyoruum ama hepiniz senin oyle bi hakkin yook modundan cikamadinz hadii kaliyosada ozaman gelsin hep kalsin diyoruum onada ses cikaran yook gelin duzen kurmasin ama gorumce keyfini yasasin bumu yanii
1. si ben saf degilim arkadasin hic degilimBaak saaf arkadasiim
1.si ben koca hatrina 7 yildir kiraci olarak kaynanamla karsikikli binada oturuyorum ayni sitede karsi karsiya iki blokta oturuyoruz
2.si iyi gelin olsam sizene kotu gelin olsam size ne nicun ispat cabasinda oliyim
3.su ben ilk cocugumuba onun yaninda onun evinde bakiciya baktirdim ikinci icinde bakici olucak kesinlikle hiic boyle bi dusuncm olmadi kaynana cock baksin ben geziyiim
4.su kendi paramla ev alcak durumumda var dekor edicek durumumda var sukurler olsuun ve boyle bi durumum varken hala kira oduyorum enayi gibi bide kiraciyim yani cektin mi kiracilik bilmiyorm ama sen simdi benim bu kadar fedakarligima ara bozuculuk diyiyosuun gelsin kizi yaninda otursun diye soruyorum iii saattir ona tiik yook
İkinci çocuğa baksın, görevini tamamlasın o zaman gidebilir. Konu sahibine kalsa "orada sıkılır" diyedir ama bu mantıkta bir insanınyi niyetine hayatta inanmam.