• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli ve çocuklu hanımlar bi yardım

benim de kayinvalidemden Allah razı olsun ağzını açmaz eşim özledi die kütahyadan mersine geldi kayınbabam ile 3 ay kaldılar yemeğimi temizliğimi yaptı çalışıyorum die karışmadı hiç birşeyime..ama yine de uzun süreli kalsın istemem istediği kadar iyi olsunlar çünkü insanlık hali rahatlık istersin bir süre sonra çocuklarına bakması senin işine gelir evet ama dediğim gibi, ben bakarım çocuklarıma yeter ki kafam rahat etsin dersin bir süre sonra.. sen maddi açıdan da düşünyorsun ki ev varken kira vermekte biraz sıkıntılı olur başka evladı olmasa kocan da haklı derdim gerçi o yine haklı annesine babasına yakın olmak istiyor..... kendi kafama göre yapayım birşeyleri yaptırmıyorlar o zaman ben gideyim yanlarına diyorsun anladığım kadarıyla.. ama benim fikrim sen eşini kandırmaya bak görümcen ya da diğer kardeşlerin yakın otursun biraz siz uzak durun ne bilim işte ama birlikte oturma aranızdaki sevgi saygı böyle çok güzel bence öyle kalsın..
bu arada yorumları yazılanları okudum kötü düşünmek istemedim anladığım kadarınca fikrimi söyledim.. inşallah hakkınızda hayırlısı olsun..

böyle düşününce siz de haklısınız, sizin evin kirasını almanız lazım, aynı evde yaşamanız zor olur.
kayınvalidenizin evi büyükse (dubleks daire ise altlı üstlü bölüşebilirsiniz) ya da emekli maaşı ile geçinemiyorlarsa ve size ait kirayı alıyorlarsa tüm çocuklar bi miktar para versin anne-babasına, sizin evinizi satıp bi ev alabilirsiniz muhtemelen ev satılsın istemeyecekler, en azından anne-baba ya geçinmeleri için tüm evlatları destek olabilir,sadece size ayrılan evin kirası gitmesin.
bence beraber oturmak zor olacaktır, sizin takdiriniz.
ya biz kendi evimizi alırız peşinata paramız yeter kalanada kredi çekeriz dert diil ki ama benim koca ailesine düşkün illede yanlarında biri olmalıymıs bizim ordan ayrılmamız için

ya size kv biraz önem vermiş diye kendinizi görümcenizden ayrı üstün görüyorsunuz, bence fazla havalanmışsınız bu konuda, dediğiniz gibi konuşun bakalım içindekilerinizi kvye görümceye ama bize dediğiniz gibi anlatın bakalım size tutumları nasıl olucak
bu konuyu takipte kaal inan size şaka gibi geliyo ama sesini kayda alıcam yükleniyosa yükliycem buraya merak edene watsaptan yollarım size şaka gibi geliyo ama neyse onu diyorum emin olun

Siz yakın bir yere taşının o zmnda istediğiniz düzeni kurabilirsiniz.rahatlıkla size yardım edebilir gidip gelebilir ama işin içine görümceye mesafe girerse kendi kızının üzülmesini kırılmasını asla istemez yaşayacağınız olaylarda zararlı çıkan siz olursunuz
kızlar ben b.köyde buyudum bekarlığım o tarafta geçti şuan alibeyköyde otırıyorum istanbulu bilenler azçok durumun benim için olan zorluğunu anlar şimdi sırf kaynanamlar için onca parayı heba edip üstüne birazda borca girip levent gibi bi yerden ev almak varken burdan alıp napıyıım

Kardeşimin kendi sorunu ben yakın oturacağım diyorsa, ille biri bakacak diyorsam aileme yardımcı bayan bulurum, hem de sağlık bilgisi olan biri olur bu, ona buna muhtaç etmem. Ne eşimi, ne kardeşimi, ne kendimi bir şeylere zorlamam. Eşine olan kızgınlığını başkalarından çıkarma.
o kadarda bakıcılık bi durum yook kocamın abartması ayda bi riki geceleri kp rin nöbet geçirdiği hastalık var doktora götürülüyo hepsi bu

İyi ki görümceni çook seviyorsun sevmesen ne olurdu acaba :) ben görümcemi öyle çook filan sevemem de anasının evine gelip kalmasına da vicdani olarak karışamam

o zaman sen gidip annene yakın oturcan kardeşinde istediği yere taşınıcak

Yahu görümce zaten yakın oturmuyo mu 5 dk mesafede dedin ya 3 4 gün gelip kalıyo dedin Allah Allaaaaaah, kız diye mi adam yerine konmuyo, bir taksi çağıramaz mı 112 nedir bilmiyo mu zihinsel engelli mi

siz annenize gidiyorsanız oda annesine gelecek kalacak tabiii kimse karışamaz

ya biz kendi evimizi alırız peşinata paramız yeter kalanada kredi çekeriz dert diil ki ama benim koca ailesine düşkün illede yanlarında biri olmalıymıs bizim ordan ayrılmamız için

bu konuyu takipte kaal inan size şaka gibi geliyo ama sesini kayda alıcam yükleniyosa yükliycem buraya merak edene watsaptan yollarım size şaka gibi geliyo ama neyse onu diyorum emin olun

kızlar ben b.köyde buyudum bekarlığım o tarafta geçti şuan alibeyköyde otırıyorum istanbulu bilenler azçok durumun benim için olan zorluğunu anlar şimdi sırf kaynanamlar için onca parayı heba edip üstüne birazda borca girip levent gibi bi yerden ev almak varken burdan alıp napıyıım

o kadarda bakıcılık bi durum yook kocamın abartması ayda bi riki geceleri kp rin nöbet geçirdiği hastalık var doktora götürülüyo hepsi bu

Sırf kaynananlar için hee, hani çok seviyodun, o kadarda sevmiyosun demek ki

benim de kayinvalidemden Allah razı olsun ağzını açmaz eşim özledi die kütahyadan mersine geldi kayınbabam ile 3 ay kaldılar yemeğimi temizliğimi yaptı çalışıyorum die karışmadı hiç birşeyime..ama yine de uzun süreli kalsın istemem istediği kadar iyi olsunlar çünkü insanlık hali rahatlık istersin bir süre sonra çocuklarına bakması senin işine gelir evet ama dediğim gibi, ben bakarım çocuklarıma yeter ki kafam rahat etsin dersin bir süre sonra.. sen maddi açıdan da düşünyorsun ki ev varken kira vermekte biraz sıkıntılı olur başka evladı olmasa kocan da haklı derdim gerçi o yine haklı annesine babasına yakın olmak istiyor..... kendi kafama göre yapayım birşeyleri yaptırmıyorlar o zaman ben gideyim yanlarına diyorsun anladığım kadarıyla.. ama benim fikrim sen eşini kandırmaya bak görümcen ya da diğer kardeşlerin yakın otursun biraz siz uzak durun ne bilim işte ama birlikte oturma aranızdaki sevgi saygı böyle çok güzel bence öyle kalsın..
bu arada yorumları yazılanları okudum kötü düşünmek istemedim anladığım kadarınca fikrimi söyledim.. inşallah hakkınızda hayırlısı olsun..
çook şükür valla yaa hiç mi kimse anlamaz dedim durum tamda dediğiniz gibi ama kararımı verdim 7 sene yeter artık diyorum yakıcam gemileri kocamda peşimden gelicek mecbur böyle olsun istemem ama öylede böylede olmuyoo napıyım

Eşinde sorun o zaman bakimlik durumları yoksa. Hapsetmiş seni oraya kendince çözüm ariyorsun ama bu gorumcenin suçu değil. Kadın zaten kalıyormuş. Neyse bir ailesine bağımlı erkek sendromu daha var anlaşıldı.

ee ne için 7 sene yeterli diil mii ben annemin nazını çekmedim kaynanamın ki kadar :KK70:

Ateşli hastalık öykün var mı, ne gülüyosun bacım, söyle seviyorum böyle seviyorum dedin ondan diyorum

Cekmeseydin nazını kızları zaten haftanın yarısı yanlarında

çook şükür valla yaa hiç mi kimse anlamaz dedim durum tamda dediğiniz gibi ama kararımı verdim 7 sene yeter artık diyorum yakıcam gemileri kocamda peşimden gelicek mecbur böyle olsun istemem ama öylede böylede olmuyoo napıyım
yakmayın gemileri:KK69:bence diğer kardeşlerle toplanıp bir karara bağlayın ama önce eşini ikna et eşin senden yana gibiyse yani kesin konuşmuyorsa onu yumuşat sonra diğer kardeşlerle görüşün derim hayırlısı olsun hakkınızda eşinin desteği çok önemli bu konuda ama lütfen huzurunuzu bozmayın böyle şeyler için eşinle onun ailesiyle aranız iyi anladığım kadarıyla maşşallah rabbim daha iyi etsin yavaş yavaş kanına gire gire:KK16:maddiyat ya da daha iyi bi yaşam isteme tabi hakkınız elinizden geldiğince de savaşın ama gemiler yanmadan o gemilerle birlikte :KK48:

Ateşli hastalık öykün var mı, ne gülüyosun bacım, söyle seviyorum böyle seviyorum dedin ondan diyorum

Cekmeseydin nazını kızları zaten haftanın yarısı yanlarında
yook çook şükür ve hala seviyoruum diyoruum ama yeter yani diyorum 7 sene anladın mı yani imkanın olupta kendi istediklerini yapamamk gibi bi durumun oldumu hiç senin

yook çook şükür ve hala seviyoruum diyoruum ama yeter yani diyorum 7 sene anladın mı yani imkanın olupta kendi istediklerini yapamamk gibi bi durumun oldumu hiç senin

Evet şu an tam da öyle bir durumdayım hatta, imkanım var tatile gidemiyorum imkanım var ailemin yanına gidemiyorum

yakmayın gemileri:KK69:bence diğer kardeşlerle toplanıp bir karara bağlayın ama önce eşini ikna et eşin senden yana gibiyse yani kesin konuşmuyorsa onu yumuşat sonra diğer kardeşlerle görüşün derim hayırlısı olsun hakkınızda eşinin desteği çok önemli bu konuda ama lütfen huzurunuzu bozmayın böyle şeyler için eşinle onun ailesiyle aranız iyi anladığım kadarıyla maşşallah rabbim daha iyi etsin yavaş yavaş kanına gire gire:KK16:maddiyat ya da daha iyi bi yaşam isteme tabi hakkınız elinizden geldiğince de savaşın ama gemiler yanmadan o gemilerle birlikte :KK48:
Rabbim hiç birinin eksikliğini göstermesin ama tabi işte 2 nededir dökmediğim dil yok kocama eşref saati artık gelmiycek gibi

Herkese ev dağıtılmış. Dolayısıyla kv.nizin evi kocanızın , sizin deyiminizle sizin olmuyor.

Ne hadsiz bir yorum bu " desem ki artık burası abisinin evi oyle kafasına göre gelip kalamasın " şaştım kaldım doğrusu.

seert gelme bana ozaman bacıım :KK66: hiç sevmem ama ibrahim tatlısesten yaralının halından ne bilsin yarasızlr dye bi şarkısı var onu armagan ediyorum sana

ister sev ister sevme seçtiğin yol normal değil hala da diretiyosun, ayrıca benim sıkıntım maddiden ziyade can güvenliği

Size karşı hiçbir kötülükleri olmamış. Kızından üstün tutmuş dediğinize göre. Ee derdiniz ne ? Ne nazı çektiniz?

Anlatım tarzınızdan, ilk başta herşeye evet diyen, türlü sevgi gösterileri yapan sonra da " aman yeter ben çekemem" tiplerini anımsattınız bana...
..

Madem bu kadar yoruma savunma yaptınız , o zaman yapın yapacağınızı buraya niye konu açıyorsunuz ?

Back