- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 36
benim de kayinvalidemden Allah razı olsun ağzını açmaz eşim özledi die kütahyadan mersine geldi kayınbabam ile 3 ay kaldılar yemeğimi temizliğimi yaptı çalışıyorum die karışmadı hiç birşeyime..ama yine de uzun süreli kalsın istemem istediği kadar iyi olsunlar çünkü insanlık hali rahatlık istersin bir süre sonra çocuklarına bakması senin işine gelir evet ama dediğim gibi, ben bakarım çocuklarıma yeter ki kafam rahat etsin dersin bir süre sonra.. sen maddi açıdan da düşünyorsun ki ev varken kira vermekte biraz sıkıntılı olur başka evladı olmasa kocan da haklı derdim gerçi o yine haklı annesine babasına yakın olmak istiyor..... kendi kafama göre yapayım birşeyleri yaptırmıyorlar o zaman ben gideyim yanlarına diyorsun anladığım kadarıyla.. ama benim fikrim sen eşini kandırmaya bak görümcen ya da diğer kardeşlerin yakın otursun biraz siz uzak durun ne bilim işte ama birlikte oturma aranızdaki sevgi saygı böyle çok güzel bence öyle kalsın..
bu arada yorumları yazılanları okudum kötü düşünmek istemedim anladığım kadarınca fikrimi söyledim.. inşallah hakkınızda hayırlısı olsun..
bu arada yorumları yazılanları okudum kötü düşünmek istemedim anladığım kadarınca fikrimi söyledim.. inşallah hakkınızda hayırlısı olsun..