Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kişi kendi ne ise başkasınıda öyle bilirmiş senin hesap o hesapson birkaç yorumu okudum da, magrip, evi sahiplenmenin derdinde galiba. yani hem çocuklarıma baktırır meydana çıkarırım, hem de ev bizim olur.. vallahi bu kadar hesap.. iyiymiş..
sen buldun mu benim taksit mesajını
Uzaktan davulun sesi hoş gelir kardeşim yarın bigün sana bişeyi uymazsa haydin tekrar ayrilalim diyemezsin canimcim o yüzden kendi düzeninde otur. Çok gezip tozcam diye kendini üzersin kocani da uzersin ha bide şu var sen kV nin evladindan hiç bizaman üstün olamazsin görümcemden beni daha çok sever diyorsun ya . Yanlış tespithanımlar evliliğim süresince eşim tarafıyla hiç bi skıntım olmadı çook şükür biz kirada oturuyoruz kayınvaldem kendi evi dolayısıyla eşimin evi oluyo evleri. şimdi ben çalışışan bi anneyim 4 yaşında oğlum var ikinci bebişte yolda hayırlısıyla inşallah eve bağlı biri değilim gezmeyi tozmayı para harcamayı severim hamileliğimi öğrendiğimden beri kayınvaldemin yanına taşınma gibi bi düşüncem var hem birbirimize yardımcı oluruz hemde benim için daha rahat olur gibimegeliyo ........................................................................................................şöyle bi sorun var ki iki çocuklu bi görümcem var onuda çook seviyorum fakat kayınvaldemde sık sık kalmaya geliyo kayınvaldem bi dönem çook ısrarcı oldu orda yaşamamız için kendiside yazları 4 ay filan köye gidiyo ben diyorum ki şimdi konuşsam desemki anne ben sizinle yaşamaya karar verdim ama burasını herkez annemin evi diil bundan sonra abimin evi diye bilicek ve görümcemin burda kalma olayı bundan sonra olmıycak (gerçi oda hiiç istemiyo zaten gelsin onda kalsın) kayınpeder deseniz varlığı belli diil evde sizce mantıklı mı yoksa hiiç macera aramıyım mı ............................................dip not olarak belirtiyim kayınvaldem kızından çook gelinlerini el ustunde tutar kırmamak için çaba sarfeder
kayın valdem evlenirkende evliykende burası sizin eviniz dedi ısrarcı oldu ben tanımadığım bilmediğim için halyle kötü olmaktansa kira daha mantıklı geldi bu şekilde kabul ettim
ve haladaha kendisi her fırsatta kızım burası sizin eviniz gelin çıkın kiradan zaten biz köyde daha fazla kalırız kışın 3-5 ayda biraz sende biraz öburunde idare ederiz diyoda ben diyorum ki olmaz anne daha köy yaşın gelmedii diye ben ona ısrarcıyım
hatta kendi bize 1+1 bi ev alalım yakınınızda yeter modunda bunuda dikkate alırsanız yorumlarınızda sevinirim
herkeze aynı şeyleri yazdığında sürekli düzenlemk zornda kalıyorum kusura bakmayı
görümceninde kaynında kp den aldıkları evleri var bizede verdikleri ev var ama biz evlenirken kp der rahatsızlık geçirdiği için yakınlarında olalım diye kaynanaya yakın yerde kiracıyız arkadaşlar bende istediğim değişiklikleri kiracı olunca yapamamktan sıkıldım e ikinci çocukta geliyoo oda yapcam osu busu istiyorum kendi evim olsun
terbiyeyi bozdun. işine gelmeyen eleştiriler alınca çirkinleşmeye gerek yok bence. herkeste kayınvalide görümce vs. var. bir sende yok yani. neyse seviyen belli oldu. sorununu bu yaklaşımla çözemeyeceğin kesin.kocayı ikna edemiyorum canım 2 senedir bu yuzden kocamı ikna etmeme fikir diilde kayınvaldeye taşındığımda görümceyi kırmadan nasıl artık orda kalmaması konusunda onu ikna ederim dedim herkez dağdan geldin bağdakini kovuyosun muhabbeti yaptıı yani biraz ağır olcak ama herkez kendi götünün keyfinde gel sen bak yook ama ortada düzenini kuramaya yardım yook
ben kimsenin hayatını planlamaya kalkmıyorum. çalışıyorum kızım bakıcıyla büyüyor. kızımın kuzenleri var, haftasonu geliyorlar bende de kalıyorlar. sadece kayınvalidemde değil.kişi kendi ne ise başkasınıda öyle bilirmiş senin hesap o hesap
terbiyeyi bozdun. işine gelmeyen eleştiriler alınca çirkinleşmeye gerek yok bence. herkeste kayınvalide görümce vs. var. bir sende yok yani. neyse seviyen belli oldu. sorununu bu yaklaşımla çözemeyeceğin kesin.
vallahi beni bisen anladın sende yanlııış anladın heee :)) kıız arkadaşıım benimde anem babam kardeşim gelsin yesin içsin gitsin evine yatsıın ben kal demeden kalmazlar bilirlr huyumu ama ben bişey daha diyorum kocam beni ailesine yakın oturmaya mecbur kılıyoo o zaman o gelsin ana babasına yakın otursun ben gidiyim kendi evimde oturıyım da diyoruum
Sen işini bilirsin magriparkadaşlar kavınvaldeyi zorlamıyorumm aksine istediğine şartlı bi şekilde tamam diyorum kabul eder eder etmez kendi bilir bende bi süre daha sabrederim doğuma yakın kocama emrivaki yaparım ya gelir yada artıkk anasında kalııır
Ne dicektim
Başlık daha mantıklı
Ben ona yorum yapayım
Bende evli çocukluyum
Kızıma öz annem bakıyor
Yine de öyle gidip yayılayım moduna geçemedim, öz annem olmasına rağmen
Ne onun ne benim düzneim bozulmasın herkes kendi evinde yayılsın herkes kendi misafirini kendi belirlesin dedim
Sabahın köründe kızımı bırakıp akşamın bi vakti alıyorum iş çıkışı, kadın benim çocuğuma bakıyo özveriyle hemde daha Allah'tan belamı istemiyorum. Yemeğe bile kalmıyorum bi makarnada olsa evimizde yiyelim hem kimseye yük olamayalım hem kızım düzenimizi bilsin diyorum.
Evli çocuklu bir hanımın birinden tavsiye
Amaç cidden sadece çocuk olayıysa..
daha çook sever diilde bize kötu örnek oldugunu düşünüyo sanırım mesela benim evin ışığını kapalı görür arar nerdesin derim annemdeyim hemen ordamı kalcanız der ben şakayla karışık evet ben burda oglun evde kalcak derim olurmu kızım öyle oğlumu yanlız bırakma kadın kısmı kocasıylan olur gibi konuşur her zamnUzaktan davulun sesi hoş gelir kardeşim yarın bigün sana bişeyi uymazsa haydin tekrar ayrilalim diyemezsin canimcim o yüzden kendi düzeninde otur. Çok gezip tozcam diye kendini üzersin kocani da uzersin ha bide şu var sen kV nin evladindan hiç bizaman üstün olamazsin görümcemden beni daha çok sever diyorsun ya . Yanlış tespit
iişte bide kayınvaldeyle anlaşamazsam tekrardan düzen bozzz :) offf walla çook zor işleer en iyisi kocaya emrivaki geldi geldii gelmedii 7 senedir bendekide sabıır yanii der kurarım kafama göre düzenimi o anasını babasını alır benim evime gelirrUzaktan davulun sesi hoş gelir kardeşim yarın bigün sana bişeyi uymazsa haydin tekrar ayrilalim diyemezsin canimcim o yüzden kendi düzeninde otur. Çok gezip tozcam diye kendini üzersin kocani da uzersin ha bide şu var sen kV nin evladindan hiç bizaman üstün olamazsin görümcemden beni daha çok sever diyorsun ya . Yanlış tespit
ya size kv biraz önem vermiş diye kendinizi görümcenizden ayrı üstün görüyorsunuz, bence fazla havalanmışsınız bu konuda, dediğiniz gibi konuşun bakalım içindekilerinizi kvye görümceye ama bize dediğiniz gibi anlatın bakalım size tutumları nasıl olucakdaha çook sever diilde bize kötu örnek oldugunu düşünüyo sanırım mesela benim evin ışığını kapalı görür arar nerdesin derim annemdeyim hemen ordamı kalcanız der ben şakayla karışık evet ben burda oglun evde kalcak derim olurmu kızım öyle oğlumu yanlız bırakma kadın kısmı kocasıylan olur gibi konuşur her zamn
Canim o zaman ben bişey demiyorum ben olsam kV melekte olsa kalmam. Sen sen ol azcık aşım kaygisiz başım gibi davran tatlım . Biraz gezme tozma çocuklar olcak kendi yatirimini yap. Her koyun kendi bacagindan asılır. Onlarda yaşlı bide onlara da bakman gerekecek Hayır ben gezcem diyemezsin. Ve düzenin bi nevi bozulacak.daha çook sever diilde bize kötu örnek oldugunu düşünüyo sanırım mesela benim evin ışığını kapalı görür arar nerdesin derim annemdeyim hemen ordamı kalcanız der ben şakayla karışık evet ben burda oglun evde kalcak derim olurmu kızım öyle oğlumu yanlız bırakma kadın kısmı kocasıylan olur gibi konuşur her zamn
Valla atraksiyon arıyor gibi bir havan var 2 aylık evliyim kV başka ilde ben başka ildeyim gel ben de kal anne diye agzimi acmadim neme lazım . Ev ev üzerine kurulmaz :) sen monotonluktan sıkıldın gibi :)))iişte bide kayınvaldeyle anlaşamazsam tekrardan düzen bozzz :) offf walla çook zor işleer en iyisi kocaya emrivaki geldi geldii gelmedii 7 senedir bendekide sabıır yanii der kurarım kafama göre düzenimi o anasını babasını alır benim evime gelirr
Aynen benim yaşantımı yazmışsınız...
Sadece çocuğuma bakıyor olması bile yetiyor Allah razı olsun onlardan...
Bana annem burda kal diyor ama kalamıyorum evim, düzenim, onların düzeni ne gerek var..