• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli ve çocuklu hanımlar bi yardım

Aynen benim yaşantımı yazmışsınız...
Sadece çocuğuma bakıyor olması bile yetiyor Allah razı olsun onlardan...
Bana annem burda kal diyor ama kalamıyorum evim, düzenim, onların düzeni ne gerek var..
Ne güzel
En güzel şey kendi yaşam alanı çizgilerine sahip olmaktır
Anne ya da kayınvalideler yine iyi dayanıyor bence, işten güçten mi neden ben 55 ten sonra torun bakmayı göze alamam gibi geliyor şimdiden ?

aynen çekirgeyle sana katılıyorum bende biyerde yakıcam gemileri ama artık 2. çocuk geliyoo hep başkalarının düzenine ayak uyduramamm
Kimseye ayak uydurma ama kimsenin evinin üstüne de gitme. Bak kv ile yaşanyanların açtığı konuları bi oku.
2 çocuktan sonra huzurun bozulmasın.

Sen kv ile kalmak istemiyorsun zaten bu şartı kabul etmez ben de kendi evime geçerim diyorsun dimi itiraf et hadi magrip:KK14:
ederrr :) hatta sesi kaydedip formda paylaşabilirim bilee :D ama herkez görümceye kalma diyemezsinden başka fikir sunamadı sağolsun iki arkadaş kayınvaldeylede anlaşamayıp sonra tekrardan düzen bozmak da var iyi düşün gibi yazmışş bu çook daha mantıklı geldii fikrimi değiştiim ama çook merakımdan ötürü kaynanama yinede sorcam yanii kaynana dediğimide bakmayııın annemden gayırmamm her muhabbeti ederiz

Kimseye ayak uydurma ama kimsenin evinin üstüne de gitme. Bak kv ile yaşanyanların açtığı konuları bi oku.
2 çocuktan sonra huzurun bozulmasın.

Kayınvalide kk yı bilse , bence o konu açar gibime geliyo
Magrip işini bilir, düzenini bozmaz düzenlerini bozar gibi
Ben korktum cidden bu konu sahibinden

Taksiyle gider, kv kp düşkün olsa ki yaşlılık bu elbet oluyorlar o zaman gezmeyi seven bu hatun oturup bakmıcak heralde, gene kızları bakacak
niye bakmıyayyım kii insanız elhamdülillahh çook şükür içimdeki merhamet günden düne buyumekte bizim ihtiyarlar heyeti akşamları yolumu gözlemekte sitenin bahçesinde ne gelinler ne evlatlar var biliyomusunz ana babaya neler yapıyoo onlara binlerce küfrederken kendimi o duruma düşürmemm

Bu konu gerçek mi ya:D
Kayınvalidenin evi nereden eşinizin evi oluyor daha onlar ölmemişken?
Siz oraya gidince nasıl sahiplenebilirsiniz, kira mı vereceksiniz ki?
Görümce evin kızı, siz el kızıyken gelip gitmesine nasıl karışmayı düşünüyorsunuz?
Ve hem görümce kalmasın hem ev artık bizim olsun mantığında olup hem kayınvalideye çocuk baktırarak istediğiniz gibi gezip tozma hakkını nereden buldunuz?
Bir piremses vakası daha:KK43:

Bu konu gerçek mi ya:KK70:
Kayınvalidenin evi nereden eşinizin evi oluyor daha onlar ölmemişken?
Siz oraya gidince nasıl sahiplenebilirsiniz, kira mı vereceksiniz ki?
Görümce evin kızı, siz el kızıyken gelip gitmesine nasıl karışmayı düşünüyorsunuz?
Ve hem görümce kalmasın hem ev artık bizim olsun mantığında olup hem kayınvalideye çocuk baktırarak istediğiniz gibi gezip tozma hakkını nereden buldunuz?
Bir piremses vakası daha:KK43:
geç kaldıın şekeriim oraları geçtiik :)

ederrr :) hatta sesi kaydedip formda paylaşabilirim bilee :KK70: ama herkez görümceye kalma diyemezsinden başka fikir sunamadı sağolsun iki arkadaş kayınvaldeylede anlaşamayıp sonra tekrardan düzen bozmak da var iyi düşün gibi yazmışş bu çook daha mantıklı geldii fikrimi değiştiim ama çook merakımdan ötürü kaynanama yinede sorcam yanii kaynana dediğimide bakmayııın annemden gayırmamm her muhabbeti ederiz
Hakkından hayırlısı cnm bnm

"zaten çocuklarım kendi terbiyemle buyuyemiycek illaki kaynana kayınpederle oturdugum zaman artı kendime istediğim gibi bi ev alıp kendi başıma oturmak varken ben bunca şeytden feragat edip yaşlılıklarında bile onlara bakmaya razı oluyoken siz gelenine gideninne kızının vay efendim neden kalamıycakmışına hak verdiniz ben kendimi gayet iyi niyetli buluyorum ama sanırım yanlış anladınız evide onların olsun barklarıda ama ben kendi evimde oturmak istiyorum artıkk kocam da babası rahatsızlanır bişey olur diye taşınmıyoo anladığım kadarıyla herkez diyoki sen giit eşşek gibi 1550 tl öde her ay istediğin gibi evini dekore etme ama görümcen gelsin annesinde kalsın istediği zaman"

bak burdan ne anlamlar çıkıyor.yalnız taksit olayı karışmış onu kabul ediyorum.zaten 1-2 mesaj öncede yazmışsın.7 bin tl lik bir dekor istiyormussun
ne anlıyosun herşey açık ve neet demişim işte ben 7 senedir düzenim onlara göre yaşamışım zaten şimdi 2. çocuğum oluyo artık paramı heba etmek istemiyorum ya istediğim yerden kendim evimi alıcam istediğim gibi döşiycem rahat edicem birazda gelsin diğer çocuklardan biri yanlarına yakın otursun kötü mü

ne anlıyosun herşey açık ve neet demişim işte ben 7 senedir düzenim onlara göre yaşamışım zaten şimdi 2. çocuğum oluyo artık paramı heba etmek istemiyorum ya istediğim yerden kendim evimi alıcam istediğim gibi döşiycem rahat edicem birazda gelsin diğer çocuklardan biri yanlarına yakın otursun kötü mü

bizim anladığımız senin düzenini kimseye göre ayarlayacak bir kadın olmadığın.ne diyelim işin gücün rast gelsin

Kardeşimin eşi böyle bir şey söylese bana kendini duvara yapışmış bulurdu. İnsanlar annesinde kalırken size mi soracak? Siz kimsiniz? Çalışıyorum, bakıcı tutacağım vs diyorsunuz milleti rahatsız etmeyin o zaman.
o zaman sen gidip annene yakın oturcan kardeşinde istediği yere taşınıcak

Siz yakın bir yere taşının o zmnda istediğiniz düzeni kurabilirsiniz.rahatlıkla size yardım edebilir gidip gelebilir ama işin içine görümceye mesafe girerse kendi kızının üzülmesini kırılmasını asla istemez yaşayacağınız olaylarda zararlı çıkan siz olursunuz

bizim anladığımız senin düzenini kimseye göre ayarlayacak bir kadın olmadığın.ne diyelim işin gücün rast gelsin
yaaaw bacım neden anlamak istemiyosuun 7 senedir ayarlamışım zaten bundan sonrada benim dediğim olsun istiyoruum neysee hayırlısı Allahtan tabiii

o zaman sen gidip annene yakın oturcan kardeşinde istediği yere taşınıcak
Kardeşimin kendi sorunu ben yakın oturacağım diyorsa, ille biri bakacak diyorsam aileme yardımcı bayan bulurum, hem de sağlık bilgisi olan biri olur bu, ona buna muhtaç etmem. Ne eşimi, ne kardeşimi, ne kendimi bir şeylere zorlamam. Eşine olan kızgınlığını başkalarından çıkarma.

Back