- 20 Temmuz 2015
- 143
- 49
- 13
tanıyosun heraldeeeGorumce araba kullanamiyomus yol iz bilmiomus sadece konu sahibimiz biliomus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tanıyosun heraldeeeGorumce araba kullanamiyomus yol iz bilmiomus sadece konu sahibimiz biliomus
seen nasılda böyle uyduruk şeylerle benim adıma cevap veriyosuun nerde yazmışım ben böyle bişey nasıl bi zekaa kapasitesi
valla onlardada bizde mal mülk düşkünü diiliz çook şükür benim amaç açık ve net belli isterlerse onlar gelsinler anababalarının yanına ben istediğim yere gidiyim sıkıntı yook diyorum ama okumuyosun heraldeşu düşünce de çok saf ve masum değil. biz oraya taşınırsak kv evini abisinin evi bilirler. onların son anlarına kadar yanında olan siz olacaksınız. görümceniz sizin sayenizde o eve el gibi girip çıkacak. başlarına kötü bir şey geldiğinde de siz onlara bakmış olduğunuz için evden fazla pay mı alacaksınız. eğer bu düşünce varsa falso. hukuk buna bakmaz. daha onlar yaşıyor ve ev onların. eşinizin olarak bilinmez.
bul lütfeenbulayım mı hatta aylık taksiti bile yazmışsın 1500 felan gibi bir taksitle evi döşeyim sonra görümce gelsin kalsın yazdın
vallahi beni bisen anladın sende yanlııış anladın heee :)) kıız arkadaşıım benimde anem babam kardeşim gelsin yesin içsin gitsin evine yatsıın ben kal demeden kalmazlar bilirlr huyumu ama ben bişey daha diyorum kocam beni ailesine yakın oturmaya mecbur kılıyoo o zaman o gelsin ana babasına yakın otursun ben gidiyim kendi evimde oturıyım da diyoruumkayınvalideniz kayınpederiniz, tüm çocuklarına bir ev vermiş, size de ev vermiş, fakat kayınvalidenize uzak olduğu için o ev kirada, sizde kayınvalidenize yakın bi evde kirada oturuyorsunuz, diyorsunuz ki boşuna kira vermeyeyim, bi çocuk kreşe gidiyor, diğeri bakıcı ile büyüyecek, kira gelirimiz cebimizde dursun, biz de kayınvalide ye yerleşelim, onlar 3 ay 5 ay köyde yaşar, o arada da ev iyice anne-baba evi olmaz da abi evi olur, şimdilik çook sevdiğiniz görümceniz gelsin, yesin içsin ama yatıya kalmasın, çünkü iki çocuğu var, e sizde de 2 çocuk var, yeriniz daralmasın!
ama çok seviyorsunuz siz görümcenizi?
kayınvalidenize yerleşseniz o ev sizin maaile yaşadığınız bi ev olsa ve eve yatıya kardeşiniz, arkadaşınız, anneniz, kuzeniniz kalmaya gelemez mi yani? kayınvalideniz size derse ki "annen gündüz gelsin, otursun, ama kalmasın sende" bunu kabul eder misiniz?
yoksa kuralları sadece siz mi belirleyeceksiniz?
kusura bakmayın ama yaşlı insanlar sizi yanında isteyebilir ama kızı ile tartışır, az gel der, ama onlar ana kız, ana kız ın arasına girilmez, birbirini en iyi onlar sever-kollar.
sizin çocuklarınız nasıl torunsa, görümcenizin çocukları da torunları... belli ki size saygı duyan insanlar, siz de kızınız kalmasın derseniz saygısızca davranmış olursunuz.
mevlam kaderi ne güzel kurmuş, alime zalim düşecek ki geçim olsun!
ee gelsinde otursun yatıya evine gitsin imkansız mı yanii hem koca evde tek kadın haftanın 3 gunu anasında iyibişey miBen senin görümcen olsam 'dağdan geldin bağdakini kovmaya çalışıyosun' derim
Bence fazla uyanık olmak ta zararlıdır
Öz anneme gelirken sana mı soracağım derler adama sonra
O onun annesi istediği kadar kalıree gelsinde otursun yatıya evine gitsin imkansız mı yanii hem koca evde tek kadın haftanın 3 gunu anasında iyibişey mi
daha önce yaşadığım yerde bir komşum vardı.oğlunu evlendirdi,kendileri 6 ay köyde kalıyorlar ekim dikim işleri dolayısıyla,arada bir şehire geliyorlar 6 ayda.bizim cin fikirli gelinimizde allem ediyor kallem ediyor kaynana istememesine rağmen yanlarına taşınıyor.önce kaynananın tüm eşyalarını köye gönderiyor.kendine göre eve düzen kuruyor.kendi çevresi evden hiç çıkmıyor tabii.neyse kış gelip kaynana ve kayınpeder evlerine geliyor.insanlar kendi evlerinde sığıntı.neye el atsalar gelin surat asıyor.her hangi bir misafirleri gelse gelinde afra tafra.insanlar ne yapacaklarını şaşırdılar.en son dayanamayıp köye geri gittiler kış kıyamette.
neyse yurt dışında yaşayan kızları ziyarete geliyor ve anne babayı köyde bulunca kahroluyor.bir kavga kıyamet gelini evden çıkarıp geri ailesini yerleştirdi.
daha önce aile oğluna yardım ediyordu ufak tefek de olsa.ama daha sonra bu yardımı da kestiler.cin gelinimizde mecburen işe girdi,çalışıyor şu an
kocayı ikna edemiyorum canım 2 senedir bu yuzden kocamı ikna etmeme fikir diilde kayınvaldeye taşındığımda görümceyi kırmadan nasıl artık orda kalmaması konusunda onu ikna ederim dedim herkez dağdan geldin bağdakini kovuyosun muhabbeti yaptıı yani biraz ağır olcak ama herkez kendi götünün keyfinde gel sen bak yook ama ortada düzenini kuramaya yardım yookokudum canım ben tüm mesajlarını. ama yazdıklarından herkes neden bu şekilde bir sonuç çıkarıyor sen hiç düşündün mü? mesela bu konuyu şöyle açsaydın herkes sana hak verirdi. kocam ailesine yakın olmak istiyor. onlarla bir sorunum yok. iki çocuğum var. herkesin kendine göre düzeni var. görümcem anne babası yaşlı diye onlara düşkün ve sürekli gelip gidiyor. bu şekilde ev ev üstünde olmaz. bir evimiz var ama o kirada ben kv yakın olmak için kirada oturuyorum. kendi evim olmasını istiyorum. bu konuda kocamı nasıl ikna ederim deseydin burada herkes sana hak verirdi. ama sen direk olaylara maddiyatla girdin, görümceyi evden uzaklaştırdın. burada herkes kız kardeş, bir anne evladı. ne olmasını istiyordun anlamadım.
aynen ben de bunu gördüğüm için yazdım.egem olacak bu zaten.zihniyet aynı zihniyet
sen buldun mu benim taksit mesajınıegem olacak bu zaten.zihniyet aynı zihniyet