- Konu Sahibi prensesimben
-
ben de küçük bir büroda sekreterim cnm,boş vaktim çok oluyo açıkçası.
bende 2009 kamu yönetim mezunuyum,adnan menderes aydın...
aynı bende 2014e girmek istiyorum b grubuna.
alanı işle beraber yürütemem. çocuk yok bende de, düşünüyoruz ama nasip tabi..
ben erken saatte kk ya giriyorum,önce bi okur,sonra derse başlarız diye düşünüyorum. günlük planlarımızı birbirimize aktarırız...
kızlar kızlarr gelemm mii? sayfanıza ortak olammm mıı?:)
bende 2014 için çalışacağım...biyoloji mezunuyum.yani umutsuz vakayım..bu yıl 84 aldım...hiç umudum yok...aöf ye yazıldım ona da hiç çalışmıyorum eşimle hergun çatışma içindeyim..ders çalış çalışşş diye diye beynimi yiyor...istemıyorum aöf diyorum zorla çalışacaksın diyor pofff
Ne güzel bölümdaşımsın :) ben de 2008 mezunuyum canım
ben henüz nasıl başlasam nerden başlasam
yani kısaca düzeni nasıl oturtsam onu düşünüyorum
işyerinde ders çalışamam ben çünkü bizim patronlar çok aksi
temizliğe de 2 haftada bir kadın geliyo
günlük işleri ve ders çalışmayı nasıl yürütcem
asıl önce bunu yenmem gerekiyo benim
eşim sağolsun en büyük destekcim unut ev işlerini eve gelince derse odaklan diyo
işte benim önce bu kısma odaklanmam gerek yani eve geçince günlük ev işi değil de
günlük ders çalışmam gerek .....
slm herkese
umarım hepiniz iyisinizdir beni sorarasanız bende iyi olmaya çalışıyorum.bende kamu yön. mezunuyum su an 2.5 yaşında kızım var .geçen sene işten ayrıldım kafaya çok taktım ve 7 ay emek verdim çalıştım sonuç berbat bir puan çok yıkıldım türkçe beni mahfetti zaman çok kaybettim ve süreyi yetiştiremedim ve olmadı.
kendime 2014 dü son sans verdim b den.planım su agustosa kadar türkçe ve mat halledicem ondan sonra dershane veya kurs neyse gidecem kesin çünkü ben hayatım boyunca hiç dersaneye gitmedim bakalım bana katkısı ne olucak bide onla deneyip hazırlanıcam.
sonuç ne olucak görücez.hergün çalıştığımız yerleri yazıp gaza gelelim ben erkenden girmeye hazırım bugünden başlayacağım hadi bismillah ve hayırlısı hepimize başarılar
bir bölümdaş daha.......merhaba cnm....
çocuğunu allah bağışlasın öncelikle....
bir an önce başlamak lazım zaten cnm.
zaman öyle çabuk geçiyor ki..
bende hemen başlıcam kısmet olursa...
dediğin gibi cnm,okuldayken nasıl herkes çalışıyo diye gaza geliyoduk...
şimdi yalnız olduğumuz için çalışasımız gelmiyo ama burdan destek olalım birbirimize..
bende ilk önce matematiği halletmem lazım
bölümüm bilgisayar tek.ve programlama ve yüksek puanlı bi bölüm
Canım önlisans mısın ? bilgisayar bölümü okumak zaten hayatın hatasııı bende bilgisayar öğretmeniyim ve o yüksek puanları elde etmeye çalışıyorum. Geçen sene çok iyi çalıştım ama 60 alanlar atandı ben atanamayınca çok pis moralim bozuldu dün birazcık ders çalışmaya başladım ve o durum aklıma gelince tekrardan sinir oldummm.
RAbbim yardımcımız olsun canım
Amin hepimizin inşallah
evet önlisans :26: sorma bende çok pişmanım keşke başka bölümü tercih etseymişim zamanında
lisans topiği miydi burası ben direkt daldım konuya ama
kamucular.... ne zman başlıyosunuz çalışmaya bakalım..kargoya gittim şimdi,benim kitapları kargoya vermemişler bile. birazdan arıcam sorcam onlara,kaç gün oldu sipariş vereli...aynen öyle hep destek olalım ve bilği alışverişinde bulunalım kitaplar kaynaklar taktikler vs...
hadi kamu yönetimliler ileri.....
ben şimdi kızımın çamasırlarını yıkadım onları asıp kızımı oynatacağım sonra uyku vakti geliyor 1.30 da uyutup derse başlayacağım mat çalışacağım bu matı yaaaa yapıcam yaa yapıcam başka yol yok.ben mat çalışmayı çok severim ama hızım yavaş sıkıntım bu soru çokkkk çözmek lazım.
hülyadem siz mata nasıl çalıştınız ve kaç soru yaptınız sınavda???
doğru söylüyorsun cnm.. ama o yüksek puanları almak için çok çalışmamız lazım çooooookkkkkkkkkk........:44::44::44::44:gülücükcün ben 3 yılllık evliyim ve çocuğum yok canım.yaşımda 28.şimdiki aklım olsa üniversite son sınıfta hazırlanır mezun olup stajı tamamlayınca hemen işe girerdim 23 yaşında.5 yılım kayboldu gitti.ama demek ki bunu yaşamam gerekiyormuş.talihsizliğim bu sınavları bilmememmiş işte.ben zannediyordum ki kpss sadece memurlar ve öğretmenler için.oysa doktoruda avukatıda mühendiside hepsi bu sınavlara giriyormuş.1,5 yıl önce öğrendim.yine de şükür ne yapalım.
diğer kızlar da üye olunca sayfa canlandı.tecrübeli arkadaşlar da eğitim biliminden çok yardım ediyorlar ne güzel.sınava nereden başlasam diye sorulmuş.önce günün kaç saati çalışabilirsiniz bunu samimiyetle sorun kendinize.1 saat,3 saat,5 saat.sonra bir çizelge yapın.aynı haftalık ders çalışma programı gibi.çünkü eski öğrencilik günlerimize geri dönüyoruz aynı öss gibi:) salı günü 1 saat tarih 15 dakika ara 1 saat türkçe yemek molası arkasından 1 saat vatandaşlık gibi.böylelikle ben bugün ne çalışayım diye düşünmezsiniz.tablonuz önünüzde olur.hatta yarın ne çalışacağınız da bilir o gün çalışmadığınız dersler için panik yapmazsınız.milyon tane insan giriyor sınava.arkadaşlarımdan çok yüksek puan alanlar var.hepsinin başarı sırrı sistematik çalışmak.yoksa bir gün çok çalış 3 gün yüzüne bakma olmaz.hele tarih çok nankör buradaki arkadaşlar yazmışlar.
son olarak ben 2 ay baktım 90 aldım ben son ay baktım 85 aldım diyenlerde var okuyorum başka sitelerde.ama ya çok zekilerdir almışlardır ya da abartıyorlardır.ben kendimi biliyorum.çok çok zeki olmadığımı ve son 2 ayda herşeyi ezberleyeceğimi biliyorum.o yüzden 6,5 ay çalıştım.demek ki 1 sene çalışsam çok daha iyi alacakmışım.sizlerin önünde 1,5 yıl var puanınızın ne kadar yüksek olacağını düşünün:)))
kamucular.... ne zman başlıyosunuz çalışmaya bakalım..kargoya gittim şimdi,benim kitapları kargoya vermemişler bile. birazdan arıcam sorcam onlara,kaç gün oldu sipariş vereli...
doğru söylüyorsun cnm.. ama o yüksek puanları almak için çok çalışmamız lazım çooooookkkkkkkkkk........:44::44::44::44:
Ben varımmmmm2012 kpss ye gırdım onlısans ınsaat teknıkerlıgı mezunuyum 24 yasındayım 2011 ekımde evlendım balayından geldıgımız gıbı kıtap alıp calışmaya basladım 11 ay calıştım evlılıgımın ılk yılından hıcbırsey anlamadım gunduz hemen yemegı halladıp oturdum calışmaya esım gece uyudugunda bırkac saat gec yattım soru cozdum burda bır topık vardı kpss lıe ılgılı orda mat cozerdık hep gecelerı benım mat ıyıydı ama yınede bastan sona calıştım sınavda mattan 25 dogru 1 yanlıs 4 bosum geldı benı tarıh batırdı 8 yanlıs yaptım okadar cok calıstım kı tarıhe ama husran oldu bu tarıh bana sınavdan 85.99 puan aldım atanmayı beklıyorum. Ilk atamada atanamadım ıns. Hayırlısıyla atanırım cok emek verdım 60 tane kıtap almısım ben dershaneya falanda gıtmedım evde cok hırs yaptım evlendıgım ıcın işten cıktım sehır degısıtrdım esım askerı personel bu yıl yıne tayını cıkacak benım özel sektor ısı zor tayıncı oldugumuzdan memurluk sart bana bakalım ıns. Coluk cocuk olmadan kısmet olur sıze demem o kısosyal hayatınızdan fedakarlık yapacaksınız hırs yaptıgınızda , hergun az da olsa calıştıgınızda ama hıc ara vermeyeceksınız ben dısarı cıktıgımda o gun calışamadıgımda gece yatmadan ılle bır testte olsa cozer yatardım vıcdan azabı cekıyordum yoksa:) programlı calısınca olmayacak bırsey degıl ama bırazda nasıp işi beni tarih yıktı hergun terkrar soru cozumu yaptım ama bukadar oldu son 2 ay hergun deneme cozdum 15 gun kala gunde ıkı deneme cozup full tekrar yaptım ama esımdenden Allah razı olsun cok anlayıs gosterdı tv ızlemedı ben yemek masasına yayıldım kıtaplarla o kıtap okudu bazen yemek yapamadım dısardan soyledık kahvaltılık yedık yazın tatıle cıkmadık denız dıbımızde denıze gıtmedım mumkun oldugunca mısafırlıge gıtmedım evımede kımse gelmedı o sıcaklarda sandalye tepesınde sabahladım elımde. Gelenı yaptım bende bu atamada atanamasam yavastan baslıycam yıne calışmaya katılırm aranıza aöf ye dıkey gecıs yaptım kamu yönetımı 3. Sınıftayım bu haftasonu onun sınavları var esim kafayı yıycen ders calışmaktan dıyor ama evde yapacak bırsey yok temızlık bır hafta gıdıyor yemek desen hergun bırsaatımı alıyor koca gun evdeyım bende kendımı derse adadım hepınıze basarılar arkadaslar ıns. Gonlunuzden gecen yere yerleşirsiniz Allah gonlunuze gore versın kaynak falan konusunda yardımcı olurum sorabılırsınız bana
evet cnm bölümdaşız:)
sen nerden mezunsun?
aynen bende cnm eve gidince ev işi yapmaktan derse nasıl odaklanıcam bilmiyorum ama allahtan evime gelen pek yok...
eşim de çok dert etmez. yemek konusunda da çok sıkıntılı değildir eşim ne versen yer kıyamam..
canım bi ders çalışmaya alışsak onun devamı gelicek te işte,önce başlamak lazım tabi...
ihtiyacinne.com dan sipariş verdim cnm..gülücüküm hangi siteden verdin siparişleri ordan tekrar girip siparişin ne durumda baksana.:)
evet cnm baya varmış ortak yönümüz...:)Ortak yönümüz ne kadar çokmuş senle canım
Bana da öyle çok gelen olmaz nadirdir yani
eşim de çok anlayışlıdır aynen önüne ne koysam yer
beni üzmemek için elinden geleni yapar sağolsun
bir an önce başlayalım 18 ay ancak yeter bize
gündüz de işteyiz zaten
bol bol soru bol bol deneme yapmamız lazım konuları bitirir bitirmez
ben ihtiyaç uzaktan eğitim videolarını da indirdim
hem video dinliycem hem de ben de ihtiyaç ve uzman kariyerin konu anlatımlı gy-gk leri de var 2011 basım
gülücük ve diğer arkadaşlarım sizler de bu videoları indirin (tabi müsaitseniz) hepimiz bu dersleri dinleyelim
hatta aynı soru banka ve kitapları alalım birbirimize takıldığımız soruları sorarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?