• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olupta KPSS ye çalışmayı başarabilenlerr...

günaydın arkadaşlar..
dün kitaplarım geldi demiştim ya bugün de topladım kitapları iş yerine getirdim..
boş vakitlerimde çalışcam..
bugün tarih ve mat. ile başlıcam...

günaydın arkadaşlar..
dün kitaplarım geldi demiştim ya bugün de topladım kitapları iş yerine getirdim..

Günaydınnn gülücük..

Hadi gözün aydın gelmiş kitapların. İyi çalışmalar dilerim canım bakalım ilk günün nasıl geçecek yeni kitaplarınla :)

Benimde kitaplarım dün geldi ama ben pazartesi başlayacağım eşim evde olduğu için onun yanında çalışamam :9::9:

günaydın arkadaşlar..

Ne güzel canım senin işyerinde ders çalışma şansın varmış
Benim patronlarım ve oğulları, boş vakitlerimde ders çalışsam
Sağolsunlar bana rahatlık vermezler orda

Günaydınnn gülücük..

Hadi gözün aydın gelmiş kitapların. İyi çalışmalar dilerim canım bakalım ilk günün nasıl geçecek yeni kitaplarınla :)

Benimde kitaplarım dün geldi ama ben pazartesi başlayacağım eşim evde olduğu için onun yanında çalışamam :9::9:

Gözünaydın yeşilcik, inş ben de pazartesi başlıycam

kızlarrr artık yeni haberleri takip edemiyorum alan sınavı kesinleşmiş galiba öyle miii???fikri olan var mıııı,sınav takviminde de görünüyo

ıyı geceler kızlar ben ısleletme mezunuyum 2014 lısans sınavını beklıyorum 5 yıllık evlıyım 2 yasındada bı kızım var.Bu sene cevremdekı evlı cocuklu bı kac ark atandı oyusdende bana ılham oldular saolsunlar onların sayesınde hevese geldım.Ise ılk once kıtap arastırmakla basladım epey arastırdıkdan sonra 1 ay once sıparıs verdım ve anca yenı geldıler kıtaplarım yurtdısında oldugum ıcın hemen bakdım ıcerıklerıne ve kesınlıkle dogru karar verdıgıme ınanıyorum..aldıgım kıtapları sızlerle paylasayım fıkır olsun kızlar..Ins gonlumuze gore yerlere atanıırız.. $3.jpg $yargı TÜMADAY mat 50deneme-500x500.jpg $images.jpg $Ihtiyac-Yayinlari-2013-KPSS-Genel-Yetenek-Genel-Kultur-Pratik-Ders-Notlari_EB11_m.jpg $ihtiyac-kpss-g-k-g-y-sen-sor-ben-soyleyeyim.jpg $2013-KPSS-Tarih-Konu-Anlatimli-DATA__67037454_0.jpg $2013-KPSS-Keyifli-Matematik-Konu-Anltm-Yediiklim__71062866_0.jpg

slm herkese :) çevre mühendisi olan ben 30 yaşında 5 yıllık evliyim ve 3 yaşında bir kızım var..2013 kpss mi yoksa 2014 kpss mi henüz karar verememiş olsam da kpss çalışmaya karar verdim..gezinirken sizi buldum ve konuya abone oluyorum..inşallah güzel bir şekilde motive oluruz da bu iş biter artık sıkıldım bu kpss olayından :(

bende evliyim 2014 icin hazirlanmak istiyorum. 2 ye girecek ve 4 e girecek olan 2 kizim var.suan yurt disindayiz kayangim yok calisamaiyorum onumde kitap olmayica..olsa bile burda suan zor gorunuyor.sabah esim universiteye gidiyor.sonra konusma kursuna yazildi aksama dogru gelecek.butun gun 2 cocukla calisamam.aksamada ben kursa gidecegim 6-9 arasi..burda calismasi hayal yani.ama donunce 2014 icin slkl bi calismaya girmem lazim.

merveesk ve kba hoşgeldiniz.merveesk elindeki kitaplardan 3 ü bende de vardı.küçük dikdörtgen şeklinde yargının tarih soru seti(birde onun coğrafyası vardı bende) gayet güzeldir.soruları seçicidir.ihtiyacın sen sor ben söyleyeyim kitabını zaten tavsiye etmiştim 2 sayfa önce gülücüğe.uzman kariyerin kitabı da akıcıdır.data yayınevinin o kitabı bende yoktu fikrim yok.iyi kitaplar başlangıç için.bunları bitirirsin 2 aya sonra yeni kitaplara sıra gelir.:))
kba sanırım daha önce kpssye girdin o sebeple sıkıldım kpssden dedin zannediyorum.daha önce çalıştıysan 2013e de girebilirsin.altyapın vardır.ikinize de başarılar.

merveesk ve kba hoşgeldiniz.merveesk elindeki kitaplardan 3 ü bende de vardı.küçük dikdörtgen şeklinde yargının tarih soru seti(birde onun coğrafyası vardı bende) gayet güzeldir.soruları seçicidir.ihtiyacın sen sor ben söyleyeyim kitabını zaten tavsiye etmiştim 2 sayfa önce gülücüğe.uzman kariyerin kitabı da akıcıdır.data yayınevinin o kitabı bende yoktu fikrim yok.iyi kitaplar başlangıç için.bunları bitirirsin 2 aya sonra yeni kitaplara sıra gelir.:))
kba sanırım daha önce kpssye girdin o sebeple sıkıldım kpssden dedin zannediyorum.daha önce çalıştıysan 2013e de girebilirsin.altyapın vardır.ikinize de başarılar.
ins 2aya bitirebilirim cnm malum kucuk kizim ve gun icinde hic firsat vermiyo artik banada geceleri gunde 1yada 2saat ders calisma kaliyor.buarada sen sor ben soleyim harika bi kitap ayrica yediiklimin matematik kitabida super okadar akici ve basite indirgenmis anlatmiskanlamamak mumkun degil

evet daha önce girdim ama bu 4sene önceydi :) 2013 e gireceğim sanırım ama pek ümitli değilim benim branşda atanmak için en azından rahat atanabilmem için en az bi 90 almam lazım :( birde ne yazık ki ingilizcem a grubu için yeterli değil a grubu istiyorsam ingilizcemi halletmem lazım...şuan erzincandayım kızıma bakacak kimse yok o yüzden kurs olayı iptal bende...belki hepsi birer bahane gibi görünebilir ama inanın değil ... bir şekilde kpss çalışmasına başladım bu sene olur olmaz önemli değil ama seneye olmak zorunda artık...ve seneye kızımı kreşe verme şansım olacak o yüzden 2014 daha cazip görünüyor bana..

Ne güzel canım senin işyerinde ders çalışma şansın varmış
Benim patronlarım ve oğulları, boş vakitlerimde ders çalışsam
Sağolsunlar bana rahatlık vermezler orda
CNM DERS çalışma imkanım var ama ben biraz yavaş çalışıyorum galiba ya:14::14::14::14:
çok vakit kaybediyorum.. şimdi tarihten başladım yazarak çalışıyorum ama çok ilerleyemiyorum...
ne yapmam lazım hızlanmak için acaba:44::44::44::44::44:

hülyadem senin de fikirlerini bekliyorum...

:):)teşekkür ederim.. açmazsam içimde bişiler patlıcaktı sanki:):)iyi oldu çokk rahatladmm:)
çok iyi etmişsin cnm benim...

cts günü islamiyet öncesi türk tarihini çalıştım ama sadece kültür ve uygarlığına kadar geldim.. dedim ya yazarak ve yavaş çalışıyorum diye...birde dün kayınvalidemdeydim çalışamadım...
bugün de kültür ve uygarlığını bitirip bol soru çözücem...

günaydın gülücük.yazarak çalışıyorum derken okuduğun her konunun özetini mi çıkarıyorsun?öyle ise yavaş ilerlemen doğal.islamiyet öncesi türk tarihi çalışırken bir sayfaya devletlerin isimlerini,hükümdarlarını,kimin kurduğunu kimin yıktığını ve tarihe katkısını yaz.yani temel bilgilerini birer cümleyle özetle.orada kavimler göçü, ilk kurulan türk topluluğu iskitler,göktürklerin anıtları ve uygurların yerleşik yaşama geçip su kanalları inşa etmesi gibi öne çıkan önemli konular göreceksin.sana dediğim gibi ilkler ve sonlar şeklinde küçük kağıtlar hazırla.çadır kurmak ya da madencilik yerleşik hayata geçmeye kanıtmıdır diye defalarca ösym sormuştu.yerleşik hayata geçmek ile göçebe kültürün farklarını iyice ezberle.anav tagar gibi kültür merkezlerinin sadece isimlerini ezberle şimdilik.türk adının anlamını bak.kültür ve uygarlık ilk giriş konusundan daha önemli.oradan daha çok soru geliyor.ona geçince konuşuruz.ilk konuyu 4 kere oku.aklında kalacaktır.

günaydın gülücük.yazarak çalışıyorum derken okuduğun her konunun özetini mi çıkarıyorsun?öyle ise yavaş ilerlemen doğal.islamiyet öncesi türk tarihi çalışırken bir sayfaya devletlerin isimlerini,hükümdarlarını,kimin kurduğunu kimin yıktığını ve tarihe katkısını yaz.yani temel bilgilerini birer cümleyle özetle.orada kavimler göçü, ilk kurulan türk topluluğu iskitler,göktürklerin anıtları ve uygurların yerleşik yaşama geçip su kanalları inşa etmesi gibi öne çıkan önemli konular göreceksin.sana dediğim gibi ilkler ve sonlar şeklinde küçük kağıtlar hazırla.çadır kurmak ya da madencilik yerleşik hayata geçmeye kanıtmıdır diye defalarca ösym sormuştu.yerleşik hayata geçmek ile göçebe kültürün farklarını iyice ezberle.anav tagar gibi kültür merkezlerinin sadece isimlerini ezberle şimdilik.türk adının anlamını bak.kültür ve uygarlık ilk giriş konusundan daha önemli.oradan daha çok soru geliyor.ona geçince konuşuruz.ilk konuyu 4 kere oku.aklında kalacaktır.

yani islamiyet öncesini 2 günde bitirebilmem doğal diyosun... motive oldum valla...dediklerin gerçekten pratikçe...uygulayacağım mutlaka... zaten kültür ve uygarlık daha zevkli... bugün bitircem... soru çözücem. gece yatmadan da özetlerimi kitap okur gibi okuyup öyle yatcam......

gülücük üm okuduğun kadarıyla güzel çalışmışsın. Tarihin yavaş ilerlemesi normal canını sıkma .:) PEkişe pekişe gitsin.

Ben de başladım öyt çalıştım 2 saat konu sonra da soru çözdüm. Diyodum hepsini bugün bitiririm diye ama olmadı hem sıkıldım hem de baktım anlamamaya başladım konuyu verimli yerinde bıraktım. Soru çözerken de farkettim çok yavaşlamışım. Ben hızlı çözerdim çabuk anlardım o pratikliğim kaybolmuş:43::43::43: ama çalıştıkça eski hızıma dönerim diye umuyorum.

gülücük üm okuduğun kadarıyla güzel çalışmışsın. Tarihin yavaş ilerlemesi normal canını sıkma .:) PEkişe pekişe gitsin.

Ben de başladım öyt çalıştım 2 saat konu sonra da soru çözdüm. Diyodum hepsini bugün bitiririm diye ama olmadı hem sıkıldım hem de baktım anlamamaya başladım konuyu verimli yerinde bıraktım. Soru çözerken de farkettim çok yavaşlamışım. Ben hızlı çözerdim çabuk anlardım o pratikliğim kaybolmuş:43::43::43: ama çalıştıkça eski hızıma dönerim diye umuyorum.

pekişcek cnm sıkma kendini sonuçta kaç ay ara verdin bilgilerini tazeledikçe hızlanırsın yine üzülme..
ben de yavaş diyodum ama hülyadem de sen de öyle deyince motive oldum valla....:24::24::24::24:

Back