• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olupta KPSS ye çalışmayı başarabilenlerr...

sen 2013 kpss ye gireceksin o halde..
topik daha yeni cnm, tam anlamıyla ders çalışmaya başlayan yok henüz...
geç kalmadın yani..
ben kitap bekliorum gelince hemen başlıcam nasipse.
ben sabah erken giriyorum buraya,buluşup birbirimize destek oluruz cnm..

evet ben 2013 cüyüm
başladım, geç kaldığımı düşünmüyorum çünkü 4 kere girdim,hazırlandım vs.
sabah 8 de burdayım bende, derse güdüleyelim birbirimizi
bugün misafirim gelecek sabahtan beri hazırlıkla geçti bütün gün,
ders çalışma gitti bugün.

evet kızlaaaarrrr...
elimdeki kitaplardan...
matematikten 20,türkçeden 20 soru çözdüm az önce... kolay konulardan çözeyim dedim azıcık,rasyonel sayıları çözdüm:9::9::9::9:
yarın da konu çalışmaya başlıcam..:42::42::42::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

evet kızlaaaarrrr...
elimdeki kitaplardan...
matematikten 20,türkçeden 20 soru çözdüm az önce... kolay konulardan çözeyim dedim azıcık,rasyonel sayıları çözdüm:9::9::9::9:
yarın da konu çalışmaya başlıcam..:42::42::42::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Tebrik ederim canımmm önemli olan başlamaktı onu da başarmışsın. :))

Kitaplarından bi haber var mı?

Ben de bugün sipariş verdim kitapları pazartesi filan gelir diye bekliyrum gelsinler sistemli çalışmaya başlııycamm az önce çok güzel hayaller kurdummm onların gerçek olmasını istiyorum..

Tebrik ederim canımmm önemli olan başlamaktı onu da başarmışsın. :))

Kitaplarından bi haber var mı?

Ben de bugün sipariş verdim kitapları pazartesi filan gelir diye bekliyrum gelsinler sistemli çalışmaya başlııycamm az önce çok güzel hayaller kurdummm onların gerçek olmasını istiyorum..

cnm yazmıştım da görmedin sanırım.. yayınevini aradım.bugün kargoya vericez,yarın elinizde olur dediler...
sen hangi kitapları nerden sipariş verdin?

cnm yazmıştım da görmedin sanırım.. yayınevini aradım.bugün kargoya vericez,yarın elinizde olur dediler...
sen hangi kitapları nerden sipariş verdin?

Görmemişim canım..Ben eğitiim konu anlatımı ve muratın denemesini aldım eğitim yine. kitacpsec.com dan aldım ben fiyatları diğer sitelere göre daha uygun.

gel tabi canım gellllll..............
başımızın üstünde yerin var....
iyi puan almışsın ama bölümün için ne kadar gerekli bilemiyorum...
ama bu çalışmanın üzerine dah fazlasını katsan çok daha iyi puanlar alırsın bence..
.alıştıkların tazeyken üzerine kat derim cnm...
aöf ne okuyosun?

bende öle düşünüyorum cnm martta katiplik sınavı var ondan sonra başlarım bende 2014 e....aöf de işletme cnm 1. sınıf:D bu haftasonu sınav var işletme üzerine 1 kelime bile bilmıyorum eşimin dürtmesiyle işte:D

Günaydın kızlar, nasılsınız ?

Ben henüz başlayamadım regl sancım var bi bitsin artık start vercem derslere ...

günaydın cnm... bende kitaplar gelsin hemen başlıycam kısmetse....

haftasonuna kadar gelir inş. bir an önce başlayalım artık sabırsızlanıyorum
gülücük aklıma ne geldi biliyo musun acaba ygs matematik ve türkçe kitaplarından da soru çözsek mi
sorular daha zor olur yani elimizdeki kitapları bitirdikten sonra ..

haftasonuna kadar gelir inş. bir an önce başlayalım artık sabırsızlanıyorum
gülücük aklıma ne geldi biliyo musun acaba ygs matematik ve türkçe kitaplarından da soru çözsek mi
sorular daha zor olur yani elimizdeki kitapları bitirdikten sonra ..

olur aslında neden olmasın soru çeşitliliği olması açısından olabilr..
zaten bi çok kişi mat. çalışırken.. güvender ygs den de bakın diyolar anlatımı çok güzelmiş..
hatırlıyorum da öss hazırlanırken en sevdiğim kitap güvenderdi...
bende ondan bulupkaynakolarak elimde bulundurucam

günaydın arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza bende dün başladım biraz eğitim bilimlerinden bakmaya ama acaba şubat ataması olurmu diyede düşünmeden edemiyorum :)

günaydın arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza bende dün başladım biraz eğitim bilimlerinden bakmaya ama acaba şubat ataması olurmu diyede düşünmeden edemiyorum :)

günaydın cnm..
ay ay ayyyyyyyyyyy senin bebişin de mi olcak.... ne güzel az kalmış.. Allah sağ salim kurtarsın inşallah öncelikle... darısı da bzim başımıza..

cnm sen bence çalışmaya başla şubatta ataman olursa ne güzel... çalıştığın yanına kar kalır(genel kültür açısından)..
ama ya olmazsa o zaman boşuna 2 ay geçirmiş olursun bence sen de başla çalışmaya....
sen eğitimcisin dimi? branş ne?

günaydın cnm..
ay ay ayyyyyyyyyyy senin bebişin de mi olcak.... ne güzel az kalmış.. Allah sağ salim kurtarsın inşallah öncelikle... darısı da bzim başımıza..

cnm sen bence çalışmaya başla şubatta ataman olursa ne güzel... çalıştığın yanına kar kalır(genel kültür açısından)..
ama ya olmazsa o zaman boşuna 2 ay geçirmiş olursun bence sen de başla çalışmaya....
sen eğitimcisin dimi? branş ne?

canım branşım okul öncesi evet kısmetse bebeğimiz gelecek ondan sonrada çalışamam zaten diye düşünüyorum .. ama çalışmakta istemiyorum off hayırlısı artık günde birkaç saatimi ayırıp başlayayım bari :)

canım branşım okul öncesi evet kısmetse bebeğimiz gelecek ondan sonrada çalışamam zaten diye düşünüyorum .. ama çalışmakta istemiyorum off hayırlısı artık günde birkaç saatimi ayırıp başlayayım bari :)

bence iyi yaparsın cnm..
çünkü çalışmak şart..

bu arada güzel dileklerin için sağol canım inşallah rabbim istediğinişz en hayırlı zamanda sizlerede nasip eder :) ben kaçayım temizlik yapmam lazım akşam içi,n misafirim var artık zamanım kalırsa bir arada kitaplara bakarım :)

Back