• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olupta KPSS ye çalışmayı başarabilenlerr...

İnşallah canım.

Salihliye gittim canım sınav dershanesine.(Ama çok kötü bir dershane)

ANLAdım cnm. burda da var sınav dersanesi.

ben de seneye gitmeyi düşünüyorum... hızlandırma falan iyi olur herhalde.
şimdi kendim biraz halledeyim de.
kitap siparişi verdim cuma günü elime geçerse hemen çalışmaya başlıcam..
takıldığım yerler olursa sorarım haberin olsun...:42::42::42:

ANLAdım cnm. burda da var sınav dersanesi.

ben de seneye gitmeyi düşünüyorum... hızlandırma falan iyi olur herhalde.
şimdi kendim biraz halledeyim de.
kitap siparişi verdim cuma günü elime geçerse hemen çalışmaya başlıcam..
takıldığım yerler olursa sorarım haberin olsun...:42::42::42:

Kitaplarını al hemen çalış canım .. Sor tabi canım takıldığın şeyleri elimden geleni yaparım.
Ben de az önce başladım bi iki test çözdüm ama salak gibi oldum haa bi uyuşukluk geldi. Geçen seneden çözmediğim baya kaynak var benim sürekli kaynak aldığım için tabi bitirememiştim :9::9::9::9:

Kitaplarını al hemen çalış canım .. Sor tabi canım takıldığın şeyleri elimden geleni yaparım.
Ben de az önce başladım bi iki test çözdüm ama salak gibi oldum haa bi uyuşukluk geldi. Geçen seneden çözmediğim baya kaynak var benim sürekli kaynak aldığım için tabi bitirememiştim :9::9::9::9:

aynen bende cnm ya sabah 20 soru çözdüm bi tuhaf oldum..
rahata alıştık ya o yüzden olsa gerek ama tempoya alıştırcam kendimi. hatta ders çalışmadığım zamanlar kendimi usçlu hissetmek istyorum...:53::53::53:

aynen bende cnm ya sabah 20 soru çözdüm bi tuhaf oldum..
rahata alıştık ya o yüzden olsa gerek ama tempoya alıştırcam kendimi. hatta ders çalışmadığım zamanlar kendimi usçlu hissetmek istyorum...:53::53::53:

evet canım bi alıştım mı bağımlılık yapar soru çözmeden rahat edemezsin :DD Ama ben de karar verdim konu anlatımlı kitap alıcam elimdeki kitapları sevmiyorum ve kendi notlarımdan sadece okuyarak çalışmak da içime sinmedi benim yeni bir kaynaktan hem okuyup hem not alarak çalışmam lazım. Şimdi biraz kitaplara bakıcam ne var ne yok diye..

Bu arada burdaki herkes harıl harıl çalışıyor galiba kimsecikler yok:9:

evet canım bi alıştım mı bağımlılık yapar soru çözmeden rahat edemezsin :DD Ama ben de karar verdim konu anlatımlı kitap alıcam elimdeki kitapları sevmiyorum ve kendi notlarımdan sadece okuyarak çalışmak da içime sinmedi benim yeni bir kaynaktan hem okuyup hem not alarak çalışmam lazım. Şimdi biraz kitaplara bakıcam ne var ne yok diye..

Bu arada burdaki herkes harıl harıl çalışıyor galiba kimsecikler yok:9:

valla doğru diyosun... kimsecik yok...
sende hangi kaynaklaar var nelerden çalıştın?
bende murat yayınları konu anlatımlı tek kitabı var ama çok kalın olduğu için hoşuma gitmiyo psikolojik olarak,daha doğrusu geçen yıl baya karalamıştım tekrar çalışılcak gbi değil,yine konu karşılaştırması yaparım tabi.
sınav ve karacanın soru bankaları var... farklı soru görmek için bakarım onlarada, onlar temiz gibi..
birde yargının eski basım konu anlatımlısı var ama yarguyı da sevmedim.
ben böyle daha eğlenceli konu anlatan bi kitap istiyodum,ihtiyacı tavsiye ettiler,biraz göz gezdirdim gerçektende güzel gibi.
modüler setlerini sipariş verdim...
onunla başlıcam... hem tek tek kitaplar olması da daha iyi,gözüm kokmuyo böyle ama koca kitapla çalışmak zor oluyodu.
soru bankası da modüler set..
sonra da yedi iklim, beyazkalem ve fem sorularına bakcam inşallah tabi,niyetim bu...

valla doğru diyosun... kimsecik yok...
sende hangi kaynaklaar var nelerden çalıştın?
bende murat yayınları konu anlatımlı tek kitabı var ama çok kalın olduğu için hoşuma gitmiyo psikolojik olarak,daha doğrusu geçen yıl baya karalamıştım tekrar çalışılcak gbi değil,yine konu karşılaştırması yaparım tabi.
sınav ve karacanın soru bankaları var... farklı soru görmek için bakarım onlarada, onlar temiz gibi..
birde yargının eski basım konu anlatımlısı var ama yarguyı da sevmedim.
ben böyle daha eğlenceli konu anlatan bi kitap istiyodum,ihtiyacı tavsiye ettiler,biraz göz gezdirdim gerçektende güzel gibi.
modüler setlerini sipariş verdim...
onunla başlıcam... hem tek tek kitaplar olması da daha iyi,gözüm kokmuyo böyle ama koca kitapla çalışmak zor oluyodu.
soru bankası da modüler set..
sonra da yedi iklim, beyazkalem ve fem sorularına bakcam inşallah tabi,niyetim bu...

Canım sınav yayınları nasıl hiç bilmiyorum. Murat iyidir ben geçen sene almıştım yaprak testini beğendim gerçekten güzel soruları var.
Karacan da normal de iyi bir yayındır ama kpss için pek beğenmemiştim.

İhtiyaç güzeldir ve gerçekten kpss adına ilk sıralarda yer alan bir yayın. Yargı da eğitim bilimlerinde iyi fakay gy gk sini bilmiyorum.
İhtiyacın geçen sene modüler setini almıştım soru bankası olarak. SEviye seviye ilerleyen şekilde yapmışlar içini güzeldi çünkü sürekli bütün konuları hatırlıyorsun birini çalışınca öbürünü unutmuyosun.

Yediiklim tavsiye etmem geçen sene biz onu kullandık bir sürü yanlışlık vardı cevap anahtarlarında ve kaliteli sorular yok. Sakın alma derim. Beyaz kalemi de bilmiyorum ama fem iyidir.

Ben ihtiyaç, yediiklim, murat, istikrar, data , uzman kariyer gibi kaynaklardan çalıştım cnm. uzman kariyerin de gy gk si iyidir tavsiye ederim.

Şimdi elimde ihtiyaç var kitapların yarsını çözmüştüm yarıları duruyodu onları bitircem. Öncelik eğitim çalışcam sonra diğerlerine geçeceğim.

Canım sınav yayınları nasıl hiç bilmiyorum. Murat iyidir ben geçen sene almıştım yaprak testini beğendim gerçekten güzel soruları var.
Karacan da normal de iyi bir yayındır ama kpss için pek beğenmemiştim.

İhtiyaç güzeldir ve gerçekten kpss adına ilk sıralarda yer alan bir yayın. Yargı da eğitim bilimlerinde iyi fakay gy gk sini bilmiyorum.
İhtiyacın geçen sene modüler setini almıştım soru bankası olarak. SEviye seviye ilerleyen şekilde yapmışlar içini güzeldi çünkü sürekli bütün konuları hatırlıyorsun birini çalışınca öbürünü unutmuyosun.

Yediiklim tavsiye etmem geçen sene biz onu kullandık bir sürü yanlışlık vardı cevap anahtarlarında ve kaliteli sorular yok. Sakın alma derim. Beyaz kalemi de bilmiyorum ama fem iyidir.

Ben ihtiyaç, yediiklim, murat, istikrar, data , uzman kariyer gibi kaynaklardan çalıştım cnm. uzman kariyerin de gy gk si iyidir tavsiye ederim.

Şimdi elimde ihtiyaç var kitapların yarsını çözmüştüm yarıları duruyodu onları bitircem. Öncelik eğitim çalışcam sonra diğerlerine geçeceğim.

eeeeeeee sınav dersanesinde sınav yayınlarını kullanmadınız mı?

yedi iklim iyi değil diyosun yani... peki..

murat evet soruları güzeldi,konu anlatımı da iyi ama biraz sıkıldım ben çalışırken..

ben sürekli konu anlatımında da sorular da da hatırlatmalar olsun istiyorum...
birde şunu sorcam. tarihe nasıl çalıştın cnm ya?

eeeeeeee sınav dersanesinde sınav yayınlarını kullanmadınız mı?

yedi iklim iyi değil diyosun yani... peki..

murat evet soruları güzeldi,konu anlatımı da iyi ama biraz sıkıldım ben çalışırken..

ben sürekli konu anlatımında da sorular da da hatırlatmalar olsun istiyorum...
birde şunu sorcam. tarihe nasıl çalıştın cnm ya?

Canım dershanede yediiklim kullandık. Sınav dershanesi öss-sbs dershanesi kpss dershanesi değil dolayısıyla kpss ye yönelik yayınlarının da iyi olacğaını sanmıyorum.

Tarihe her derste olduğu gibi önce konu ( bir kaç yayının konu anlatımından) çalıştım kendime göre özetler çıkardım. TArih o kadar ayrıntılı ki bir kitapta olmayan öbür kitapta olabiliyo ve her soru çözdüğünde kitaplarda görmediğin bilgilerden soru çıkabiliyo karşına bunlar canını sıkmasın.

Konuyu bitirip arkasından soru çözerdim pekişsin diye elimdeki kaynaklardaki ilgili konunun tüm testlerini bitirirdim. Tabi çok kaynak olursa hepsini çözmen mümkün değil. en az 2 kaynaktan soru çöz derim.

İlk konuyu çalıştın bitti ya ikinci konuyu çalıştın bitti bu arada birinci konudan da yine biraz soru çöz mesela 1-2 test bu şekilde unutmadan konuları devam ettirmiş olursun.
Tarih çok nankördür hemen unutulur.

iyiyim gülücükcüm sen de iyisindir inşallah.yayınevlerini konuşuyorsunuz d-yeşilcikle anladığım kadarıyla.murat zor sorar canım detay sorar normal kpss üstündedir ama iyidir.özellikle yaprak testleri.karaca soruları basittir,nettir.uzman kariyer güzel bir kaynaktır orta zorlukta sorar.pegemin matematiği ayrıntılıdır özellikle geometrisi.ihtiyaç yayınları iyidir cep kitapları da vardı bende.yediklimi ben sevmiştim.tarih ve coğrafyası ihtiyaçtan daha detaylıydı.belki eğitim bilimleri için yediiklim yetersiz olabilir bilemiyorum.yargı da ihtiyaç yayınları düzeyinde.ne zor ne basit.en sevdiğim kitabım ihtiyaç yayınlarının sen sor ben söyleyeyim adlı kitabıydı.çok zevkli idi her konuyu soru haline getirmiş ve kısaca pratik açıklamıştı.ondan edin derim.

bende evli ve kpss ye başladım hazırlanmaya
bu sayfa da ilerlemiş baya
kpss cafeme gel almış başını gitmiş
aslında evli olup hazırlananlar varsa burda güzel bir topiktir diye düşünüyorum
okumadım henüz yazılanları ama, konu sahibi başlığın durumu nedir ?

çok sıkıntı içinde açtım konuyu ama saolsun kızlar acayip motive ediyolar,en azında yapabilirim diye düşünmeye başladım...bi de kızlar bişey sorcam; eğitim bilimleri malum konular çok fazla not alarak çalışamam galiba nasıl yapsam acaba fikri olan var mıı???

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..
Ben de 14 aylık evliyim ve çalışıyorum.
2014 KPSS ye ben de çalışcam ama nasıl çalışsam nerden başlasam
düzeni nasıl oturtsam ve ev işlerini umursamadan yapabilcem mi acaba
İlerde çocuğuma iyi bir gelecek sağlamam için başarmam şart .....

Canım dershanede yediiklim kullandık. Sınav dershanesi öss-sbs dershanesi kpss dershanesi değil dolayısıyla kpss ye yönelik yayınlarının da iyi olacğaını sanmıyorum.

Tarihe her derste olduğu gibi önce konu ( bir kaç yayının konu anlatımından) çalıştım kendime göre özetler çıkardım. TArih o kadar ayrıntılı ki bir kitapta olmayan öbür kitapta olabiliyo ve her soru çözdüğünde kitaplarda görmediğin bilgilerden soru çıkabiliyo karşına bunlar canını sıkmasın.

Konuyu bitirip arkasından soru çözerdim pekişsin diye elimdeki kaynaklardaki ilgili konunun tüm testlerini bitirirdim. Tabi çok kaynak olursa hepsini çözmen mümkün değil. en az 2 kaynaktan soru çöz derim.

İlk konuyu çalıştın bitti ya ikinci konuyu çalıştın bitti bu arada birinci konudan da yine biraz soru çöz mesela 1-2 test bu şekilde unutmadan konuları devam ettirmiş olursun.
Tarih çok nankördür hemen unutulur.
bütün bu taktikler çok işime yarayacak,sanırım ben şurda yanlış yapıyordum. ben not almadan özetsiz çalışıyordum yani okuyup geçiyodum tarihi.anlayarak okusam dahi bakıyodum uçuuuup gitmiş.. bundan sonra not alarak çalışcam...
iyiyim gülücükcüm sen de iyisindir inşallah.yayınevlerini konuşuyorsunuz d-yeşilcikle anladığım kadarıyla.murat zor sorar canım detay sorar normal kpss üstündedir ama iyidir.özellikle yaprak testleri.karaca soruları basittir,nettir.uzman kariyer güzel bir kaynaktır orta zorlukta sorar.pegemin matematiği ayrıntılıdır özellikle geometrisi.ihtiyaç yayınları iyidir cep kitapları da vardı bende.yediklimi ben sevmiştim.tarih ve coğrafyası ihtiyaçtan daha detaylıydı.belki eğitim bilimleri için yediiklim yetersiz olabilir bilemiyorum.yargı da ihtiyaç yayınları düzeyinde.ne zor ne basit.en sevdiğim kitabım ihtiyaç yayınlarının sen sor ben söyleyeyim adlı kitabıydı.çok zevkli idi her konuyu soru haline getirmiş ve kısaca pratik açıklamıştı.ondan edin derim.
iyiyim cnm napayım dört gözle kitap bekliyorum.. hala gelmedi,inşallah bugün yada yarın gelir de başlarım artık... ben de galiba en çok ihtiyacı sevdim,daha çalışmadım tabi ama o daha güzel gbibi geliyo...
bende evli ve kpss ye başladım hazırlanmaya
bu sayfa da ilerlemiş baya
kpss cafeme gel almış başını gitmiş
aslında evli olup hazırlananlar varsa burda güzel bir topiktir diye düşünüyorum
okumadım henüz yazılanları ama, konu sahibi başlığın durumu nedir ?
hoşgeldin cnm aramıza, sen ne mezunusun? ne kadarlık evlisin,kpss kaçıncı denemen?en önemlisi çocuk var mı?

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..
Ben de 14 aylık evliyim ve çalışıyorum.
2014 KPSS ye ben de çalışcam ama nasıl çalışsam nerden başlasam
düzeni nasıl oturtsam ve ev işlerini umursamadan yapabilcem mi acaba
İlerde çocuğuma iyi bir gelecek sağlamam için başarmam şart .....
sen de hoşgeldin cnm,burda çok kalabalık olalım,birbirimizi hırslandırıp azimlendirelim.. hepimiz çok çalışıp atanalım? bu arada nerde çalışıyosun cnm?çocuk var mı? aynı soruları sana da sorayım birbirimizi tanımak açısından...
nerden hangi bölüm mezunusun?

sen de hoşgeldin cnm,burda çok kalabalık olalım,birbirimizi hırslandırıp azimlendirelim.. hepimiz çok çalışıp atanalım? bu arada nerde çalışıyosun cnm?çocuk var mı? aynı soruları sana da sorayım birbirimizi tanımak açısından...
nerden hangi bölüm mezunusun?

Teşekkürler gulucuk45 hoşbuldum..bence de çok çalışmamız lazım ve birbirimizi hırslandırmamız gerek..
Özel bir firmada çalışıyorum canım, çocuğum yok henüz, Kamu yönetimi mezunuyum..
Ama ben 2014 kpssye b grubuna hazırlancam şimdiden alan istemiyorum şimdi
önce b yi başarayım a sı sonra gelir inş canım
Sen peki ?

hoşgeldin cnm aramıza, sen ne mezunusun? ne kadarlık evlisin,kpss kaçıncı denemen?en önemlisi çocuk var mı?

hoşbulduk canım
tarih öğretmeniyim 2009 mezunuyum 2 kere tam anlamıyla 2 kere de yarım hazırlandım
en yüksek 78 aldım
3 aylık evliyim, çocuğum da yok henüz :)

arkadaşlar sabah erken saatlerde burda buluşanlar varmı, hani maksat derse oturmak için güdüleyici bişeyler lazım

Teşekkürler gulucuk45 hoşbuldum..bence de çok çalışmamız lazım ve birbirimizi hırslandırmamız gerek..
Özel bir firmada çalışıyorum canım, çocuğum yok henüz, Kamu yönetimi mezunuyum..
Ama ben 2014 kpssye b grubuna hazırlancam şimdiden alan istemiyorum şimdi
önce b yi başarayım a sı sonra gelir inş canım
Sen peki ?

ben de küçük bir büroda sekreterim cnm,boş vaktim çok oluyo açıkçası.
bende 2009 kamu yönetim mezunuyum,adnan menderes aydın...

aynı bende 2014e girmek istiyorum b grubuna.

alanı işle beraber yürütemem. çocuk yok bende de, düşünüyoruz ama nasip tabi..
ben erken saatte kk ya giriyorum,önce bi okur,sonra derse başlarız diye düşünüyorum. günlük planlarımızı birbirimize aktarırız...

hoşbulduk canım
tarih öğretmeniyim 2009 mezunuyum 2 kere tam anlamıyla 2 kere de yarım hazırlandım
en yüksek 78 aldım
3 aylık evliyim, çocuğum da yok henüz :)

arkadaşlar sabah erken saatlerde burda buluşanlar varmı, hani maksat derse oturmak için güdüleyici bişeyler lazım

sen 2013 kpss ye gireceksin o halde..
topik daha yeni cnm, tam anlamıyla ders çalışmaya başlayan yok henüz...
geç kalmadın yani..
ben kitap bekliorum gelince hemen başlıcam nasipse.
ben sabah erken giriyorum buraya,buluşup birbirimize destek oluruz cnm..

geçen gün bayanlarla gün yaptık,arkadaş dediki önlisans kpss'den 89 almıştım falanca yere başvurdum kazandım ama mülakatta elediler dedi.
neeeee dedim?? sen kpss'ye ne zaman çalıştın hiç haberimiz yok,nasıl başardın dedim.
2 tane çocuğu var, büyük kızı 2 yaşında küçük kızı daha 2 aylık inanabiliyormusunuz. sessiz sedasız hiç bize belli etmeden çalışmış çabalamış kadıncağız valla helal olsun.
sizlerde yapabilirsiniz bayanlar önemli olan inanmak ve kendinize güvenmek.

geçen gün bayanlarla gün yaptık,arkadaş dediki önlisans kpss'den 89 almıştım falanca yere başvurdum kazandım ama mülakatta elediler dedi.
neeeee dedim?? sen kpss'ye ne zaman çalıştın hiç haberimiz yok,nasıl başardın dedim.
2 tane çocuğu var, büyük kızı 2 yaşında küçük kızı daha 2 aylık inanabiliyormusunuz. sessiz sedasız hiç bize belli etmeden çalışmış çabalamış kadıncağız valla helal olsun.
sizlerde yapabilirsiniz bayanlar önemli olan inanmak ve kendinize güvenmek.

çok doğru söylüyosun arkadaşım...
inanmamız gerek önce.. sonra başarırız zaten..

Back