Biz dün bir konu hakkında konuştuk Erzincan da iş imkanları bir hayli zor ve tek kişi ile geçinmek kirada dahada zor eşimde bana dediki başka şehire mi geldelim neyse konuştuk yüzerine sonra da senkal ben gideyim iş bulup seni alayım yanıma ben istemiyorum ama dedim senden ayrı kalmak oda yapacak bir şey yok biraz dişimizi sıkacağız dedi böyle ben sürdüremiyorum işim çok ağır ya hasta olacam ya kriz geçirecem yada ölecem dedi peki ben nerde kalacam dedim tek başına nasıl geçinecem futuraları nasıl ödeyecem ben bunların hepsini yapamam ve anlamda dedim burda oturduğumuz evin kirası uygun 900 lira ödüyoruz Allah bilir diğer şehirlerde ne kadar bu konu hakkında konuştuk yüzerine sonra bana dedki sen annene gidersin ben sana para gönderirim kazanıp yarım yıl kadar orda kalıp iş bulup bende dedimki evlendiğim eve geri dönmek benim zoruma gidiyor sonuçta ben ordan gelin çıktım senin annende kalsam olmaz mı yok dedi şaun için düşünme aşamasındayız bana kalırsa çok zor olur bu ayrılık çünkü daha 2 senelik evliyiz ama onada hak veriyorum ilden gelip bazen direk yatıyor 1 saat falan sonra akşam yemeği yiyor çok yıprandı ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bana bilgi verin evli olupta ayrı yaşınlar var mı ????
Bu arada eşim erganda çalışıyor bense çalışmıyorum yani bulamadım bana uygun iş burda zor iş bulmak lütfen cevap verin
Bu arada eşim erganda çalışıyor bense çalışmıyorum yani bulamadım bana uygun iş burda zor iş bulmak lütfen cevap verin