Öyle kınayıcı cevaplar yazılmış ki gören de çocuğu doğurup ormana terk edeceğim yazmış sanır... Yok gelenekleri yıkmak adına vs vs yah kendisi yazmış sevdiğimle evlenmek güzel olur karşı değilim diye bir bildiği var demek ki... Size gelince sayın konu sahibi belli ki çok seviyorsunuz ama malsef ki bu ülkenin kanunlarında çok skıntı var... Evli olmak zerre kadar önemli değil bence.. Kaç evli çift var acaba 15 yıl boyunca aşkını böyle taze tutabilmiş... Yaşınıza rağmen aşkınız ve umutlarınızı görmek beni de mutlu etti inanın... Umarım bu mutluluğunuz daim olur ve bu güçlü aşkınıza bir de çocuk eklenmiş olur... Ayrıca cesaretinizi de takdir ettim hem aşkın bir imzada olmadığını hem de yaşınıza rağmen ne kadar güçlü bir aşka sahip olduğunuzu çok güzel ifade etmişsiniz...
Teşekkür ederim canım....mutlu insanlar...arkadaşlarının mutluluklarıyla da mutlu olurlar(sözün aslı iyi insanlar ama ben öyle demek istemiyorum....arkadaşlarda mutlaka iyi insanlardır ama mutlu değiller...)...tarlaya buğday ekildiğinde arpa biçmiyoruz...sevgisizlik ekildiğinde de sevgi biçemeyiz ki....Sevgili arkadaşım ben evrene....çocuk istediğimi haykırdım....vakti geldiğinde gelip beni bulacaktır...buna ne devlet ne de parazitler engel olamazki.... aşkıma Allahımın bana hediyesi diyorum...bu sözün bittiği yerdir...ama hala bana aşkmış meşkmiş kızın olursa ona da evlenme aşk yaşamı diyecekmişim gibi saçma sapan saldırılarda bulunuluyor....Aşkı sadece cinselliğe indirgeyenlerin beni anlamasını zaten beklemiyorum...ama sınırları aşanlara da haddini bildirmekten geri kalmam...Aşk paylaşmaktır...iyiyide kötüyüde...derdide... mutluluğuda...gözlerine baktığında ne demek istediğini anlamasıdır....birlikte nefes almaktır....ayrıyken eksik olmaktır...güldüğünde aslında içlendiğini hissedip elini omuzuna koymaktır (ben burdayım dercesine).....onun canı acıdığında seninde canın acıdığını hissetmendir....sen gözyaşını daha akıtmak üzereyken onun gözlerininde dolmasıdır.....hastayken hiç uyumadan başında bekleyip pansuman yapması....saçının her telini koklayıp öpmesidir.....böyle bir aşkı Allahım bana nasip etti herkeze ve çocuklarımada nasip etsin...inşallah...Benim mutluluğumdan mutluluk duyan herkezinde mutluluğu daim olsun.sevgilerimle canım.....
Son düzenleme: