Yaaani kusura bakma arkadaşım ama ben de dinimin gereği tövbeye çağırırım.Hiiç de umrumda olmaz ne düşündüğünüz.Biz güzellikle konuşanları da siz açıkçası bu tarz cümlelerle karşınıza alıyorsunuz..Ama hala yadırgamıyorum çünkü bu benim kişiliğimle ilgili ne yazık ki..(ya da ne mutlu ki bakış açısına bağlı).Sözümün arkasındayım tövbe etmeniz hakkınızda hayırlı olandır,eğer ki bahsettiğiniz gibi dininize bağlı müslümansanız sözümü de dikkate alırsınız umuyorum.Ha ben böyle yaşıyorum derseniz de beni ilgilendirmediğini zaten belirttim başa dönmeyeyim..
Anladığım kadarıyla siz dinimizin bütün gereğini yerine getiriyorsunuz..(eksiksiz)..benide tövbeye çağırarak dinimizin gereğinide yerine getirip sevapta kazandınız(ne mutlu bana)benim artık tövbe edip etmemem sizi sevaptan mahrumda etmez.o yüzden dikkate alıp almamamla fazla ilgilenmeyin,siz görevinizi yaptınız(ne mutlu size).Evet ben müslümanım, gereğini yerine getiriyormuyum HAYIR,getirmediğim halde kimseyi tövbeye çağıracak kadar,müslümanlığını sorgulayacak kadar komik duruma düşüyormuyum HAYIR, bu yüzden benim karşımda veya yanımda olmanız gerçekten önemli değil.Tövbe etmem için bir neden yok.Benim günah anlayışımla sizin günah anlayışınız aynı değil...hoşçakalın.
Son düzenleme: