siz fazla film iZliyorsunuz sanirim... siz bana degil aynadaki yansiya kisiye uzulun aciyin.. zira benim degil sizin ihtiyaciniz var buna.
derdin var eee caresi belli eee ama yok biz cok asigiz da bilmemne de falan da filan da..
uyan canim uyan.. senle birlikte ruya goren istiyor olabilirsin ama kusura bakma ben uyumuyorum senin yaDigin pembe ruyalar fazla pembe ve fazla ruya...
ben gidiyim bi yandan evlilik cuzdanima bi yandan kocama bi yandan yuvama bi yandan bebegime sarilayim... malum sizin gibi sarilmam gereken seyler bir tane degil.. sadece ASK degil benim iliskimi yuruten ayakta tutan..
insallah dr.a ihtiyac duymadan dogal yollarla hamile kalabilirsiniz, zira evlilik gerekiyor cuzdan gerekiyor tup bebek icin diyip de evliligi bu kadar basit hatta GEREKSIZ gormeniz aci..
bu , avripailik bile degil dusunce tarziniz.. insanlar cocuklari olacaginda dusundukkerinde ve istediklerinde geregini yapiyor ve evleniyorlar eger kendileri icin evlenmeyi istemiyorlarsa cocuklarini dusunuyorlar..
psikolog konusunda ise siz bi yasiniza bakin bi de yazdiklariniza kendinizi kandirmak icin koca kadin ne sozler yaziyor.. veliaht falan.. fazla feriha izliyorsunuz sanirim...
dedigim gibi gideyim evlilik cuzdanima ve kocama sarilayim ben umarim siz de sahip olursunuz bir gun