Çocuk sahibi olmak istiyorsanız evlenin
Katılıyorumdenginse, asabi, cimri, kıskanç, huysuz, tembel, ana kuzusu, her şeyine karışan, geveze biri değilse evlenmek iyi olabilir.
kötü yanı çoksa, sen genelde alttan alan, çabalayan, tartışma sonrası ilk barışan, kavga anında sürekli susan tarafsan evlenmen hata olur.
Evlilik cok zor bir süreçistemiyorum en azından uzunca bir süre
evliliği çok sevdim , evimi , eşimi her gün şükrediyordum , taki çocuk olmama durumu ve kvde derdine düşene kadar , bunlara da eyvallah ama eşimin güçsüz olması , arayi bulmaması , bütün sorumluluğu bana yüklemesi beni bitirdi .Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 29 yaşında. Erkek arkadaşım son aylarda sürekli evlenmek istediğini söylüyor. Tek konumuz artik bu. Sürekli bunu konuşuyoruz. Bende evlenmeyelim demiyorum ama çok korkuyorum.
Neden?? Çünkü cevremde mutlu huzurlu bir evlilik göremiyorum. Yeni evlenenler bile bekarken her şey daha güzeldi, daha rahattım neden evlendim ki? Sürekli bunları işitiyorum. Hatta forumda da çok denk geliyorum ve evli olanlardan yorum bekliyorum...
Lütfen objektif küçükte olsa bir yorum bırakın. İyiki evlendim mi / niye evlendim mi . Makul sebeplerle bana yardımcı olun lütfen.
Ne kadar süredir berabersiniz? İyi tanıdığınızı düşünüyor musunuz?
Hayattan beklentileriniz birbirine uyuyor mu, yaşam tarzlarınız aynı mı , sıkıntı var mı?
Değiştirmek istediğiniz huyu var mı, ya da onun sizde değiştirmeye çalıştığı?
Bunlara cevap verin mesela kendi kendinize, bir nebze de olsa mutlu olup olamayacağınızı anlayabilirsiniz.
Bu arada ben iyiki evlenmişim diyenlerdenim.
Büyük bir şehirde yaşam küçük bir şehirden kolay. Küçük şehirde herkes akraba. Tabagın yerini değiştirsen herkes duyuyor.üniversiteden beri birlikteyiz. Asla kendisiyle alakalı bir şüphem yok olumsuz birşey yok. Sadece üniversite sonrasında o kendi yaşadığı şehre döndü. Ve okuduğumuz şehirde de is bakmasına rağmen kendi yaşadığı şehirde is kurabildi. Evlenirsek büyük ihtimalle orada yaşayacağız. Belki bilmediğim büyük bir şehirde yasam kurmak gözümü korkutuyor
üniversiteden beri birlikteyiz. Asla kendisiyle alakalı bir şüphem yok olumsuz birşey yok. Sadece üniversite sonrasında o kendi yaşadığı şehre döndü. Ve okuduğumuz şehirde de is bakmasına rağmen kendi yaşadığı şehirde is kurabildi. Evlenirsek büyük ihtimalle orada yaşayacağız. Belki bilmediğim büyük bir şehirde yasam kurmak gözümü korkutuyor
Ben iyi ki evlendim şuan sevdiğim adamla huzurlu bir yuvam var ve Allah kısmet ederse bebeğimizi bekliyoruzHerkese merhaba. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 29 yaşında. Erkek arkadaşım son aylarda sürekli evlenmek istediğini söylüyor. Tek konumuz artik bu. Sürekli bunu konuşuyoruz. Bende evlenmeyelim demiyorum ama çok korkuyorum.
Neden?? Çünkü cevremde mutlu huzurlu bir evlilik göremiyorum. Yeni evlenenler bile bekarken her şey daha güzeldi, daha rahattım neden evlendim ki? Sürekli bunları işitiyorum. Hatta forumda da çok denk geliyorum ve evli olanlardan yorum bekliyorum...
Lütfen objektif küçükte olsa bir yorum bırakın. İyiki evlendim mi / niye evlendim mi . Makul sebeplerle bana yardımcı olun lütfen.
Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 29 yaşında. Erkek arkadaşım son aylarda sürekli evlenmek istediğini söylüyor. Tek konumuz artik bu. Sürekli bunu konuşuyoruz. Bende evlenmeyelim demiyorum ama çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?