Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

selam kızlarrrrrrr

ohh be halılarımı yıkadık sonunda kocişle şimdide temizliğe başladım iki gün sürer
bitirmem lazım bu hafta sonra bebişş için koşturucamm

ohh ne güzel güle güle kirlet bakalım. inş. bitir bakalım şu işlerini. bebek için dualarımız seninle..
bende yemek hazırlıgı yapıyorum. değişik bi yemek gördüm nette. onu deniyorum başarılı görünüyo şimdilik

merhaba hoşgeldin aramıza. hayvanları seviyon anlaşılan. bebek düşünmüyo musun?

hayırdır neden bu yorgunluk böleee
ben şimdi kahvemi yaptım oturuyorum istersen kram edebilirim ebrucum

hoşgeldin tatlımmm
ya ebru camlarım silincek bana gene tembellik çöktüü
istediğin çay olsun

canlarim yaa kahvaltiya miafirlerim geldi bugün sabah 5ten beri ayaktayim 8 aile geldi ve cocuklariyla beraber artik siz düsünün
tesekkür ederim canlarim buna ihtiyacim vardii

yaa bugünden itibaren benimde camlarim silincek yaa cocuklar batirdi her tafari elindeki sekerlerlee

walla insan evde olunca erken kalkmanın bi anlamı yok sora aksamı getiremiyorum bi türlü
napıyosun dilekcim nasıl gidiyo?yokmu gelişme

Hoşbulduk :)

Bebek düşünmeyi bile düşünmüyorum :) Eşimle biz ancak başkasının çocuğunu sevebilen insanlardanız galiba...

aa niye öyle düşünüyorsunuz ki.. dünyanın en tatlı şeyi onlar. bide kendimin oldugunu düşünemiyorum.. valla ben böyle düşünüyorum çok seviyorum çocukları. olsun hayırlısı olsun.

olsun canım bende geç kalkıyorum sonra zaman geçmiyo

slm canım niye bu kadar yorgunsun ki.

temizlik yaptim canim bide kahvalti falann misafirlere, bi ara yetistiremicem sandim yaa ekmek almaya cikmistim bayaa sira vardii cok zaman kaybettim ama cok sükür yetistirdim yineee :97:

walla insan evde olunca erken kalkmanın bi anlamı yok sora aksamı getiremiyorum bi türlü
napıyosun dilekcim nasıl gidiyo?yokmu gelişme

evet haklısın bazen bende erken kalkıyorum yani eşim gittikten sonra uyumuyorum yoook zaman geçmiyo hiç. iyiyim şekerim ne olsun işte. cumadan sonra annemlere gideceğim bi hafta sanırım takılamam nete. haberiniz olsun canım. gelişme soruyon eğer ay sonunda regl olmazsam gelişme olur inş. olmam diyorum ama sanki şiştim gibi biraz regl belirtilerine benziyo

temizlik yaptim canim bide kahvalti falann misafirlere, bi ara yetistiremicem sandim yaa ekmek almaya cikmistim bayaa sira vardii cok zaman kaybettim ama cok sükür yetistirdim yineee :97:

misafirlerin mi var kıyamam sana. bende bi kaç gündür dinleniyorum misafirlerden

hay allahım yaa bende hastayım
insallah darısı senın basına canım haberdar et bizi mutlakaa..1hafta biz olmadan nasıl dayancan canım özleris biz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…