Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

selam kızlarr kimse varmı huuuuuuuu:7:

ben burdayım canım şimdilik.....nasılsın bebişimm,,,,
ben bugün soğan suyuna başladım ,şifa niyetine dedim ve bir dikişte hüplettim
günde 2 kez 15 gün uygulayacam,,,
sen kaç günde regl oluyodun tatlım,,,
regl düzeninde değime oldumu bu kürü uygularken
şuan ne durumdasın,çalışmalardamısın

selam kızlarr kimse varmı huuuuuuuu:7:

slm melis bende burdayım naber bakalım

slm kadercim senden naber? iyi yapmışsın soğan suyu çok iyi diyorlar. allah şifa versin bakalım inş. bebiş de :emir_bebek::49:

iyim ama çok hapşırıyorum nezle gbiyim burçtaşım:50:sabahları ve akşmalrı iç aç karnına daha iy olurr ılıt ama ilk 5ğünden sonrası beyaz akıntı oluyor sonrada adetlerini düznliyor ben 28 güne birr:nazar:rengin olmuyodum kist vardı bide bende karnım küp gibiydi buu içince 16 .gün oldum çok şükürrrrr şuaN normal yoldan kalmya çalışıyorumö her ay bekliyorum işte.. sogan suyunu beazn şğfa niyetine içiyorum şu arlarda ama incir kürüne başlıcam canım

Son düzenleme:
[

as ebrucum nasılsın napıyım birazdan yemek yapcam domates çorbası bide dolma biber:49:

canım ben dilek :61: iyi yapmışsın ben yaptım yemeğimi. :64: yufka böreği yaptım sarma falan var biraz. çayla yada ayranla gider benimki çok seviyo. ya bu aralar benim hiç iştahım yok ne oluyo bana anlamadım. çok yerdim ama bu aralar zorla yemek yiyorum aç kalmamak.. :50:
canım yemek istiyo ama

[

canım ben dilek :61: iyi yapmışsın ben yaptım yemeğimi. :64: yufka böreği yaptım sarma falan var biraz. çayla yada ayranla gider benimki çok seviyo. ya bu aralar benim hiç iştahım yok ne oluyo bana anlamadım. çok yerdim ama bu aralar zorla yemek yiyorum aç kalmamak.. :50:
canım yemek istiyo ama

ay kusura bakma ebruyla avileriniz benxiyorr yaa dilekk oo canım çektii yufka böregi sarmaa senmi yaptın hepsinidee oh :1:hamiş olmaa iştahsızlık oyüzden se:49:

slm kadercim senden naber? iyi yapmışsın soğan suyu çok iyi diyorlar. allah şifa versin bakalım inş. bebiş de :emir_bebek::49:

iyidir canım nolsun,inşlhh faydasını görürüm yaaa,,,,çok sağol bebişimmmm,hepimizin göbüşü bebişle dolsunn:16::49:

Kızlar ben bugün katıldım aranıza.daha önce böyle bi siteye üye olmamıstım hıc 3 4 tane cevap yazdım ama kimse beni tınmıyorr:(

hoşgeldin aramızaa,,,,,,

iyim ama çok hapşırıyorum nezle gbiyim burçtaşım:50:sabahları ve akşmalrı iç aç karnına daha iy olurr ılıt ama ilk 5ğünden sonrası beyaz akıntı oluyor sonrada adetlerini düznliyor ben 28 güne birr:nazar:rengin olmuyodum kist vardı bide bende karnım küp gibiydi buu içince 16 .gün oldum çok şükürrrrr şuaN normal yoldan kalmya çalışıyorumö her ay bekliyorum işte.. sogan suyunu beazn şğfa niyetine içiyorum şu arlarda ama incir kürüne başlıcam canım

hadi yaa bu mevsimde bende hapşuruyorum,allerjim vardaa,,,:2::2::2:
dikkat etmek lazımm,,,toza,polene karşı
canım benim önceden akıntım şeffaftı ,şimdi rakı renginde genelde,bakalım bu soğan suyundan sonra ne renk olcekk:44::44::82:
benim regl zaten düzenli,inşlhh bozmaz düzeni,
zate soğan suyundan sonra incire geçiliyormuş tatlım,hemen geç sende
şifa olsun ,yarasın inşlhhhhhh:16::12:

ay kusura bakma ebruyla avileriniz benxiyorr yaa dilekk oo canım çektii yufka böregi sarmaa senmi yaptın hepsinidee oh :1:hamiş olmaa iştahsızlık oyüzden se:49:

önemli değil canım olur arada öyle :61: ben yaptım canım yemekleri. özendirdiysem kusura bakma ya valla aklıma gelmedi. sen hamile değilsin demi. bende inş. hamileyimdir de ondandır iştahsızlıgım :16:

iyidir canım nolsun,inşlhh faydasını görürüm yaaa,,,,çok sağol bebişimmmm,hepimizin göbüşü bebişle dolsunn:16::49:

inş. canım. inş.:49:

hoşgeldin aramızaa,,,,,,

hadi yaa bu mevsimde bende hapşuruyorum,allerjim vardaa,,,:2::2::2:
dikkat etmek lazımm,,,toza,polene karşı
canım benim önceden akıntım şeffaftı ,şimdi rakı renginde genelde,bakalım bu soğan suyundan sonra ne renk olcekk:44::44::82:
benim regl zaten düzenli,inşlhh bozmaz düzeni,
zate soğan suyundan sonra incire geçiliyormuş tatlım,hemen geç sende
şifa olsun ,yarasın inşlhhhhhh:16::12:
canım napsakii bu nezleye ya hapşırık elerim üşüyorr sen bitki çayı içiyomususn balım ,,adet düzenlimi senin sadece proklatini düşürcen demiii ama benim o yüksekte olunca adet olam-ıyodun ,,amin hepimize şifa olsunn bebeişler gelsin bu yazzzzzz:66::66::66::66:

önemli değil canım olur arada öyle :61: ben yaptım canım yemekleri. özendirdiysem kusura bakma ya valla aklıma gelmedi. sen hamile değilsin demi. bende inş. hamileyimdir de ondandır iştahsızlıgım :16:

yok cannmm afiyet olsunn bakma bana sen azcık pis bogazım tipik terazii:))deilim dilek hamile :17:

sen bence hamilesin içme dogdu:)):49:

canım napsakii bu nezleye ya hapşırık elerim üşüyorr sen bitki çayı içiyomususn balım ,,adet düzenlimi senin sadece proklatini düşürcen demiii ama benim o yüksekte olunca adet olam-ıyodun ,,amin hepimize şifa olsunn bebeişler gelsin bu yazzzzzz:66::66::66::66:

yok canım bitki çayı pek içmem,,,allerjinin çaresi yok,hersene oluyo bende,burun spreyi var ,onu kullnaıyorum,ama oda çok kullanınca zararlıymışş,,,
ya stresten prolaktinim yüksek çıktı galiba benim
birde kan vermeden 1,5 saat önce 2 küçük kurabiye ve 1 bardak tatlı çay içtim,
aç olmak gerekiyomuş
önmzdeki ay adetin 3. günü tekrar gidicem,,
hemde soğan suyu fayda etmişmi bi bakalımm demiii:27::27:

yok cannmm afiyet olsunn bakma bana sen azcık pis bogazım tipik terazii:))deilim dilek hamile :17:

ayy hadi dilek inşl hamişsindir,bari sen bekleme,daha yeni başladın çalışmalara,şurda 2 ay olmuş daha,hadi inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhh:66::64:

ay inş. içine doğru doğuyodur yaaaaa keşkeee keşkeee:49:

Back