Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

:102::102::102::102:canlarim tel geldii ben kactim görüsürüz sonra ok mi, birazdan arkadasin nikahinada gidicem daha ya bugünüm bos gecmicek anlasilan :97:

öptüm siziiii :80::80::80:

firsat bulursan gir canim özletme kendiniiii :9::9::9::9:
ok canım girmwyw çalışacağım. sizi özleyeceğim kesin ama :59:

nerdeydi canım annen?

bursadalar canım.
:102::102::102::102:canlarim tel geldii ben kactim görüsürüz sonra ok mi, birazdan arkadasin nikahinada gidicem daha ya bugünüm bos gecmicek anlasilan :97:

öptüm siziiii :80::80::80:

tamam canım hadi sen işine bak. bizim yerimize de gez. öptüm bende:54:

sinoptayım canım :26: eh karadeniz işte bi türlü belli olmuyoo sagı solu :(
ben yaz kış yazlıkları giydiğim için hiç kaldırmıyorum 2 dolap var biri yazlık biri kışlık o dertlerim yok allahtan:)

sinoptayım canım :26: eh karadeniz işte bi türlü belli olmuyoo sagı solu :(
ben yaz kış yazlıkları giydiğim için hiç kaldırmıyorum 2 dolap var biri yazlık biri kışlık o dertlerim yok allahtan:)

hıım tamam tamam şimdi hatırladım sinoptandın sen :61: haklısın illa karadenizin havası yağışlı oluyo biraz gerçi batı karadeniz ama çok yağmur oluyo mu o tarafta. :44:

yaaa dimi bide o vardı ben onu unutmusum..geçen sene valla çok zordu..neyseki dirayetliyimdir öle çok ah vah yapmadım..allah kolaylık versin canım benımm :34:

slm millettttttt,,,görüşmeyeli nasılsınız ??:71::71:
güllü maşşalha halıları bitirmişin,hadi gözün aydın ,camlar kolay ya ,zoru gitmiş,,,:6:
rahim filminde de Allah yardımcın olur inşlh,gelişmeleri yazarsın bizede:35::37:
dilekçim ne güzel annene gidiyon haa,,,ohhhh biz bu sene memlekete gidemiyoruz,istanbuldayızz,,,:17::33:
ebru nerelerdesin kkkız,hiç girmiyon nete,,,durumlar ne alemdee :83::82:
melisdeniz kuzucum,,,bi denk gelemiyoız senleee,,,:2:
soğan suyuna devam,çalışmalara devammmmmmmm,rastgeleeeee:27::27::27:

Back