Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

selam kızlarrrrrrr:16::16:

ohh be halılarımı yıkadık sonunda kocişle:8::8: şimdide temizliğe başladım iki gün sürer:12::12:
bitirmem lazım bu hafta sonra bebişş için koşturucamm:37::37:

ohh ne güzel güle güle kirlet bakalım. inş. bitir bakalım şu işlerini. bebek için dualarımız seninle.. :49:
bende yemek hazırlıgı yapıyorum. değişik bi yemek gördüm nette. onu deniyorum başarılı görünüyo şimdilik :66:

Merhaba, ben de evli çocuksuz ve mutluyum ama köpekliyim her gün bütün evde tüy süpürmekten belden yukarım Derya Büyükuncu gibi oldu.
Köpeği komple ağdaya sokucam 1 ay rahatıma bakıcam kararlıyım :)

merhaba hoşgeldin aramıza. hayvanları seviyon anlaşılan. bebek düşünmüyo musun?

hayırdır neden bu yorgunluk böleee :27:
ben şimdi kahvemi yaptım oturuyorum istersen :27:kram edebilirim ebrucum :34:

hoşgeldin tatlımmm
ya ebru camlarım silincek bana gene tembellik çöktüü:31::31:
istediğin çay olsun:7::7::68:

canlarim yaa kahvaltiya miafirlerim geldi bugün sabah 5ten beri ayaktayim 8 aile geldi ve cocuklariyla beraber artik siz düsünün :68:
tesekkür ederim canlarim buna ihtiyacim vardii :7::54:

yaa bugünden itibaren benimde camlarim silincek yaa cocuklar batirdi her tafari elindeki sekerlerlee :31::31::31:

walla insan evde olunca erken kalkmanın bi anlamı yok sora aksamı getiremiyorum bi türlü :34:
napıyosun dilekcim nasıl gidiyo?yokmu gelişme :1:

Hoşbulduk :)

Bebek düşünmeyi bile düşünmüyorum :) Eşimle biz ancak başkasının çocuğunu sevebilen insanlardanız galiba...

aa niye öyle düşünüyorsunuz ki.. dünyanın en tatlı şeyi onlar. bide kendimin oldugunu düşünemiyorum.. valla ben böyle düşünüyorum çok seviyorum çocukları. olsun hayırlısı olsun. :61:

olsun canım bende geç kalkıyorum sonra zaman geçmiyo :27:

slm canım niye bu kadar yorgunsun ki. :7:

temizlik yaptim canim bide kahvalti falann misafirlere, bi ara yetistiremicem sandim yaa ekmek almaya cikmistim bayaa sira vardii cok zaman kaybettim ama cok sükür yetistirdim yineee :97:

walla insan evde olunca erken kalkmanın bi anlamı yok sora aksamı getiremiyorum bi türlü :34:
napıyosun dilekcim nasıl gidiyo?yokmu gelişme :1:

evet haklısın bazen bende erken kalkıyorum yani eşim gittikten sonra uyumuyorum yoook zaman geçmiyo hiç. iyiyim şekerim ne olsun işte. cumadan sonra annemlere gideceğim bi hafta sanırım takılamam nete. haberiniz olsun canım. gelişme soruyon eğer ay sonunda regl olmazsam gelişme olur :27: inş. olmam diyorum ama sanki şiştim gibi biraz regl belirtilerine benziyo :43:

hay allahım yaa bende hastayım :5:
insallah darısı senın basına canım haberdar et bizi mutlakaa..1hafta biz olmadan nasıl dayancan canım :34: özleris biz..

Back