Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

canım bu troidi önceden hissetmemişmiydin hiç,,,bak sana ne kadar kötü yapıyomuş,

aanam bizimkide öle diyo ,bazen okuduğunda

evet yaa sabah 10 kez peşpeşe hapşurdummm:2::2::2::2::2::2:

hissetmistim canim ama sanki hergün gittikce dahada kötü oluyor, (

10 kez mi cok yasa canim

hissetmistim canim ama sanki hergün gittikce dahada kötü oluyor, (

10 kez mi cok yasa canim

sende gör cicim,,,evet 10 kez abartmıyorum,benim allerjimde öle,burnuma sprey sıkıyorum yazları,bakalım bu yaz nasıl olcekkk,,,,
canım ilaç tedavisine başlican ya korkma geçicek inşlhhh

benim cevaplarimin yaninda neden hep reklam cikiyor yahu, birakmiyor pesimi

bende de oluyo bazen kız ,bende sinir oluyorum,tıklamadığım halde üzerinde mause ile durunca hemen reklam açılıyo nasıl oluyosaaa

ne biliiimm... ama bazilarinda olmuyor :44:

bu yaz cok sicak olcakmiss :82::82: kizlar denize giresim var

tamam ozaman kal oldugun yerde ben geliyommm

kizlar bigün istanbula gelirsem bulusurmuyuzz :26:

gel şekerim ,ne demek görüşürüz inşlhh yaa,,,anam güllü çok yakında ,tam dibimde desem yeridir,ama bi ttürlü görüşemedikk,kocalarımız kıskanç,ondan mı ne

gel şekerim ,ne demek görüşürüz inşlhh yaa,,,anam güllü çok yakında ,tam dibimde desem yeridir,ama bi ttürlü görüşemedikk,kocalarımız kıskanç,ondan mı ne

hehe kiz kimden kiskaniyorlar sizi, bir gün sen davet et birgünde güllü veya bi yerde bulusun kocisler bi sey demez kizz

kızlar bu arada çokk güzel bişey olduu kocişin genetik testi temizzz çıktı doktorumu aradık şuan il dışındaymış haftaya salı gelin mutlaka görüşelim dedi bakalım artık

ya bendede öle olmustu :44::44:

hosgeldinnnnnnnnn güllü diyet ne durumda

hoşbuldukkk
mecburi diyet yapıyorum şuan yutkunamıyorum zorla çorba falan içiyorumm
bide adet olucam ya şişkinliği var baya

Son düzenleme:
ayy pc kafayı yediiiiiiiii kapanıyo ya
ağrım başladı ağrı kesici içtim geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar bu arada çokk güzel bişey olduu kocişin genetik testi temizzz çıktı doktorumu aradık şuan il dışındaymış haftaya salı gelin mutlaka görüşelim dedi bakalım artık

hadi gözünüz aydın olsunn,,,çok sevindimmm,sen adet oldun mu kız,sordum ama cvp vermişmiydinnki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…