ayva cekirdegine ne dersin
onu bende duydum kızz,ama ayvayı bu mevsimde bulamayız heralde,geçti ayva mevsimii
özlemcim nbr nassin bebegim :92::92::92:
valla bilmiyom cnm ben bu sene hic ayva falan görmedimama gectiyse ozaman gec kalmisiz
kaçak güllü gelmişşşşşşşş
gülllüüüüüüü bacim nerelerdesiiinnnn
valla bilmiyom cnm ben bu sene hic ayva falan görmedimama gectiyse ozaman gec kalmisiz
daha iyiyim tatlim bugün, sen nasilsin bakalim?
selam kızlarrrrrrr
ayy sormayın ya çok fenayım gece acile kaldırdı kocişşş
bogaz agrım kulagıma vurdu cok fenaa dişlerim falan komple ağrıdı, bi iğne vurdular sabah 5 te kendıme geldım bıraz yarına randevu aldım polikliniğe gidicem
selam kızlarrrrrrr
ayy sormayın ya çok fenayım gece acile kaldırdı kocişşş
bogaz agrım kulagıma vurdu cok fenaa dişlerim falan komple ağrıdı, bi iğne vurdular sabah 5 te kendıme geldım bıraz yarına randevu aldım polikliniğe gidicem
ehh iste canim, cokta iyi sayilmam dün gece fenalastim ya nefes darligi cekiyorum, bogazimda sanki 5 kiloluk tas tasiyorum gibidoktora gidelim dedi esim ama o saatte ne doktoru ya, mecburen yarini beklicem ya biran önce versin artik su ilaclarimi olmuyor böyle
sen niye daha iyisin kiz bi gelisme var mi
slm canım,ayyy çok geçmiş olsun canım,bizde diyoz bu kız nerelerde,
meğer boğaz ağrın ilerlemiş,hastanelik olmuşsun,
Acil şifa versin rabbim,çok zordur ya hem kulağa,hem dişe vurması,
git bacım git polikliniğe,inşlhh geçer yaa,
sağol canım benim ya evet zor valla, benım yuzumden aşkımda uyumadı sabaha kadar öyle işe gitti kıyamam yaa
ee siz nasılsınız geçmişi okuyayım dedim ama baya kaynatmışsınız
cok gecmis olsun caniiimmmm, ya dikkat et kendine simdi daha iyisin demi ????
ya dün bende cok kötüydüm ya bi ara ölücem zannetim
Allah kimseyi sagligindan etmesin, sende bol su ic bal ye oldumu tatlim
hadi sendemi kızz,geçmiş olsun sanada,noluyo kızlar size nazara mı geldiniz,birer birer dökülüyosunuzzz,,
aslında bende gece burun tıkanıklığından zor uyudumm,allerjim boy göstermeye başladı,bahar geldi yaa
hadi sendemi kızz,geçmiş olsun sanada,noluyo kızlar size nazara mı geldiniz,birer birer dökülüyosunuzzz,,
aslında bende gece burun tıkanıklığından zor uyudumm,allerjim boy göstermeye başladı,bahar geldi yaa
şimdi daha iyiyim canım ama akşam olunca kötü oluyorum
sanada geçmiş olsun canımmm
saol canim ya, valla nazarmi degilmi bilmem ama bi anda kalp cok yavas carpmaya basliyo ter basiyo nefes alamiyorum yutkunamiyorumgenelde geceleri oluyor netten baktim tiroid hastalarida zaten geceleri böyle olurmus ama cok zor be, tüm gün balkonda oturdum biraz daha iyi geldi temiz hava sonra zorlada olsa uyumusum
aksam kociş beni okuyoo diyokı nazar var sende
saol canim, ya bu sene ilk bahar herkezi maaf etti yahu :97::97: noluyo ya :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?