ya aslında gideceğim de bu ayda beklemeye karar verdim eğer 30 unda olmazsam gideyim dedim. zaten kayınvalidemle ugraşıyoruz anlattım ya pek sıra gelmiyo kadın doğum için.
varya ebru her hamile kadın görünce öyle özeniyorum ki hep dua ediyorum allah bize ve özenen herkese versin diye.. aahhhh ahhhhhh
gecmis olsun canim insallah sagligina en kisa zamanda kavusur, hastalik zor ya Rabbim sifa ve sabirlar versin
sanada gecmis olsun iyi yapmissin doktora gitmekle
evet ya havalardandir kesin, bende öyle hic yerimden kipirdamak istemiyo canim :97:
bu sene nedense herkezde bi tuhaflik var, cok duyuyorum son zamanlarda herkezde bi sorun var herkez sikayetci ve herkezde havalardandir diyor
sana
tamam canim sen bilirsinama cok geciktirme
Aminnn insallah canim, bende cok özeniyorum ya bide kk da dogum öykülerini okuyunca hüngür hüngür aglamaya basliyorum
ya simdi ne olurdu sanki burda bebislerin cinsiyetlerinden isimlerinden aldigimiz kiyafetlerinden oyuncaklarindan bahsetseydikah ahhh nerdeee ama insallah o da olucak
amin inş. inş. allah tüm özenen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin. inş o günlerde gelecek be ebru.
Amin cnm, gelecek insallah, iste biraz sabretmek gerekiyor birazda ugrasmak
ya varya son bi kac gündür kk da okuduklarimdan korkar oldum ya, bu prolaktin icin olan ilaclari kullandiktan sonra bebegini kaybedenler var cok :18::18:
ya Allahim korusun yaa, bide herseyde bir hayir vardir ya hani, simdiye kadar hamile kalamadigima okadar seviniyorumki, cünkü tiroidle hamile kalsaydim bebegin sakat dogma ihtimali cok büyükmüsiyiki prolaktinim yüksek cikmis diyorum simdi off bu tiroid maaf etti beni
evet canım haklısın gerçekten öyle herşyde var bi hayır. prolaktin hakkında pek bilgim yok ama troid olanlara pek hamile kalmamasını söylüyor doktorlar. neyse sende bi tedavi ol da bakalım inş. bebek de olur daha. allah bi yoluna koymuştur sakın dert etme sen.
insallah canim, ya prolaktin süt hormonu oluyor buda gebelige engel, degeride en az 4.0 en fazla 28.0 olmasi gerekiyor bildigim kadariyla, benim degerim 44 cikti iste bunu insallah düsürebilirim ilacla, tiroidide yok ettikmi ondan sonra insallah hayirlisiyla olur bebisim
ya insallah bari sende bi sorun cikmaz ya , doktora gitmeden hamile kalirsin insallah hayirlisiyla
evde sigaram kalmadi ama gidip almicamda
bakalim ne kadar dayanabilcem :18: kizlar birakiyorum sigarayIIIIII :119::119::119::119:
birazdan sinirlerim tepeme cikmazsa iyiama dayancamm
evde sigaram kalmadi ama gidip almicamda
bakalim ne kadar dayanabilcem :18: kizlar birakiyorum sigarayIIIIII :119::119::119::119:
birazdan sinirlerim tepeme cikmazsa iyiama dayancamm
evet canım şimdi baktım netten öyleymiş bilgim yoktu allah şifa versin inş. sakın bıkkınlık yaşama derdi veren allah şifasınıdaa verir inş. inş. bende yoktur öyle sorunlar. hayırlısıyla hepimiz bebek sahibi oluruz
sabırlı olup aklına getirmezsen unutursun canım...azim herşeyi yıkar..
hepimiz arkandayız bırakman için yardımcı oluruz :) hem sağlıklı bi bebek içins,garayı bırakman gerek. dayanırsın dayanırsın. içme güzelim kendini de düşün.
bir kısım işlerimi bitirdim ve geldim,kaldı pazara gitmek ve yemek yapmak
siz naptınız anlatın hele
hosgeldin canimvalla sohbet ediyoz iste, bebekten hastaliklardan falan, simdide sigarayi biraktim kader yaaa daha dogrusu kendimi deniyorum bakalim ne kadar dayanabilcem
insallah sende yoktur canimama iste cok gec kalmadan yinede git bi doktora görün kan ver hic yoktan kafan rahat olur :116: ben illa seni göndercem doktora yakinda bikarsin benden :124:
ebru k. validenin annneler gününü kutladın mıı,ben kutlamadım hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?