Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

kiz kac kilo verdin söylesene
ebuşş ben bir yıldır 66 kilodaydımm biverip alıyodumm ama son 3 hafatdır hep yürüdüm 45 dak 62 ye kadar düştüm ama 60 yazdırıp mezun oldummkızlarr duymzasınn
canım regl oldunmu,günü ne zamandı senin,,,,:26::26::26:
olmadımm daha kzuum sennn bu ayın 10 na kadar olamam lazımdıı

hmm tamam canim

ebuşcum yazdım yaa kızzzzzzzzzzzz

ben senden önce yazdigim icin yeni gördüm

ya kizlar, adet tarihinin ilk günüde sayiliyordu degilmi?? 10 nisanda adet olmustm 10udami sayicaktim :44:

60 kilo iyi bence yeter yaa,,nolcak ,bende 57 60 a merdiven dayadım geliyommmmm gariii
ben 17 mayısta olacam,çalışmalar bitti,inşlhhh regl olmayız yaa hamiş oluruzzz

kızzlarr buğün anneler günüydüüü akşam bir bize hediye yokk

aneneize bişe aldınızmı :26:

ay evet benim annemler uzakta,burdan gönderemedim dahhaa,,,k. validemle de limoniyizz,akşama arar kutlarım sadece napayımmm

ya kizlar, adet tarihinin ilk günüde sayiliyordu degilmi?? 10 nisanda adet olmustm 10udami sayicaktim :44:

ilk günde sayılıyo tabii,,,evet 10 unuda sayıcann şekerim

melis hangi gün adet olduysan onuda sayiyorsun ha... ama bi türlü inanamiyorum bugün 29. günüm oldugunu, zaman ne cabuk gecmis yaaa :97:

suanda diyet miyet düsünmek bile istemiyom yaa :97::97: ne guzel spor yapiyrdum ama onuda yapmak istemiyorum artik ev isi yeterince yetiyor zaten

ebru tam olarak kaçsın hele de bakem,,,ekmek yeme ,sulu yemek tüket genelde
yeşillik çok yee,,,

ay evet benim annemler uzakta,burdan gönderemedim dahhaa,,,k. validemle de limoniyizz,akşama arar kutlarım sadece napayımmm

ilk günde sayılıyo tabii,,,evet 10 unuda sayıcann şekerim

tamam canim benim, bende öyle saydimda ama ne bilim ya ne cabuk gecmis zaman, ben belki daha 25-26. günümdeyimdir diyodum bi baktim 29. günümmüs sasirdimm bide gecikiyo yani yine... oofff belki yine 31. gün adet olurum :97::97:

[
60 kilo iyi bence yeter yaa,,nolcak ,bende 57 60 a merdiven dayadım geliyommmmm gariiioh ohh gelllll kuzuuu
ben 17 mayısta olacam,çalışmalar bitti,inşlhhh regl olmayız yaa hamiş oluruzzz

suanda diyet miyet düsünmek bile istemiyom yaa :97::97: ne guzel spor yapiyrdum ama onuda yapmak istemiyorum artik ev isi yeterince yetiyor zaten
ev işii bitmiyorrkiiii 24 saatt çalış çalışşşşpofffffff:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…