günaydin canimgecmis olsun, balli limonlu su ic hemen
yaptım canım ıhlamur karışımını şimdi içicemm
çocuk için önce bişeyler olması lazım..malasef bişey başaramadık :26: 1.5 seneden fazla oldu evleneli. :) vajililer yok ortada hiç denkleşemiyorum onlarla. her zaman internete giremiyorum .. bi halt olsa belki çocukta olur.. ama şuda var çocuk olmasıda ayrı bi problem. belki tüp bebekle olurmuş . ölsemmi acaba dedim bugün...:85:
çocuk için önce bişeyler olması lazım..malasef bişey başaramadık :26: 1.5 seneden fazla oldu evleneli. :) vajililer yok ortada hiç denkleşemiyorum onlarla. her zaman internete giremiyorum .. bi halt olsa belki çocukta olur.. ama şuda var çocuk olmasıda ayrı bi problem. belki tüp bebekle olurmuş . ölsemmi acaba dedim bugün...:85:
ahh canım benim öyle düşünmedoktora gittinizmi mutlaka iyi bi doktora git, bu formda çok okudum ben yenen arkadaşları onlarla irtibata geçmeye çalış illaki yenersin bu kalıcı bişey değil sonuçta, çok daha kötü şeyler var onları düşün ve rahatla lütfen düzelir inşallah
oyy kıyamam
kayınvalidemdeydım bugun azcık temızlık yaptım
nasılsın bakalım
topik bensiz öksüz kalmis herhalde
günaydiiinnn:112::112::112:
nirdesiniz uykucular :101::101:
günaydın hanımlar nasılsınız, ben çok hastayımm boğazım çok ağrıyoo:94::111:
iyiyim canım,sen nasılsınn:2::2:
ben buralardayım canım,daha kahvaltı bilenem yapamadım,güneş gözlüklerine bakıyodum netten,birine karar verip bu işi bugün bitirecemm
geçmiş olsun güllü,hayırdır kız,kaynana temizlik yaparken mi şifayı kaptın yoksaa,,,benimde geçen öle oldu,hemen ıhlamurun içine bal katıp içtim,hemen kestii
evliyim ama mutsuz ve çocuksuzum.
iyiyim canım,sen nasılsınn:2::2:
ben buralardayım canım,daha kahvaltı bilenem yapamadım,güneş gözlüklerine bakıyodum netten,birine karar verip bu işi bugün bitirecemm
geçmiş olsun güllü,hayırdır kız,kaynana temizlik yaparken mi şifayı kaptın yoksaa,,,benimde geçen öle oldu,hemen ıhlamurun içine bal katıp içtim,hemen kestii
kaderim bebegim sendemi geldin
eveeettttt 100. sayfaya gectikmi kizlarrr
hadi 100. sayfamiz hayirli ugurlu olsun
evet canım ya öncekı gunde kendı evımı temızlemıstım ust uste gelınce kaptım şifayı napalım artık bende içiyorum şimdi iyi gelir inşallah
iç canım içç,iyi gelir,afiyet olsun,bende bi karnımı doyursaydım,açlıktan ölecem,midem kazınıyo
tost yapacam kendimee
100sayfayı devirdik haaa,,hay maşşşlahhhh diyeli ozaman,,,güzel dostlukların ve muhabbetlerin devamı gelsin inşlhhhh,,,,yola devammmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?